Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


9 oliën Butters Je haar zal verliefd worden op dit seizoen

Maak contact met ons

 1. Door Jaynelle Stewart

 2. Het verzorgen van uw natuurlijke haar kan in de winter moeilijk worden. Deze koude en vreselijke maanden kunnen je haar meer droog en beschadigd maken dan ooit. Probeer deze oliën en boter om het barre weer te bestrijden.

 3. 1. Shea boter

 4. Shea Butter is zwaarder dan de meeste boter, maar het doet wonderen voor beschadigd en broos haar. Het herstelt ook breuk door uw strengen van wortel tot punt te versterken. Karitéboter kan je haar ook beschermen tegen schadelijke UV-stralen en zonneschade voorkomen. Breng deze boter aan op nat of vochtig haar om vocht vast te houden.

 5. 2. Jamaicaanse zwarte ricinusolie

 6. JBCO werkt om uw haar te hydrateren en te versterken. Het behandelt een droge, schilferige hoofdhuid en kalmeert eczeem en hoofdhuidirritaties. Het heeft andere gunstige factoren, zoals het fijner maken van fijn haar, het is gevuld met voedingsstoffen om je haarzakjes te voeden en het verhoogt de haargroei vanwege de stimulatie van de bloedstroom in de hoofdhuid.

 7. 3. Muru Muru Butter

 8. Uit de kern van de vrucht die dezelfde naam draagt, is Muru Muru-boter licht en licht nootachtig. Omdat het rijk is aan omega's, helpt het het haar te verzachten, bevordert het de elasticiteit, glans en houdt het vocht vast. Deze boter helpt ook om kroes te beheersen en krullen te definiëren.

 9. 4. Sapote-olie

 10. De exotische sapote-olie is een wonder voor mensen die lijden aan droge, jeukende hoofdhuid of hoofdhuidaandoeningen zoals roos en eczeem. Deze lichte en niet-vettige olie helpt schilfers en vlekken op de huid te verminderen. Bovendien zit het boordevol vitamines die de talgproductie in balans brengen, wat kan helpen bij extreem vette of extreem droge hoofdhuid.

 11. 5. Mangoboter

 12. Mangoboter zit boordevol vetzuren en andere vitamines en is geweldig vochtrijk voedsel voor je haar. De voordelen hiervan zijn het verzachten van het haar en het voorkomen van milieuschade. Mangoboter is perfect voor lokken die het ultieme vocht en hydratatie nodig hebben. Bovendien ruikt het naar de hemel!

 13. 6. Babassu Oil

 14. Net als mangoboter is babassu-olie een natuurlijk verzachtend middel dat het haar versterkt en gehydrateerd en verfrist achterlaat. Het dient als een geweldige oplossing voor geïrriteerde, schilferige of een beschadigde hoofdhuid. Vanwege de herstellende eigenschappen is het ideaal voor de gevoelige huid en geweldig voor rustgevend eczeem. Het is ook licht en niet vet.

 15. 7. Olijfolie

 16. Olijfolie is perfect om te gebruiken in de winter wanneer je haar gevoelig is voor droogheid. Het dringt door in de cortex van je haar en voegt glans en langdurig vocht toe aan saaie, uitgedroogde lokken. Olijfolie bevat vetzuren die je lokken beschermen tegen schade en kroezen, voorkomt roos en verzacht het haar.

 17. 8. Cupuacu boter

 18. Cupuacuboter is een geweldige haarcrème die waterabsorberende eigenschappen bezit. Deze boter helpt het haar te versterken en een gezonde hoofdhuid te bevorderen, allemaal dankzij de overvloedige voedingsstoffen en mineralen. Het is absoluut perfect voor uw winterregime.

 19. Avocado-olie is uniek omdat het een van de weinige oliën is die daadwerkelijk in je haarschacht kan doordringen. Deze olie zit boordevol vitamines en aminozuren en kan je haar versterken en glans toevoegen. Het is geweldig voor droog, beschadigd of zwak haar.

 20. P.S., Avocado-olie werkt goed op alle haartypes dus deel het met een van je vrienden!

 21. Bezoek BeyondClassicallyBeautiful.com om meer inhoud te lezen die de diverse schoonheid van zwarte vrouwen viert.

 22. Volg Beyond Classically Beautiful op: IG @BeyondClassicallyBeautiful Facebook.com/BeyondClassicallyBeautiful

 23. Door Jaynelle Stewart

 24. Het verzorgen van uw natuurlijke haar kan in de winter moeilijk worden. Deze koude en vreselijke maanden kunnen je haar meer droog en beschadigd maken dan ooit. Probeer deze oliën en boter om het barre weer te bestrijden.

 25. 1. Shea boter

 26. Shea Butter is zwaarder dan de meeste boter, maar het doet wonderen voor beschadigd en broos haar. Het herstelt ook breuk door uw strengen van wortel tot punt te versterken. Karitéboter kan je haar ook beschermen tegen schadelijke UV-stralen en zonneschade voorkomen. Breng deze boter aan op nat of vochtig haar om vocht vast te houden.

 27. 2. Jamaicaanse zwarte ricinusolie

 28. JBCO werkt om uw haar te hydrateren en te versterken. Het behandelt een droge, schilferige hoofdhuid en kalmeert eczeem en hoofdhuidirritaties. Het heeft andere gunstige factoren, zoals het fijner maken van fijn haar, het is gevuld met voedingsstoffen om je haarzakjes te voeden en het verhoogt de haargroei vanwege de stimulatie van de bloedstroom in de hoofdhuid.

 29. 3. Muru Muru ButterDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407