Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Asset-vriendelijke badmode tips voor bochtige kuikens

Appeltaart van Joyce Maynard

 1. Het is strandseizoen! Opgewonden haast je je naar de winkel, pak je een paar bikini's en probeer je de meest trendy badpakken. Flits een kwartier vooruit en je bent niet meer zo gek op de zon en het zand. Gestresst over je gebrek aan een zwempakmodel, besluit je om van het winkelen af ​​te zien en een excuus te verzinnen elke keer dat je vrienden je uitnodigen om wat golven te vangen. Voordat je het weet, is de zomer voorbij en heb je de strandbassins en feestjes bij het zwembad gemist.

 2. Of u nu een doorgewinterde moeder bent of van nature curvalious, er zijn manieren om het ongewenste gewicht te bedekken en een vlekkeloze, meer flatterende look te creëren. Hier zijn een paar zwempaktips om je strand klaar te maken deze zomer:

 3. Draag geen stoffen die doorhangen

 4. Weefsels met lage waterabsorptie werden oorspronkelijk gemaakt om de snelheid en snelheid van concurrenten in watersporten te vergroten. Het gebeurt gewoon zo dat het u ook zal helpen grotere voordelen op het strand te behalen door een slappe huid intact te houden. Het resultaat? Je ziet er verbluffend dunner uit dankzij het verminderde watergewicht dat anders zou neerhangen in traditionele badkledingstoffen. Let bij het kopen van je volgende zwempak op merken die hightech, op lycra gebaseerde stoffen gebruiken, waaronder spandex en nyloncomposieten. Als u online winkelt, zoek dan de term "lage vochtabsorptie" of "lage waterabsorptiesnelheid" onder de beschrijving van het product.   Formaat om je rondingen te verzachten

 5. Hipkinis, cheekies, slips, ruches, strings, skorts, laagbouw ... de opties van de bikinibroek zijn eindeloos. Maar ongeacht je stijlselectie, houd er rekening mee dat als je wulpse heupen, dijen of achterkant hebt, het het beste is om te kiezen voor een onderkant die een maat groter is dan wat je normaal in kleding zou dragen. Dit zal je rondingen verzachten en het oog afleiden van onevenredige probleemgebieden. Als je borst aanzienlijk kleiner is dan de activa onder je middel, overweeg dan om een ​​push-up bikinitop te kopen om je figuur gelijk te maken.

 6. Tan to tone

 7. Als u de huid donkerder maakt, krijgt u de illusie van een slanker lichaam en brengt u het brandpunt naar uw prachtige bronzen armen, gloeiende borst en achterkant van de dijen. Omdat zonnebanken ouder worden, lopen de huid en de spray-tans van de airbrush het risico te vervagen in chloor en zout water, overweeg betaalbare zelfbruiners die thuis kunnen worden toegepast.

 8. Vermijd paskamers in de winkel

 9. Heb je ooit iets in de winkel geprobeerd om het gewoon mee naar huis te nemen en te snakken naar hoe anders het eruitziet bij informele verlichting of op foto's? Je verliest je verstand niet - het is eigenlijk omdat sommige retailers schoonheidsbollen in paskamers gebruiken, die voornamelijk in modefotografie worden gebruikt om onvolkomenheden te verbergen. Vermijd dat verrassende 'WTF'-moment door te bestellen bij betrouwbare online retailers die gratis verzending en retouren aanbieden zoals Voda Swim en Zappos.com.

 10. Maak de uitstulpingen laag

 11. De sleutel tot het accentueren van uw beste functies is om ze in de schijnwerpers te houden en nog belangrijker, om uw minst favoriete in het donker te houden. Gebruik deze snelle en eenvoudige stijlgids om u te helpen de juiste pasvorm te vinden.

 12. Bum shelters: bodems met volledige dekking houden je caboose verborgen.

 13. Nasty Gal | Urban Outfitters

 14. Binnendijen en heupknuffels: geronde bodems hebben een manier om de heupen te verlichten en de binnenkant van de dijen te verbergen.

 15. Sappige badmode voor couture

 16. Buikplooien: gekruiste bandeaus, ruches en accenten van peplum helpen de buik te camoufleren.

 17. Macy's | Southmoonunder

 18. Armbarers: uitsparingen, patronen en asymmetrische stijlen trekken de aandacht van uw armen en leggen de focus op de vormen en patronen van het zwempak.

 19. Victoria's Secret

 20. Mis deze zomer geen enkele beat! Omarm eenvoudig je rondingen, kies het juiste pak en geniet van de zon - samen met de complimenten van je strandgangers!

 21. Het is strandseizoen! Opgewonden haast je je naar de winkel, pak je een paar bikini's en probeer je de meest trendy badpakken. Flits een kwartier vooruit en je bent niet meer zo gek op de zon en het zand. Gestresst over je gebrek aan een zwempakmodel, besluit je om van het winkelen af ​​te zien en een excuus te verzinnen elke keer dat je vrienden je uitnodigen om wat golven te vangen. Voordat je het weet, is de zomer voorbij en heb je de strandbassins en feestjes bij het zwembad gemist.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407