Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Als u pasta als ontbijt eet, zijn dit de recepten voor u

Muziek blijft bij je.

 1. De echte vraag die u zich elke ochtend zou moeten stellen is: "Waarom zou ik geen pasta eten als ontbijt?" Pasta is er in zoveel vormen en stijlen dat het zinvol is aan de ontbijttafel: het is een geweldige manier om te zorgen dat je genoeg krijgt van dit universele comfortvoedsel. Of je nu 's ochtends restjes eet (geen kwaad, geen fout in het eten van overgebleven pasta koud), of ter plekke een snel, vers gerecht oprapen, pasta is een uitstekende keuze voor je eerste maaltijd van de dag.

 2. Pasta kan stevig en vullend zijn, maar een goede zal u niet belasten, wat het kenmerk is van een geweldig ontbijt. Noedels zijn al lang het ochtendvoedsel voor mensen over de hele wereld. In Vietnam wordt pho als ontbijt gegeten, en in Myanmar is mohinga, een soep met vermicelli-noedels, een populair ontbijtgerecht. Als we denken aan onze favoriete typische Italiaanse pastagerechten, klinken veel van hen alsof ze een geweldige vervanging zijn voor spek en eieren. Sommigen van hen, zoals pasta carbonara, bevatten zelfs spek (of traditioneel pancetta) en eieren! Sommige mensen geloven in het eten van je grootste maaltijd van de dag in de ochtend. Of je deze ideologie nu volgt of er vraagtekens bij zet, er is zeker ruimte voor pasta in je ochtendroutine - een grote kom of een baby.

 3. De New Yorkse restaurantscene is aan boord van de ontbijtpastatrein gesprongen en diende zowel als een geweldige introductie voor sceptici en nieuwelingen, en als bevestiging voor degenen die al gewend waren aan het eten van overgebleven bucatini voor het ontbijt. Bar Primi serveert een ontbijtspaghetti met boerenkool, pancetta en een gepocheerd ei. Eén blik is alles wat u nodig hebt:

 4. We hebben dit weekend brunch gelanceerd op @barprimi. Hier is de ontbijtspaghetti pic.twitter.com/9WXitja112

 5. - Andrew Carmellini (@andrecarmellini) 14 juli 2014

 6. Andere restaurants in New York City hebben de oorzaak ook overgenomen. Niet alleen vindt u reguliere pastagerechten aangeboden op brunchmenu's, u vindt ook ontbijtspecifieke pasta, zoals carbonara met een gebakken ei erop, in restaurants door de stad. Brooklyn's Krupa Grocery serveert ontbijtgnocchi, dus je kunt direct van je echte kussen naar heerlijke kussens in je gezicht schuiven.

 7. Of het nu een pastaschotel is gericht op een traditioneel Amerikaans ontbijt - boordevol voedingsmiddelen zoals eieren en geroosterd brood - of iets dat uw ontbijtnormen volledig uitdaagt, geef pasta op een ochtend een kans. Hier zijn 18 pasta's die ons zeker uit bed zouden halen.

 8. De echte vraag die u zich elke ochtend zou moeten stellen is: "Waarom zou ik geen pasta eten als ontbijt?" Pasta is er in zoveel vormen en stijlen dat het zinvol is aan de ontbijttafel: het is een geweldige manier om te zorgen dat je genoeg krijgt van dit universele comfortvoedsel. Of je nu 's ochtends restjes eet (geen kwaad, geen fout in het eten van overgebleven pasta koud), of ter plekke een snel, vers gerecht oprapen, pasta is een uitstekende keuze voor je eerste maaltijd van de dag.

 9. Pasta kan stevig en vullend zijn, maar een goede zal u niet belasten, wat het kenmerk is van een geweldig ontbijt. Noedels zijn al lang het ochtendvoedsel voor mensen over de hele wereld. In Vietnam wordt pho als ontbijt gegeten, en in Myanmar is mohinga, een soep met vermicelli-noedels, een populair ontbijtgerecht. Als we denken aan onze favoriete typische Italiaanse pastagerechten, klinken veel van hen alsof ze een geweldige vervanging zijn voor spek en eieren. Sommigen van hen, zoals pasta carbonara, bevatten zelfs spek (of traditioneel pancetta) en eieren! Sommige mensen geloven in het eten van je grootste maaltijd van de dag in de ochtend. Of je deze ideologie nu volgt of er vraagtekens bij zet, er is zeker ruimte voor pasta in je ochtendroutine - een grote kom of een baby.

 10. De New Yorkse restaurantscene is aan boord van de ontbijtpastatrein gesprongen en diende zowel als een geweldige introductie voor sceptici en nieuwelingen, en als bevestiging voor degenen die al gewend waren aan het eten van overgebleven bucatini voor het ontbijt. Bar Primi serveert een ontbijtspaghetti met boerenkool, pancetta en een gepocheerd ei. Eén blik is alles wat u nodig hebt:

 11. We hebben dit weekend brunch gelanceerd op @barprimi. Hier is de ontbijtspaghetti pic.twitter.com/9WXitja112

 12. - Andrew Carmellini (@andrecarmellini) 14 juli 2014

 13. Andere restaurants in New York City hebben de oorzaak ook overgenomen. Niet alleen vindt u reguliere pastagerechten aangeboden op brunchmenu's, u vindt ook ontbijtspecifieke pasta, zoals carbonara met een gebakken ei erop, in restaurants door de stad. Brooklyn's Krupa Grocery serveert ontbijtgnocchi, dus je kunt direct van je echte kussen naar heerlijke kussens in je gezicht schuiven.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407