Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


8 redenen om u af te melden

7. Eten smaakt beter in kleine porties.

 1. Dit is zeker niet het enige mechanisme dat wordt gebruikt om gegevens over uw kind vast te leggen, te verzamelen en er geld mee te verdienen. In feite doen veel mensen die zich positioneren als tegenstanders van BS-tests, dit in feite om een ​​zaak op te bouwen voor andere methoden voor het verzamelen van gegevens (maar we zullen het nog een dag over competentiegericht onderwijs hebben). Maar afmelden is zeker een duidelijke en onmiddellijke manier waarop u de gegevens van uw kind uit handen van de Big Data-mijnwerkers kunt houden.

 2. Tegenwoordig is het voor een kind nooit te vroeg om te leren dat gezaghebbende mensen soms eisen dat u zich houdt aan domme acties. Nadenken over naleving is onverstandig. Het is goed voor alle burgers om 'nee' te zeggen en de Big Standardized Test is een goede praktijk om alle bovengenoemde redenen. Naleving is op zichzelf geen deugd; dit is een geweldige kans om rebelleren een beetje te oefenen.

 3. Het is waar - uw opt-out kan uw staat of schooldistrict mogelijk niet ertoe brengen om het beleid te veranderen, kan niet alle tijd en geld verliezen dat verloren gaat voor het testen, de koers waarop we zijn momenteel klaar. Maar nogmaals, als u een van de vele bent, zou het kunnen. Leg genoeg sneeuwvlokken bij elkaar en je krijgt een lawine die alles op zijn pad verplettert.

 4. De eis om scholen testgericht te maken, om slechte tests centraal te stellen in het bestaan ​​van de school is dwaas, in de volgorde waarin wordt geëist dat alle studenten gekke hoeden dragen. In deze fase van het spel is er geen twijfel mogelijk - er zijn geen voordelen aan de test en veel onnodige kosten. Het zal niet gemakkelijk verdwijnen, omdat testfabrikanten veel geld verdienen aan deze gigantische tijd. Het is tijd om van uw leven een bron van wrijving in de machine te maken.

 5. Afhankelijk van uw staat, is het weer zover - tijd om de schooltijd van studenten te verspillen aan de Big Standardized Test. Of het nu de PARCC of de SBA is of wat voor mutant nageslacht van de testindustrie dan ook dat jouw staat verkiest, het komt je tegemoet als een hongerige wildebeest.

 6. Misschien heeft u uw kind in het verleden afgemeld. Misschien heb je erover nagedacht, maar uiteindelijk besloten om het niet te doen. Misschien bent u zelfs comfortabel gevoelloos geworden door testgestuurd onderwijs. Overweeg dit jaar af te melden.

 7. Als u meer, bredere, diepere perspectieven op de beweging wilt lezen, klik dan op door naar United Opt Out. Als u meer wilt weten over de specifieke mechanismen van opt-out in uw land, kunt u Google "opt-out" en uw land kiezen. Als ik bijvoorbeeld "opt out Pennsylvania" zoek, vind ik de basisinstructies voor de stappen die ik moet nemen om mijn kinderen te laten afmelden voor testen (aangezien mijn kinderen momenteel negatief 3 maanden oud zijn, zal dit geen probleem zijn jaar, maar ik ben graag voorbereid).

 8. Als u zich afmeldt, krijgt u mogelijk verdriet en pushback voor uw keuze. Hier is waarom je het toch moet doen.

 9. 1) Geen voordelen voor kinderen of ouders

 10. Het is uw kind niet toegestaan ​​om met iemand de details van de test te bespreken, dus er zal geen gesprek na de test zijn dat haar lessen door reflectie kan helpen. Uw kind krijgt geen specifieke feedback die haar vertelt welke antwoorden zij goed had en welke zij fout had. U krijgt geen feedback over de test, behalve een enkele algehele score tussen 4 (super-duper) en 1 (niet zo geweldig). Zodra deze test is voltooid, weet u niets meer over uw kind dat u nog niet wist.

 11. 2) Geen voordelen voor leraren

 12. In de meeste staten mogen we de test niet eens in de gaten houden en ontvangen we een enkele score voor uw kind. Dit is allemaal nutteloos. We zullen niets leren over uw kind, en niets over de klas van uw kind (behalve hoe goed ze het deden op deze test). Als een beheerder of een leraar u vertelt dat de testresultaten hem waardevolle informatie over uw kind zullen geven, vraag hem dan waarom hij die informatie niet al op andere manieren heeft verzameld en zo niet, wat hij de afgelopen acht maanden heeft gedaan.

 13. 3) Verspilde tijd en middelen

 14. Wat had uw student kunnen doen met de tijd die is besteed aan de voorbereiding op de test, het boren voor de test, het afleggen van de test? Wat hadden uw staats- en lokale schoolsysteem kunnen doen met de miljoenen dollars die zijn uitgegeven aan het geven van de test? Studenten, ouders en scholen betalen veel in zowel financiële als alternatieve kosten.

 15. 4) Warped View of School and Life

 16. Testgericht onderwijs geeft onze studenten de indruk dat ze naar school gaan om te leren hoe ze de test kunnen doorstaan ​​en vervolgens de test kunnen afleggen. Dat is een vreselijk model voor leren en voor het leven. In tegenstelling tot wat testondersteuners zeggen, draait het leven niet allemaal om gestandaardiseerde tests. U zult geen bellentest doen om te trouwen of om kinderen te krijgen en groot te brengen. Wat je carrière ook is, het zal niet gepaard gaan met een vast dagelijks dieet van testvoorbereiding en testafname. Laat je kind zien dat de Big Standardized Test niet het doel van school is.

 17. 5) Onderhandel niet met gijzelaars

 18. Je hoort misschien dat je kind de test moet doen, omdat het anders de school of de leraar in de klas pijn doet. Dit is gewoon gijzeling. En het is belangrijk om te onthouden dat elk jaar dit blijft bestaan, dat scholen en leraren een prijs blijven betalen - in de tijd, in geld, in de groei van een doordringende, door giftige test aangedreven atmosfeer. Dit argument is een pestkop die zegt: "Als je me dit kind niet in elkaar laat slaan, zal ik hem nog meer in elkaar slaan." In elke pestsituatie is de schuldige niet het slachtoffer dat de pestkop als excuus gebruikt om te pesten. Het probleem is niet dat je kind de test niet aflegt - het probleem is de staat die de school en leraren dreigt te straffen. Pak het echte probleem aan; schakel het niet in.

 19. 6) Privacy is belangrijk

 20. 7) De waarde van niet-naleving

 21. 8) Wees een sneeuwvlok

 22. Dit jaar, of het nu voor de eerste of tiende is, meld u af.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407