Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Beste holistische gezondheidsblogs van 2019

De onderste regel

 1. Sandra noemt zichzelf een "gezondheidsstrijder" en schrijft: "Ik geloof sterk dat het lichaam zelf een geïntegreerd systeem is en elk orgaan en klier moeten in harmonie samenwerken om ervoor te zorgen dat het kan genezen effectief." Ze begon deze website als een dagelijkse holistische bron om anderen te helpen hun beste leven te leiden. Dat betekent mensen leren hoe ze de oorzaak van hun gezondheidsproblemen (hallo, ontsteking) kunnen vinden, zodat ze levenslang welzijn kunnen omarmen. Mensen die gewichtsverlies willen verbeteren, dunner wordend haar willen laten groeien, hun schildklier willen ondersteunen en hun hormonen in balans willen brengen - allemaal zonder heerlijk eten en goed leven op te geven - vinden hier begeleiding.

 2. Jessica Timmons is al meer dan 10 jaar schrijver en redacteur. Ze schrijft, redigeert en raadpleegt een grote groep vaste en groeiende klanten als een moeder van vier kinderen die thuis werkt, als co-directeur van fitness voor een vechtsportacademie.

 3. Holistische gezondheid is gebaseerd op het idee dat echte gezondheid voortkomt uit een evenwicht tussen lichaam en geest. Maar naar waarheid kan een holistische benadering op bijna alles worden toegepast. Deze bloggers wijzen de weg en hun toewijding om mensen op te leiden, te inspireren en in staat te stellen holistisch te leven, heeft hen dit jaar een plek gegeven in de verzameling van beste holistische gezondheidsblogs.

 4. Joyous Health is gevuld met energie, enthousiasme en veel gemakkelijk te volgen adviezen om gezonder te leven. Wat begon als de passie van een vrouw voor natuurlijke gezondheid, is een plek geworden om anderen te inspireren en te leren hoe ze met plezier en aandacht voor hun eigen welzijn kunnen zorgen. Joy McCarthy put uit persoonlijke en professionele ervaring om anderen te laten zien hoe holistisch te leven, met schoonheid en welzijnstips, recepten, gezinsbegeleiding en meer.

 5. Xochi, ook bekend als Naturalista, is een in het VK gevestigde natuurgeneeskundige voedingstherapeut en holistische wellnessgids. Haar missie: mensen inspireren om met een grotere intentie te leven. Haar prachtige blog behandelt strategieën om dit te doen, met berichten over aromatherapie-massage, heilige kruidengenezingen en prachtige recepten (zoals geroosterde miso en knoflookaubergine met tahinisaus), samen met profielen van inspirerende vrouwen die het holistische leven omarmen.

 6. Delicious Living, een vertrouwde stem voor de natuurlijke gezondheidsgemeenschap, biedt natuurlijke methoden en deskundig advies voor alles, van gezondheidstrends tot schone schoonheid en natuurlijk koken. De blog is een geweldige plek voor recepten, informatie over supplementen en voeding, schoonheidsadvies en andere aspecten van gezond leven.

 7. Het American College of Healthcare Sciences houdt een blog over gezondheid en welzijn bij dat is ontworpen om informatie te bieden over holistisch leven op meerdere niveaus. Meer informatie over het mengen van etherische oliën, groene reiniging, supplementen en vitamines, verschillende eiwitbronnen, kruidengeneeskunde en aromatherapie.

 8. Dr. Tori Hudson is een natuurgeneeskundig arts, auteur, docent en onderzoeker die haar inzichten en expertise deelt. Recente artikelen op haar blog omvatten de voordelen van kaneel voor vrouwen met reumatoïde artritis, omgevingsinvloeden op de leeftijd van puberteit en hoe groene thee de borstdichtheid en mogelijk het risico op borstkanker zou kunnen verminderen.

 9. Een online wellnesshub gecreëerd door Amy Crawford, dit is een geweldige bron voor informatie over etherische oliën, verschillende wellness-therapieën en recepten. Iedereen die op zoek is naar inspiratie en begeleiding om gezonder en gelukkiger te leven, vindt het hier. Amy leidt lezers door de acht elementen die fundamenteel bleken te zijn in haar eigen weg naar welzijn en wat u kunt doen om ze toe te passen op uw eigen leven.

 10. Een holistische, gezonde en authentieke levensstijl omarmen betekent niet dat je smaak en glamour opoffert. Shiva Rose, oprichter van The Local Rose, kan je laten zien hoe je je huis schoonmaakt en jezelf op natuurlijke en prachtige wijze voedt en siert. Ze deelt recensies van producten, recepten voor doe-het-zelf-schoonheidsproducten en meer.

 11. De natuur ontmoet gezondheid en welzijn in dit online leercentrum, dat holistische doe-het-zelvers, superfoods, natuurlijke recepten, schoonheid, recepten en meer omvat. Op de blog zijn berichten uitgebreid en gevarieerd in onderwerp. Recente berichten bevatten gratis reflexologietabellen, voordelen en indicaties van bepaalde etherische oliën, doe-het-zelf mondwater en tandpasta-recepten, zelfs natuurlijke huidverzorgingsbehandelingen.

 12. Cynthia Perkins is een auteur en opgeleide professional in de geestelijke gezondheidszorg die eenvoudige en nuchtere informatie biedt over een mix van holistische zelfzorgstrategieën, waaronder het paleodieet, de primaire levensstijl, groen leven en mindfulness. In haar berichten en de inhoud van haar site vertelt ze direct hoe deze strategieën u kunnen helpen uw mentale, fysieke en spirituele gezondheid te optimaliseren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407