Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


9 ongelukkige waarheden over sappig, overheerlijk spek

# 6 Clean Home

 1. Amerika heeft een onmiskenbare liefdesaffaire met spek. Gemiddeld eten Amerikanen elk ongeveer 18 pond spek per jaar. En gezien het aantal mensen dat helemaal geen varkensvlees of vlees eet, sommigen van hen scoren een onevenredig aantal van de ongeveer 5.760.000.000 pond varkensreepjes die in het hele land worden geconsumeerd.

 2. Spek is een vast onderdeel van het Amerikaanse dieet geworden en helaas is het vrij ongezond. Maar hey, voelt het soms niet alsof alle beste dingen in het leven slecht voor je zijn? Hier zijn enkele zeer ongelukkige waarheden over je favoriete stuk vlees, gecompenseerd door redenen die bewijzen hoe geweldig spek is. Omdat het echt niet uitmaakt hoe slecht spek voor jou is, als je ervan houdt, ga je het nog steeds eten.

 3. En wat je ook wordt verteld, bacon zal altijd de sleutel tot je hart zijn ...

 4. Slecht nieuws: spek heeft veel vet - het slechte soort. Achtenzestig procent van de calorieën van spek is vet, waarvan de helft verzadigd is. De hoeveelheid verzadigd vet in spek verklaart waarom een ​​ons spek 30 milligram cholesterol bevat. Onderzoek heeft aangetoond dat het eten van voedingsmiddelen met veel verzadigd vet kan leiden tot een hoger risico op hartaandoeningen en beroertes.

 5. Goed nieuws: spek en eieren is waarschijnlijk een van de beste combinaties ooit. Er zijn zoveel manieren waarop je spek en eieren kunt eten - in frittatas, in omeletten, op sandwiches of gewoon samen. Het smaakt altijd goed.

 6. "Sandwich met bacon en eiersalade met dukkah en peperachtige groenten" door Food 52

 7. Slecht nieuws: spek kan, net als andere vleeswaren, bijdragen aan hartaandoeningen en sommige vormen van kanker. Een studie uitgevoerd door onderzoekers van de Universiteit van Zürich vond een verband tussen verwerkt vlees en hogere risico's op overlijden aan hartaandoeningen of kanker. Verwerkt vlees bevat nitraten, conserveermiddelen die bij opname door het menselijk lichaam worden omgezet in N-nitroso, een stof die kanker kan veroorzaken. Ook werd in een studie van de Columbia University een direct verband gevonden tussen de consumptie van vleeswaren en de ontwikkeling van chronische longziekte.

 8. Goed nieuws: het is nog steeds beter om spek boven worst te kiezen bij het ontbijt. Hoewel geen van beide vlees goed voor je is, meldt WebMD dat twee varkensworstkoppelingen 140 calorieën en 12 gram vet bevatten. Drie reepjes gebakken hickory gerookt spek bevatten 120 calorieën en 9 gram vet.

 9. "Bacon-Wrapped Li'l Smokies" door Cooking Ventures

 10. Slecht nieuws: varkens zijn schattig. Serieus, ze zijn zo schattig.

 11. Goed nieuws: spek op een hamburger is een van de meest hemelse paren. Vergeet gewoon dat schattige kleine varkentje en bedenk hoe heerlijk de combinatie van varkensvlees en rundvlees smaakt ...

 12. "Bacon and Egg Burger" door Taste And Tell

 13. Slecht nieuws: in de fabriek gekweekte varkens hebben meer kans om je ziek te maken dan scharrelvarkens. In de fabriek gekweekte dieren leven meestal in betonnen cellen zonder externe interactie. Voedingsdeskundige Sara Bilbe zegt: "Varkens zijn redelijk intelligente dieren en dit gebrek aan stimulatie in deze cellen leidt tot hoge stressniveaus en daarom tot hoge ziektes." De Week meldt dat MRSA, een bacterie met een sterke resistentie tegen antibiotica, is gevonden op fabrieksvarkensfokkerijen in Canada, die miljoenen levende varkens aan de VS verkoopt

 14. "BLT Gegrilde Kaassandwich" door Foodie Crush

 15. Slecht nieuws: sommige mensen in Canada eten liever spek dan seks. In een studie uitgevoerd door Maple Leaf Foods zei 43 procent van de respondenten dat ze liever wat spek eten dan seks hebben. Misschien wil je ook weten dat 23 procent van de mannen zei dat ze de voorkeur gaven aan spek wanneer ze gevraagd werden om de aroma's van de twee activiteiten te rangschikken.

 16. Vergeet niet de ervaring te verbeteren door op dit moment naar bacon te ruiken met de bacondeodorant van J D:

 17. Slecht nieuws: spek heeft veel natrium.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407