Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


9 Essentiële grillgeschenken Dad Dad Love

Zoete aardappeltoost is de gezondheidstrend die steeds beter wordt

 1. Sprekend als een man en een vader, hier is een beetje advies: geef papa geen cadeau dat hij in een lade van een hoog dressoir zou bewaren. Met andere woorden, geen sokken, stropdassen, manchetknopen en iets met monogram. We willen speelgoed. En tijd met jou en de jouwe. Uitrusting voor uw grills voldoet aan beide criteria.

 2. Elk van de volgende geschenken wordt op prijs gesteld door die speciale vader in uw gezin en u kunt er ook van profiteren.

 3. Charcoal Companion Himalayazoutplaat: Toen ik deze dikke plak roze zout voor het eerst zag, dacht ik dat het een gimmick was. Ik heb het gebruikt als een pers voor pollo al mattone (kip onder een baksteen) en als een rustplatform voor gegrilde steaks, ik ben een bekeerling. Het maakt ook een vrij koele plancha en serveerschaal voor gegrild vlees, groenten of zeevruchten.

 4. Solaire Anywhere Portable Infrared Grill: gasgrills staan ​​normaal niet bekend om hun draagbaarheid en draagbare grills pompen normaal gesproken de warmte niet weg. De Solaire maakt gebruik van de schroeiende eigenschappen van infrarood, maar is klein genoeg om op een boot, camper of naar een zomerhuisje te gaan. Maar niet zo klein dat er geen acht hamburgers of spekwikkelde filets mignon in passen. Roestvrij stalen vuurkist van commerciële kwaliteit en gelaste constructie, deze grill draait op propaancilinders en is bedoeld voor een lange levensduur. [! 10472 => 1140 = 1!

 5. Zie nog 4 geweldige cadeaus voor papa en win dit jaar een uitrusting voor hem in onze Vaderdag weggeefactie.

 6. SCHRIJF U IN voor de nieuwsbrief van Steven Raichlen IN ROOK voor meer informatie over barbecue!

 7. LEES MEER OVER GRILLEN BIJ BARBECUEBIBLE.COM

 8. Steven Raichlen is de auteur van de Barbecue! Bijbel kookboek-serie en de gastheer van Primal Grill op PBS. Zijn website is BarbecueBible.com.

 9. Sprekend als een man en een vader, hier is een beetje advies: geef papa geen cadeau dat hij in een lade van een hoog dressoir zou bewaren. Met andere woorden, geen sokken, stropdassen, manchetknopen en iets met monogram. We willen speelgoed. En tijd met jou en de jouwe. Uitrusting voor uw grills voldoet aan beide criteria.

 10. Elk van de volgende geschenken wordt op prijs gesteld door die speciale vader in uw gezin en u kunt er ook van profiteren.

 11. Charcoal Companion Himalayazoutplaat: Toen ik deze dikke plak roze zout voor het eerst zag, dacht ik dat het een gimmick was. Ik heb het gebruikt als een pers voor pollo al mattone (kip onder een baksteen) en als een rustplatform voor gegrilde steaks, ik ben een bekeerling. Het maakt ook een vrij koele plancha en serveerschaal voor gegrild vlees, groenten of zeevruchten.

 12. Solaire Anywhere Portable Infrared Grill: gasgrills staan ​​normaal niet bekend om hun draagbaarheid en draagbare grills pompen normaal gesproken de warmte niet weg. De Solaire maakt gebruik van de schroeiende eigenschappen van infrarood, maar is klein genoeg om op een boot, camper of naar een zomerhuisje te gaan. Maar niet zo klein dat er geen acht hamburgers of spekwikkelde filets mignon in passen. Roestvrij stalen vuurkist van commerciële kwaliteit en gelaste constructie, deze grill draait op propaancilinders en is bedoeld voor een lange levensduur. [! 10472 => 1140 = 1!

 13. Zie nog 4 geweldige cadeaus voor papa en win dit jaar een uitrusting voor hem in onze Vaderdag weggeefactie.

 14. SCHRIJF U IN voor de nieuwsbrief van Steven Raichlen IN ROOK voor meer informatie over barbecue!

 15. LEES MEER OVER GRILLEN BIJ BARBECUEBIBLE.COM

 16. Steven Raichlen is de auteur van de Barbecue! Bijbel kookboek-serie en de gastheer van Primal Grill op PBS. Zijn website is BarbecueBible.com.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407