Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Amerikanen zien kansen in toenemende diversiteit

Muziek blijft bij je.

 1. De Verenigde Staten lopen achter op andere landen op een aantal gebieden, zoals kindersterfte en onderwijsprestaties, maar er is één plaats waar we kunnen beweren het voortouw te nemen: we worden snel een meer diverse natie. Tegenwoordig zijn meer dan de helft van de baby's die in de Verenigde Staten zijn geboren, gekleurde kinderen, en volgens het Census Bureau zal onze bevolking in 2043 geen etnische of raciale meerderheid hebben.

 2. Op veel belangrijke manieren is dit een goede zaak. Een recent boek van CAP en PolicyLink, "All-in Nation: An America that Works for All", beschrijft de voordelen:

 3. Onze groeiende diverse bevolking biedt ons voordelen die andere landen niet hebben - met name menselijk kapitaal, dat de grootste troef is van elke economie. ... Diversiteit stimuleert innovatie, stimuleert ondernemerschap en creëert nieuwe markten. Wat meer is, onze groeiende diverse gemeenschappen kunnen ons een ongeëvenaard voordeel bieden in een steeds globalere economie.

 4. Om deze voordelen te realiseren, moeten we echter de uitdagingen aanpakken die verband houden met de groeiende diversiteit in dit land, waaronder de noodzaak om onze investeringen in kleurgemeenschappen te vergroten; verbetering van de kwaliteit van onderwijs en opleiding voor onze toekomstige werknemers; burgerparticipatie en leiderschap aanmoedigen, vooral onder jongeren in kleur; en vele anderen.

 5. Of we in staat zijn om deze uitdagingen aan te gaan, hangt af van de publieke wil - en dat hangt ervan af of een kritische massa Amerikanen de voordelen begrijpt die een meer diverse natie ons allemaal zal brengen, ook of we bereid zijn te investeren in programma's om de voordelen te realiseren.

 6. Het goede nieuws is dat het antwoord op al deze vragen "Ja" lijkt te zijn!

 7. Volgens een nieuwe CAP-enquête, 71 procent van de Amerikanen:

 8. ... staan ​​veel meer open voor diversiteit en ondersteunen meer stappen om raciale ongelijkheden te verminderen dan gewoonlijk wordt weergegeven in de politiek en de media. Bovendien zien Amerikanen eerder kansen door de toenemende diversiteit dan uitdagingen. Ze begrijpen de problemen die samenhangen met ongelijkheid in de samenleving en ondersteunen krachtig nieuwe stappen en investeringen om deze ongelijkheden te verminderen en economische kansen uit te breiden. Hoewel er verschillen blijven bestaan ​​tussen opkomende gemeenschappen van kleur en wit in termen van openheid voor diversiteit en ondersteuning voor nieuw beleid om resterende sociale kloven te dichten, zijn veel van deze verschillen meer ideologisch van aard en minder over ras en etniciteit.

 9. In het bijzonder heeft de peiling geconstateerd dat:

 10. Ondanks deze hoopvolle indicatoren behoort raciale vijandigheid niet tot het verleden en zijn botsingen over de toenemende diversiteit nog lang niet voorbij. Verder is institutioneel racisme diep verankerd in de geschiedenis, politiek en sociale structuren van ons land. In feite heeft conservatieve steun voor de recente sluiting van de regering historische banden met de zuiverheidspolitiek die wordt gehuldigd door veel Zuidelijke Republikeinen die de Democratische Partij hebben verlaten vanwege de kwestie van de burgerrechten.

 11. Wat de redenen ook zijn, de krachten van verandering lijken in een positieve richting te zweven. Met publieke steun achter een strategische aandelenagenda, kunnen we helpen de belofte van een perfectere unie waar te maken - voor ons allemaal.

 12. De Verenigde Staten lopen achter op andere landen op een aantal gebieden, zoals kindersterfte en onderwijsprestaties, maar er is één plaats waar we kunnen beweren het voortouw te nemen: we worden snel een meer diverse natie. Tegenwoordig zijn meer dan de helft van de baby's die in de Verenigde Staten zijn geboren, gekleurde kinderen, en volgens het Census Bureau zal onze bevolking in 2043 geen etnische of raciale meerderheid hebben.

 13. Op veel belangrijke manieren is dit een goede zaak. Een recent boek van CAP en PolicyLink, "All-in Nation: An America that Works for All", beschrijft de voordelen:Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407