Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Houtskool gegrilde kalkoenhelft
 
 
6 PortiesPTM3H25 min

Houtskool gegrilde kalkoenhelft


Dit maakt een geweldige jus! Als je het niet kunt grillen, rooster je het in plaats daarvan gedurende ongeveer 2,5 tot 3 uur bij 325 elke 30 minuten. Bereidingen voor grillen zijn 6,8 tot 8,1 minuten per kilogram, maar dit zal aan de hoge kant zijn omdat het een tijdje GEKOELD is en dus de pan maakt , enz., wat van invloed is op de grilltijden. We hebben een WEBER-grill en DH wil het hete rooster niet te vaak verwijderen, daarom is de techniek zoals hier vermeld.

  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Meng de eerste 8 ingrediënten samen in een kleine schaal, leg de ui, wortels en bleekselderij in het midden van de aluminiumfoliepan die u wilt gebruiken voor het grillen of braden; strooi 1,5 theelepel kruidenmengsel op groenten, voeg de bouillon van kalkoen toe.
 2. Spoel de vogel van binnen en van buiten; droog deppen.
 3. Probeer een deel van de huid los te maken.
 4. Meng olijfolie en citroensap; wrijf op kalkoen.
 5. Strooi binnen, buiten en onder de huid van vogels met het resterende kruidenmengsel.
 6. ZET TURKIJE GESNEDEN IN DE FOLIE PAN EN DE KOELKAST VOOR ÉÉN UUR (probeer groenten onder de kalkoen te krijgen zodat de smaken het vlees een beetje kunnen verzadigen).
 7. Grill voorbereiden: alle grillopeningen (inclusief de deksel) zijn OPEN. (Onze grill heeft 3 ventilatieopeningen aan de onderkant en 1 op het deksel, open ze allemaal).
 8. Zet 50 briketten in de grill.
 9. Plaats het rooster op zijn plaats.
 10. Laat de kolen gloeiend rood gloeien en verander dan in een lichte laag grijze as, die ongeveer 35 minuten kan duren, met een temperatuur van 350 ° F (matig vuur) of zodat je hand de hitte niet langer dan 2 seconden kan verdragen - W/o ontroerende rooster, natuurlijk.
 11. Plaats de foliepan op het rooster; sluit 2 van de 3 bodemopeningen, COVER met grillafdekking waarvan de 1 ontluchting HALFWAY OPEN is.
 12. Grill ongeveer 30 tot 40 minuten, of tot de temperatuur van de vleesthermometer 70 graden is (6,8 tot 8,1 minuten per kilogram toestaan).
 13. Begin 25 minuten voor de minimale kooktijd te controleren. (Als delen van de kalkoen donker beginnen te worden voordat de vogel klaar is, drapeer dan die gebieden met folie.).
 14. Verwijder kalkoen van de grill en laat 15 tot 20 minuten rusten alvorens te snijden.Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407