Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


8 onmiskenbare voordelen van Single op Valentine # x27; s Day

Een vraag voor lezers

 1. Alleen Valentijnsdag dit jaar doorbrengen? Wees niet bang, enkele piepgeluiden. De vakantie is zoveel leuker als je helemaal alleen bent. Hieronder acht dingen die je kunt doen op de quasi-vakantie die je stel vrienden niet kunnen.

 2. 1. Trakteer uzelf. Geen exorbitant geld hoeven uit te geven aan een hartvormige ketting betekent één ding: je kunt dit jaar op jezelf uitkomen. (3D-printpen, wees van mij.)

 3. 2. Gebruik de dag erna korting op Valentijnsdagsnoepjes - en geniet van het feit dat je het met niemand hoeft te delen.

 4. 3. Vermijd chique restaurants zoals de pest. Wie wil er 45 minuten wachten om ergens een tafel te beveiligen wanneer je in een kwestie van minuten een baby-formaat burrito bij Chipotle kunt ophalen? Antwoord: Niemand.

 5. 4. Gooi de goedkope lingerie en met Hershey's Kisses bedekte boksers weg. Je draagt ​​je beste strakke blanken en flanellen set vanavond.

 6. 5. Maak een filmmarathon met je denkbeeldige bekende vriend of vriendin. (Want echt, wie heeft er een man nodig als Paul Newman-films op Netflix Instant staan?)

 7. 6. Kijk naar al het geld dat nog in je portemonnee zit. De gemiddelde Amerikaan geeft op Valentijnsdag ongeveer $ 133,91 uit. Geen date hebben is geld op de bank.

 8. 7. Doe iets waar je wederhelft op de dag zou hebben afgekeurd: speel Skyrim tot goddeloze uren van de ochtend of geniet van een "Law Order: SVU" marathon met je kat - de wereld is je oester!

 9. 8. En als je echt begint te smachten naar een relatie, ga dan naar de bar. Iedereen die je daar zelf tegenkomt, is bijna gegarandeerd single. Winnen!

 10. Alleen Valentijnsdag dit jaar doorbrengen? Wees niet bang, enkele piepgeluiden. De vakantie is zoveel leuker als je helemaal alleen bent. Hieronder acht dingen die je kunt doen op de quasi-vakantie die je stel vrienden niet kunnen.

 11. 1. Trakteer uzelf. Geen exorbitant geld hoeven uit te geven aan een hartvormige ketting betekent één ding: je kunt dit jaar op jezelf uitkomen. (3D-printpen, wees van mij.)

 12. 2. Gebruik de dag erna korting op Valentijnsdagsnoepjes - en geniet van het feit dat je het met niemand hoeft te delen.

 13. 3. Vermijd chique restaurants zoals de pest. Wie wil er 45 minuten wachten om ergens een tafel te beveiligen wanneer je in een kwestie van minuten een baby-formaat burrito bij Chipotle kunt ophalen? Antwoord: Niemand.

 14. 4. Gooi de goedkope lingerie en met Hershey's Kisses bedekte boksers weg. Je draagt ​​je beste strakke blanken en flanellen set vanavond.

 15. 5. Maak een filmmarathon met je denkbeeldige bekende vriend of vriendin. (Want echt, wie heeft er een man nodig als Paul Newman-films op Netflix Instant staan?)

 16. 6. Kijk naar al het geld dat nog in je portemonnee zit. De gemiddelde Amerikaan geeft op Valentijnsdag ongeveer $ 133,91 uit. Geen date hebben is geld op de bank.

 17. 7. Doe iets waar je wederhelft op de dag zou hebben afgekeurd: speel Skyrim tot goddeloze uren van de ochtend of geniet van een "Law Order: SVU" marathon met je kat - de wereld is je oester!

 18. 8. En als je echt begint te smachten naar een relatie, ga dan naar de bar. Iedereen die je daar zelf tegenkomt, is bijna gegarandeerd single. Winnen!Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407