Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Begin uw dag gezond: de voordelen van ontbijt

20 Spot-On Tweets voor mensen die paddenstoelen haten

 1. De huidige aanbeveling voor de dagelijkse inname van producten is om te streven naar vijf of meer porties per dag op basis van uw individuele behoeften. Door voedingsstoffenrijke producten in uw ontbijt op te nemen, begint u al snel met het bereiken van uw dagelijkse productdoelstelling van vijf of meer. Er is overtuigend bewijs dat groenten en fruit de gezondheid bevorderen en chronische ziekten zoals hartaandoeningen voorkomen. Een hoge consumptie van producten gaat gepaard met een lager risico bij alle doodsoorzaken, met name voor hart- en vaatziekten.

 2. Er zijn nog steeds aanwijzingen over de krachtige gezondheidsvoordelen van bessen. Deze kleine, maar krachtige, voedselrijke juweelachtige vruchten bevatten gezondheidsbevorderende fytochemicaliën en beschermende antioxidanten. Probeer deze heerlijke Blueberry and Buckwheat Pancakes of deze Blueberry Banana Smoothie om je dagelijkse dosis sappige bessen bij het ontbijt te krijgen.

 3. Ik raad ook Breakfast Benedicts aan, een gezonde draai aan Eggs Benedict, Savory Tempeh Breakfast Sausage, Southwest Breakfast Burritos en O'Malley's Porridge. Al deze recepten zitten boordevol essentiële vitamines, mineralen, gezondheidsbevorderende fytochemicaliën en cardio-beschermende antioxidanten. Wij nodigen u uit om verschillende ontbijtopties te proberen en op te merken welke uw favorieten zijn. Probeer voor variatie elke dag van de week een nieuwe.

 4. Eet je elke dag ontbijt? Zo ja, wat is uw favoriete ontbijt om u door uw ochtend te voeden?

 5. Door Carra Richling Het is goed gedocumenteerd dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is met betrekking tot de invloed ervan op onze gezondheid en ons dagelijks welzijn. Het overslaan van maaltijden, vooral het ontbijt, is in verband gebracht met overmatig lichaamsgewicht, hypertensie, insulineresistentie en verhoogde triglyceriden en cholesterol.

 6. Ontbijt is de focus geweest van veel op wetenschap gebaseerde studies, waaronder een studie gepubliceerd in Circulation, het tijdschrift van de American Heart Association, waarin de associatie van het eten van ontbijt en het risico op hartaandoeningen werd onderzocht. De bevindingen toonden aan dat degenen die het ontbijt hadden overgeslagen een hoger risico hadden op een hartaanval of overlijden door hartaandoeningen vergeleken met degenen die dat niet deden. [! 1709 => 1140 = 1!

 7. Gezonde ontbijtkeuzes

 8. Haverconsumptie is geassocieerd met cholesterolverlaging. Studies tonen aan dat de inname van ten minste 3 gram oplosbare vezels uit haver LDL-cholesterol met 5-10 procent kan verminderen. De primaire cholesterolverlagende effecten van haver zijn afkomstig van b-glucan, een oplosbare vezel die voorkomt in haver. In 1997 keurde de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) een gezondheidsclaim goed voor b-glucan oplosbare vezels uit haver om het cholesterolgehalte in het plasma en het risico op hartaandoeningen te verlagen. Van de oplosbare vezel, b-glucaan uit haver, is aangetoond dat het ook een positieve invloed heeft op de bloeddruk en de bloedsuikerspiegel, en bevordert de behandeling van diabetes en bijbehorende complicaties. [! 1709 => 1140 = 1!

 9. Deze blauwe havermout voor een heldere dag is een heerlijke manier om te genieten van de cholesterolverlagende eigenschappen van haver, samen met sappige lipideverlagende, gezondheidsbevorderende bosbessen (zie meer over bessen hieronder).

 10. Volle granen

 11. Begin uw dag met een gezonde start met volle granen die een goede bron van duurzame energie bieden. Dit omvat volkoren toast of volkoren granen. Volle granen zijn rijk aan complexe koolhydraten, vezels en vitale voedingsstoffen zoals B-vitamines, ijzer, zink, magnesium, kalium en gezondheidsbevorderende antioxidanten.

 12. Deze Spinazie en Champignons Eiwit Scramble is een hart-gezonde versie van roerei die de met cholesterol, vet en choline beladen dooiers weglaat. Eierdooiers zijn in verband gebracht met hartaandoeningen, maar de blanken bieden een rijke bron van eiwitten om uw dag goed te beginnen. Deze studie, samen met andere studies met vergelijkbare resultaten, toonde aan dat een eiwitrijk ontbijt leidde tot minder honger gedurende de dag en zag gunstige veranderingen in de hormonen en hersensignalen die de eetlust regelen. Deze eiwit- en groentefritata is een andere uitstekende manier om een ​​eiwitrijk ontbijt te krijgen. Dit recept is geweldig om in batches te maken; bevries gewoon de extra's en stop ze vervolgens in de magnetron voor een snel en gemakkelijk ontbijt.

 13. Morning Tofu and Vegetable Scramble is een andere eiwit- en voedingsstofrijke manier om uw dag op een gezonde manier te beginnen. Het is rijk aan voedingsstoffen en antioxidanten, waaronder krachtige isoflavonen die cholesterolverlagende en ontstekingsremmende eigenschappen hebben.

 14. Deze Amazing Greens Smoothie is een andere manier om uw dag te beginnen met voedingsrijke groenten en gezondheidsbevorderende producten. Het is ook perfect voor diegenen wiens tijd 's ochtends beperkt is. Meng gewoon een paar snelle handenvol hart-gezonde producten samen, en voor een gemakkelijke boost van ochtendeiwit kunt u een portie magere Griekse yoghurt, zijdezachte tofu of een bolletje eiwitpoeder opnemen.

 15. Andere receptideeën

 16. Dit bericht verscheen oorspronkelijk op Ornish Living.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407