Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


8 wetenschappelijke redenen om uw mobiele telefoon deze kerst uit te zetten

 1. Gedurende 2014 hebben we digitale detox-uitdagingen zien komen en gaan en hebben we gelezen over de vele gezondheidsvoordelen die gepaard gaan met het losmaken van onze banden met technologie.

 2. Maar op de een of andere manier zijn we er nog steeds in geslaagd om onze smartphoneverslavingen een geheel nieuw niveau van OMG te laten bereiken. Nu de kerstvakantie dreigt, is het nu een goed moment om nog een laatste poging te doen om de stekker uit het stopcontact te halen voor het jaar en de voordelen te ervaren die je misschien kunnen overtuigen om je technologie vaker uit te zetten in 2015.

 3. Gelooft u ons niet? Hier zijn acht redenen om af te wijzen dat mobiele telefoon het slimste is wat je deze kerst doet.

 4. Je zult je gelukkiger voelen om je eigen kerstochtend op te nemen dan te zien hoe je vrienden het doen op Facebook.

 5. FOMO heeft geen plaats in je leven op deze grote dag. Je wordt misschien wakker met dwalende gedachten over hoe je vrienden hun kerstochtend aftrappen, maar die gedachten vervagen gemakkelijk als je je telefoon verlaat en je bemanning vergezelt voor een geheel eigen feest. Deze keer in het heden met mensen van wie je houdt en die van je houden, zal dit veel meer voldoening geven dan elke keer dat je door een nieuwsfeed bladert. Als je nog nooit het 'plezier van het missen' hebt ervaren, staat je een traktatie te wachten.

 6. Je zult je echt herinneren hoe die zelfgemaakte peperkoek smaakt ... zonder een Instagram-filter.

 7. We weten, we weten het, er zijn zoveel lekkere dingen die het waard zijn om deze tijd van het jaar te delen en zo weinig tijd om ze te delen. Maar de kans is groot dat het genieten van die hapjes veel meer voor je geest en ziel zal doen dan extra likes op je favoriete sociale mediasite. Kies ervoor om in het huidige moment te blijven, vooral als je van het fijnproeverskamp bent, en merk in je opmerkzame staat op hoeveel meer betekenis deze herinneringen behouden als je niet gericht bent om ze te publiceren zodat anderen ze kunnen zien.

 8. En u zult beter opletten hoeveel peperkoek u eet.

 9. Zonder die telefoon aan je hand gelijmd, is het veel waarschijnlijker dat je het aantal vakantie-goodies voor je opmerkt, en dat je terughoudend bent als het gaat om portiegroottes. Verschillende onderzoeken hebben overmatige schermtijd in verband gebracht met obesitas, dankzij de correlatie met hersenloos eten en een algemene afname van lichamelijke activiteit. Als je deze taille deze kerst bekijkt, is het misschien het beste om niet constant op de hoogte te blijven van nieuwe berichten.

 10. Misschien bent u wel aangenamer tegen uw familieleden - zelfs degenen die u het meest benadrukken.

 11. Als je die mobiele telefoon op stil laat staan, kun je je sociaal bewuster maken van je omgeving, volgens onderzoekers van de Universiteit van Maryland. In deze tijd van het jaar, die helemaal draait om terug te geven aan het grotere goed, kan een beetje compassie met mensen zowel binnen als buiten uw gezin een heel eind zijn in het stimuleren van uw vakantiedag. Dus neem even de tijd om de gezichtsuitdrukkingen van degenen om je heen op te merken, stem af op hun behoeften en deel een beetje vriendelijkheid met degenen die het het meest nodig hebben.

 12. U zult de waarde waarderen van het maken van sterke herinneringen met dierbaren in persoon.

 13. Het vakantieseizoen is een van de weinige keren dat familieleden uit alle hoeken van het land samenkomen om van elkaars gezelschap te genieten, dus waarom die kostbare minuten op je telefoon doorbrengen? Het is al erg genoeg dat 39 procent van de Amerikanen meer tijd besteden aan online socialiseren dan in persoon - sta niet toe dat Kerstmis een onderdeel van die vergelijking wordt. Het resultaat van deze quality time zonder technologie zal je misschien verbazen.

 14. Je kunt je concentreren op wat echt zinvol voor je is en een hernieuwd gevoel van dankbaarheid ontwikkelen.

 15. Door jezelf dit moment van aandacht te geven, kun je je ook op deze vreugdevolle dag realiseren hoe dankbaar je bent om daar te zijn zonder afleiding. Er is een onlosmakelijk verband tussen dankbaarheid en mindfulness en er is vaak een aan te schaffen om de andere te ervaren. Het maakt niet uit wat je kiest om te doen tijdens je niet-aangesloten tijd, de kans is groot dat je belangrijke aspecten van je leven herkent die uit het oog worden verloren als je ogen vol ogen kijken naar een scherm.

 16. Je ruilt een saai blauw scherm voor adembenemende lichtschermen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407