Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Bewijs dat gezoete gecondenseerde melk het beste spul op aarde is

Maak contact met ons

 1. Er zijn bepaalde voedingsmiddelen waar we zoveel van houden dat we ze schaamteloos met een lepel rechtstreeks uit de container eten. Gezoete gecondenseerde melk is een van die voedingsmiddelen.

 2. We weten wat je denkt - het is suikeroverbelasting, het is dik en plakkerig, het is stroperig en het is zeker niet alleen te consumeren door de lepel. We pleiten er niet voor dat je een heel blikje of zelfs meer dan een theelepel eet; we bekennen alleen maar ons schuldige plezier om uit te leggen hoe sterk we ons voelen over gezoete gecondenseerde melk. Een beetje gaat een lange weg met deze super zoete substantie, en het is alles wat je nodig hebt om te begrijpen hoe dromerig het is. Of het nu alleen is, in een koffie of in een taart, gezoete gecondenseerde melk kan een gerecht volledig transformeren, en kan je zelfs transformeren.

 3. Gezoete gecondenseerde melk is melk waaruit het water is verwijderd en waaraan suiker is toegevoegd. Sommige mensen vinden het onaangenaam, maar die mensen hebben het waarschijnlijk niet op de juiste manier geprobeerd. Mensen over de hele wereld eten het. Het komt veel voor in koffie in delen van Azië, in taarten zoals Key Lime in de Verenigde Staten en in taarten en pudding in Latijns-Amerika. Of je het nu zelf maakt of in een blikje koopt, je moet gezoete gecondenseerde melk proberen als je al geen fan bent. Het is zeker decadent, maar daar is altijd een tijd en plaats voor. Of u ervoor kiest om elke dag of minder vaak te genieten, is aan u - maar wanneer u klaar bent, zal gezoete gecondenseerde melk er voor u zijn.

 4. Hier zijn 31 recepten die u zullen overtuigen dat gezoete gecondenseerde melk een van de beste dingen op aarde is. Het is misschien de onbezongen held van de dessertwereld. We zijn hier om zijn lof te zingen.

 5. Er zijn bepaalde voedingsmiddelen waar we zoveel van houden dat we ze schaamteloos met een lepel rechtstreeks uit de container eten. Gezoete gecondenseerde melk is een van die voedingsmiddelen.

 6. We weten wat je denkt - het is suikeroverbelasting, het is dik en plakkerig, het is stroperig en het is zeker niet alleen te consumeren door de lepel. We pleiten er niet voor dat je een heel blikje of zelfs meer dan een theelepel eet; we bekennen alleen maar ons schuldige plezier om uit te leggen hoe sterk we ons voelen over gezoete gecondenseerde melk. Een beetje gaat een lange weg met deze super zoete substantie, en het is alles wat je nodig hebt om te begrijpen hoe dromerig het is. Of het nu alleen is, in een koffie of in een taart, gezoete gecondenseerde melk kan een gerecht volledig transformeren, en kan je zelfs transformeren.

 7. Gezoete gecondenseerde melk is melk waaruit het water is verwijderd en waaraan suiker is toegevoegd. Sommige mensen vinden het onaangenaam, maar die mensen hebben het waarschijnlijk niet op de juiste manier geprobeerd. Mensen over de hele wereld eten het. Het komt veel voor in koffie in delen van Azië, in taarten zoals Key Lime in de Verenigde Staten en in taarten en pudding in Latijns-Amerika. Of je het nu zelf maakt of in een blikje koopt, je moet gezoete gecondenseerde melk proberen als je al geen fan bent. Het is zeker decadent, maar daar is altijd een tijd en plaats voor. Of u ervoor kiest om elke dag of minder vaak te genieten, is aan u - maar wanneer u klaar bent, zal gezoete gecondenseerde melk er voor u zijn.

 8. Hier zijn 31 recepten die u zullen overtuigen dat gezoete gecondenseerde melk een van de beste dingen op aarde is. Het is misschien de onbezongen held van de dessertwereld. We zijn hier om zijn lof te zingen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407