Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Beste diabetesblogs van 2019

Balans en variatie

 1. Het beheersen van diabetes kan een uitdaging zijn. Maar contact maken met mensen die in dezelfde staat navigeren, kan het verschil maken.

 2. Het beheersen van diabetes betekent niet dat u nooit geniet van voedsel dat u lekker vindt, daarom vindt u meer dan 900 diabetesvriendelijke recepten op deze blog. Diabetes Zelfmanagement biedt ook berichten over productrecensies, voeding, maaltijdplanning en lichaamsbeweging, plus hulpmiddelen voor het tellen van koolhydraten, het plannen van trainingen en nog veel meer.

 3. Het doel van Diabetes Sisters is om vrouwen met diabetes een ruimte te bieden voor emotionele en peer support. Met onderwijs- en ondersteuningsdiensten is dit een plek voor vrouwen van alle leeftijden en alle soorten diabetes om informatie, nuttige tips en hoopverhalen te vinden en te delen.

 4. Diabetes stopt Hier worden diegenen belicht die geïnspireerd zijn om een ​​einde te maken aan diabetes, u aangeboden door de American Diabetes Association. Naast nieuws en updates specifiek voor de vereniging, bevat de blog gastposts van bijdragers die hun persoonlijke ervaringen en perspectieven delen, informatie over belangenbehartiging en actueel nieuws in de strijd voor genezing.

 5. Erkennend dat het leven met diabetes niet beangstigend hoeft te zijn, benadert A Sweet Life de aandoening als een levensstijl in plaats van als een ziekte. Op de blog zijn onderwerpen gevarieerd en uitgebreid, met actueel diabetesnieuws en onderzoek, recepten, producten en technologie, en gezondheid.

 6. Iedereen die met diabetes leeft, voor iemand met diabetes kookt of gewoon op zoek is naar gezonde recepten, vindt het bij de Diabetische Foodie. Shelby Kinnaird is ervan overtuigd dat diabetes geen doodvonnis in de voeding is en na haar eigen diagnose met diabetes type 2 begon ze te experimenteren met recepten die even lekker zijn als qua voedingswaarde gezond.

 7. Voor Kelly Kunik is haar diabetes - of wat zij haar "kapotte pancreas" noemt - zowel haar grootste kracht als haar grootste passie geworden. Op haar blog deelt Kelly haar persoonlijke ervaring met diabetes en gebruikt dit platform om diabetesvalidatie te verspreiden via humor, eigendom en belangenbehartiging.

 8. D-Mom is online steno voor een moeder van een kind met diabetes, waardoor dit blog een geweldige bron is voor elke ouder die door deze ervaring navigeert. Leighann Calentin heeft jarenlang de informatie verzameld die ze hier beschikbaar stelt, van uit eten gaan en insuline beheren tot het werken met een medisch team.

 9. Bij Scott K. Johnson werd in 1980 de diagnose type 1 diabetes gesteld. Het beheren van zijn toestand was soms moeilijk en isolerend, dus begon hij over zijn ervaringen te schrijven. Scott's eerlijke, open verslag van zijn worstelingen maakt dit een prachtige plek voor steun en aanmoediging.

 10. Diabetes Dagelijks leidt bezoekers bezoekers door het leven met diabetes. De blog biedt relevante informatie voor het beheer van alle aspecten van deze aandoening, plus verhalen uit de eerste persoon, recepten, fitness-tips en nog veel meer.

 11. Kerri Morrone Sparling was jarenlang de enige persoon met diabetes die ze kende. In 2005, moe van het vinden van alleen verhalen over ernstige diabetescomplicaties online, lanceerde ze haar blog en begon ze haar eigen ervaringen te delen. Het is een plek geworden voor mensen met diabetes om kameraadschap, ondersteuning en inspiratie te vinden.

 12. Riva Greenberg begon te bloggen om haar gedachten en ervaringen te delen, zowel als iemand met diabetes als in de gezondheidszorg. Ze bloeide op met diabetes en haar blog is een forum geworden om anderen te helpen hetzelfde te doen. Haar berichten behandelen haar eigen verhalen over voeding, belangenbehartiging en updates over huidig ​​onderzoek.

 13. Tom Karlya heeft twee kinderen met diabetes, en sinds de diagnose van zijn dochter in 1992 is hij toegewijd om geïnformeerd te blijven over de toestand en de beste managementtools. Tom is geen medische professional een vader die deelt wat hij heeft geleerd terwijl hij dit pad bewandelt met zijn kinderen. Het is dat perspectief dat dit een geweldige plek maakt voor andere ouders van kinderen met diabetes.

 14. Met een focus op gezonde, diabetesvriendelijke recepten, kunnen lezers hier terecht voor goed eten. Recepten zijn mango chutney kip, mini perzik melba taarten, pittige Thaise kippensla kopjes, geroosterde krab en lente-ui ravioli, en vele anderen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407