Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


ART OLYMPIA 2017

Gebakken weegbree salade

 1. Alert van KUNSTENAARS .....! Er zijn veel manieren om te verkennen die je individuele kunstcarrière kunnen versterken, maar de kansen lijken in je voordeel te zijn als je het geld en de extra prijzen van in totaal $ 500.000 onderzoekt die aan Art Olympia worden toegekend aan 180 individuele kunstenaars, samen met de mogelijkheid om toon werken in Tokio. Ik zie elke dag mensen die geluksgetallen invullen voor de Florida-loterij in nabijgelegen gemakswinkels, maar de kans om zelfs een kleine prijs te winnen is letterlijk een multi-miljoen tegen één! In alle wedstrijden die ik de afgelopen vijfentwintig jaar heb beoordeeld, heb ik nooit een gelijke gezien aan de kansen en betere kansen van acceptatie die door de Art Olympia-organisatie aan kunstenaars worden geboden.

 2. Het concept is eenvoudig en direct en draait om drie kernkenmerken: deze werkelijk opmerkelijke en unieke competitie heeft een uitstekend team van professionals en ze hebben de nodige middelen, vaardigheden en vastberadenheid om Art Olympia te maken het toonaangevende evenement in zijn soort. De uiteindelijke doelen zijn de ontwikkeling van een HUB voor culturele uitwisselingen tussen artiesten van over de hele wereld en het vinden en presenteren van getalenteerde artiesten van over de hele wereld. Het definitieve doel is "het creëren van nieuwe kunst voor de volgende generatie door wereldkunstenaars" en het uitbreiden van buitenlandse culturele uitwisselingen die de weg kunnen effenen voor het creëren van nieuwe kunst.

 3. Er zijn verschillende belangrijke kenmerken van Art Olympia om te overwegen: inzendingen worden wereldwijd geaccepteerd, met ongeveer tachtig finalisten uit Japan en nog eens 100 werken uit internationale bronnen. Een ander voordeel is dat de juryleden experts uit de hele wereld zijn, waaronder Japan, de Verenigde Staten, Frankrijk en andere landen, die toezicht houden op de eindevaluatie waar een puntensysteem wordt gebruikt voor eerlijkheid en nauwkeurigheid in deze indrukwekkende competitie, die om de twee wordt gehouden jaar.

 4. Eerste prijs, kunstwerken: Welcome, Tadashi Tanaka (Japan), tekenen met slanke balpen en kleurpotlood.

 5. Er is al vaker gezegd dat een fundamenteel geheim van succes voor een kunstenaar herkenbaar natuurlijk talent is in combinatie met brandende ambitie en geconcentreerd hard werken. Maar terugkijkend op de hedendaagse kunstgeschiedenis, wordt het startpunt voor de meeste bloeiende kunstenaars vroeg in hun inspanningen professionele erkenning ontvangen, wat kan leiden tot veel voor de hand liggende voordelen, waaronder galerijvertegenwoordiging, en interesse in hun werk van critici en de museumgemeenschap. De vraag is, hoe het juiste type gespecialiseerde, betaalbare internationale exposure binnen een redelijke tijd te krijgen tijdens het opbouwen van een kunstcarrière. Er zijn talloze routes die een kunstenaar kan nemen om zijn of haar kansen op prestatie te vergroten, waaronder het moeizame contact met galerijen en musea, die helaas soms hun eigen agenda hebben, waardoor de kans om een ​​show te krijgen ontmoedigend is. Aan de andere kant is een andere haalbare optie voor jonge en opkomende artiesten deelname aan een prestigieuze juriedwedstrijd die wereldwijd bewustzijn ontvangt, een van de weinige keuzes waarbij er zowel aanzienlijke geldprijzen als waardevolle exposure voor de winnaars kunnen zijn.

 6. Tweede prijs, kunstwerken: Red Forest, Antonio Fario (Portugal).

 7. Dit soort prestatie-georiënteerde aandacht is vaak een onmiddellijke spelwisselaar voor de reputatie van een kunstenaar. Deze creatieve wedstrijden zijn meestal artistiek en literair, in plaats van uitdagingen op het gebied van sport of studiebeurzen. Over het algemeen zijn jurylessen wanneer individuen actief meedoen om te strijden om prijzen, in plaats van omstandigheden waarin anderen waardevolle personen nomineren, zoals de Academy Awards of de felbegeerde Turner Prize in de schilderkunst. De Guggenheim Fellowship is een goed voorbeeld van een prijs die de grens overschrijdt tussen een studiebeurswedstrijd en een juried kunstwedstrijd.

 8. Eerste prijs, studentencategorie: Cypher of Pixie, Yuxuan Wu (Taiwan).

 9. De geschiedenis van jurywedstrijden kan worden teruggevoerd tot Griekenland, onder Aeschylus en zijn opvolgers, die graag de openbare theater- en artiestenwedstrijden verkenden en deze als competitieve fora gebruikten om te ontdekken nieuw talent. Meer recent, maar vóór de komst van internet, werden nationale en internationale jurylidewedstrijden geadverteerd in vakpublicaties, waarbij juristen werden geselecteerd uit de artistieke of literaire elite en visuele werken voornamelijk werden aanvaard uit inzendingen van fotografische dia's, wat het veel gemakkelijker maakte dan verzenden in een omvangrijk portfolio van originele kunst. Nu is dit gecompliceerde proces een nieuw tijdperk van eenvoud en precisie ingegaan.

 10. Laatste beoordeling. Foto met dank aan Maandelijkse galerij.

 11. Art Olympia is een jaarlijkse internationale wedstrijd in Tokio, Japan, die wordt ondersteund door de Tokyo Metropolitan Government en de grote traditie volgt van het bepalen en ondersteunen van verschillende getalenteerde artiesten van over de hele wereld. Voor het evenement van vorig jaar namen bijna 3.000 kunstenaars uit tweeënvijftig verschillende landen deel en uiteindelijk werden ongeveer 4.000 werken gepresenteerd.

 12. Laatste juryleden, 10 juni 2015.

 13. Juried Art Services, de gerespecteerde coördinatoren van kunstwedstrijden, heeft effectief samengewerkt met andere internationale wedstrijden, maar Art Olympia is zeker de meest succesvolle ooit. Juried Art Services (bekend als JAS) werkt samen met vele grote instellingen, waaronder het Smithsonian in Washington, D.C., evenals de American Craft Council en Harvard University. Omdat de Art Olympia-wedstrijd het grootste wereldwijde bereik heeft, samen met zijn prestigieuze jury en een opmerkelijk bedrag aan prijzengeld, had het een geschikte methode nodig om duizenden kunstenaars-aanvragers professioneel en efficiënt te screenen en heeft JAS een waterdicht systeem van beoordeling dat essentieel zou zijn voor zo'n ambitieus en logistiek gecompliceerd programma.

 14. Opening van de tentoonstelling, Art Olympia.

 15. Tentoonstelling in Toshima Ward Office Building in Tokio, met meer dan 10.000 aanwezigen.

 16. Eerste prijswinnaar Tadashi Tanaka, een professionele huisschilder, evenals een kunstenaar.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407