Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Olijftuin alfredo saus
 
 
1 gallon, 14 PortiesPT
Notice: Undefined property: stdClass::$total in /home/recipe/websites/recipes/public/info.php on line 286
M
45 min

Olijftuin alfredo saus


Dit is een van de beste recepten om je eigen versie van Olive Garden's beroemde Alfredo-saus te maken. Dit recept is voor een groot diner. Aarzel niet om het recept voor een klein gezin te schalen. Opmerking: zorg ervoor dat je de bloem vroeg inklopt terwijl je de boter smelt met de knoflook om een ​​"bloemige" smaak te voorkomen. Het meel is belangrijk om een ​​dunne saus te vermijden. Deze saus is zeer veelzijdig. Voeg gegrilde gemarineerde kip toe voor een geweldige Kip Alfredo. Voeg gesauteerde garnalen en sint-jakobsschelpen toe met Old Bay-kruiden, witte wijn, garnalen en gehakte groene uien voor Seafood Alfredo. Extra saus kan worden ingevroren voor later gebruik.

  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Voeg op een middelhoog vuur boter, knoflook en bloem toe tot de boter gesmolten is. Doe geen bruine knoflook.
 2. Klop de zware room erdoor tot deze heet is.
 3. Voeg de versgeraspte kaassoorten langzaam toe aan het warme roommengsel. Voeg ten slotte het zout en de peper toe. Roer vaak om ervoor te zorgen dat er geen kaas op de bodem blijft hangen.
 4. Laat sudderen tot alle kazen zijn gesmolten en de saus de gewenste dikte bereikt. Laat deze saus niet koken, anders begint de saus te scheiden en worden de kazen korrelig.
 5. Serveer met pasta en garneer met vers geraspte pecorino romano kaas (gebruikt door restaurant), indien gewenst.Ik vond het geweldig

Recensies