Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Advertentiedoel tijdens de Super Bowl

Je wist het niet, maar dit is waarom je aardbeien zou moeten eten

 1. Veel van de advertenties die bedrijven tijdens de Super Bowl plaatsten, weerspiegelden thema's met een maatschappelijk doel. Op het eerste gezicht lijken deze advertenties volledig altruïstisch. Uit diepgaand onderzoek blijkt dat ze weerspiegelen dat het bedrijf een doel voor hun bedrijf omarmt dat zowel hun bedrijfsresultaten als de samenleving ten goede komt. Dat is een vereiste voor elk bedrijf dat winst op lange termijn wil behouden.

 2. Advertenties met Super Bowl zijn de duurste van het jaar. Het feit dat bedrijven hun doel laten zien tijdens deze dure advertenties weerspiegelt wat ik al jaren leer: dat het betrekken van de samenleving en de maatschappelijke actoren die ik vormhouders noem, de beste manier is voor een bedrijf om zichzelf echt te differentiëren.

 3. Hoewel de aankondiging van de NFL over huiselijk geweld hun poging weerspiegelde om defensie te spelen, gezien recente controverses, zijn hier enkele voorbeelden van bedrijven die in overtreding zijn door hun doel te laten schitteren tijdens de Super Bowl:

 4. Coca-Cola - #MakeItHappy: Cola werkt hard om drinken of het delen van een van hun producten te associëren met geluk en gelukkige mensen. Wat is een betere manier om dat beeld te promoten dan het heersende sentiment te veranderen van "Niemand vindt je leuk" in "Er is niemand zoals jij" op internet?

 5. McDonald's - Pay With Lovin ': Wat is er beter om die liefde te promoten? Dit bericht is de kern van de huidige slogan van McDonald's - "Ik ben er dol op" - en het drijft mensen naar hun restaurants om te profiteren van hun aanbod om met lovin 'te betalen.

 6. Microsoft - # Empowerment: Estella's Brilliant Bus is erop gericht kansarme kinderen de kans te geven te ervaren hoe ze technologie kunnen gebruiken "om meer te doen en meer te bereiken." Terwijl ze leren hoe ze technologie kunnen toepassen om hun eigen kansen te verbeteren, verbetert hun bekwaamheid met Microsoft-producten de kansen van Microsoft.

 7. Procter Gamble - Altijd #LikeAGirl: P G maakt gebruik van een zwaar mannelijk publiek (jong en oud) gericht op een macho-activiteit om te proberen de houding ten opzichte van jonge vrouwen te veranderen. Het versterken van actieve vrouwen staat centraal in de merkbelofte van Always. P G voor een betere perceptie van vrouwen is zeer aantrekkelijk voor vrouwen, de primaire consumenten van hun producten.

 8. Unilever - Dove #RealStrength: deze advertentie promoot de zorg van vaders als de echte bron van een deugd die mannen aanspreekt: kracht. Het publiek van Super Bowl is duidelijk zwaar mannelijk, maar er waren ook veel vrouwen bij betrokken. Vrouwen hechten veel waarde aan deze boodschap en doen de meeste boodschappen, zelfs voor herenproducten, dus Unilever profiteert van de gangpaden.

 9. Voorbeelden van het promoten van positief maatschappelijk gedrag dat niet zo nauw verbonden is met het product van de sponsor:

 10. American Family - #DreamFearlessly: het bevorderen van je dromen is een geweldig iets om te doen. De band die American Family zou "beschermen wat je hebt bereikt" zoals je doet, lijkt echter zwak.

 11. Nissan - #WithDad: Met behulp van de muziek van "Cats in the Cradle" van Harry Chapin benadrukt Nissan de uitdagingen van de werkende vader die vaak reist en in risicovolle banen werkt (in dit geval als een professionele autoracer), maar bevordert uiteindelijk de deugd dat vaders de tijd nemen met hun zonen. Goed bericht, maar de band met het verkopen van meer auto's is niet direct.

 12. Toyota - #OneBoldChoice: Toyota introduceerde een paar advertenties waarin werd gepromoot dat "papa zijn meer is dan vader zijn" en één waarin wordt benadrukt hoe Amy Purdy de door haar opgelegde limieten overschrijdt onbekwaamheid. De Purdy-advertentie komt op zijn minst in de buurt van de merkbelofte van Toyota door zich te concentreren op mobiliteit.

 13. En nu voor mijn persoonlijke favorieten:

 14. Go Daddy - Werkend: onze natie, inderdaad onze vooruitgang als planeet, komt van hardwerkende mensen die opofferen om een ​​betere wereld te creëren. Ze zijn de belangrijkste klanten van Go Daddy, en hun harde werk wordt verafgood in deze advertentie.

 15. Turbo Tax - Boston Tea Party: deze advertentie benadrukt de belangrijkste vaardigheid om manieren te vinden om de oppositie tegemoet te komen om conflicten te voorkomen. Hoewel een kernonderdeel van ons doel om democratie te laten werken bij GSPM, ben ik niet zeker of we blij zijn om onze standaarddrager achteruit te zien roeien!Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407