Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Borst is mooi

Ik wed dat je geen idee had hoe Quinoa eruitziet als het groeit

 1. 2. Maak borst * Dep de borst droog. Maak met de punt van een scherp mes gleuven aan beide kanten van het vlees en spul met dunne plakjes knoflook. Hoe meer je van knoflook houdt, hoe meer spleten je maakt. Breng elke kant heel royaal op smaak met 2/3 van het zout en peper. * Plaats olie in een grote, zware bodem pot op middelhoog vuur. Als het heet is, bruin het borststuk aan beide kanten, verlaag de hitte indien nodig om niet te verbranden. U bent op zoek naar een mooie bruine kleur, niet verbrand. * Voeg bruin, uien, uien, resterende zout, tomatenproduct en cayennepeper toe als u gebruikt. Er moet voldoende vloeistof zijn om ongeveer 2/3 van de borst te bedekken. Als je meer vloeistof nodig hebt, kun je ook bouillon gebruiken om het bier aan te vullen. Roer en breng het mengsel aan de kook, laat vervolgens de vlam zakken zodat de bouillon "suddert", d.w.z .: niet krachtig, maar nog steeds zachtjes beweegt. Bedek de pot. (Je kunt het op het fornuis laten OF plaatsen in een voorverwarmde oven van 325 graden.) * Kook tot het vlees heel mals is maar niet volledig uit elkaar valt, minstens twee uur. Meer is goed. Zorg er wel voor dat je onderweg controleert of er nog voldoende vloeistof in de pot zit om het vlees gedeeltelijk te bedekken. Voeg indien nodig meer toe. * Borststuk op een snijplank verwijderen en met aluminiumfolie bedekken. Kijk nu naar de resterende uienbouillon / jus en beslis of je wat je ziet leuk vindt of dat je het dikker wilt. Als er veel vloeistof is, kunt u dit aanzienlijk verminderen door het op een hogere temperatuur op het fornuis terug te zetten en te koken tot het de gewenste consistentie heeft bereikt. Dit kan 20-30 minuten duren ALS je veel vloeistof in de pot hebt. Proef en pas kruiden aan, voeg indien nodig meer zout of peper toe. Snijd vervolgens borst TEGEN het graan en bedek met uienjus.

 2. Verwijder de kookboeken. Dit heerlijke en eenvoudige recept verandert een gewoon stuk vlees in een buitengewone maaltijd. En er zijn 10 goede redenen om het te doen.

 3. 1. Het is gemakkelijk te maken. (En moeilijk te verknallen.) 2. Het is goedkoop. 3. Het vereist slechts één pot. 4. Het produceert zijn eigen glorieuze jus. 5. Het maakt je huis echt, echt lekker. 6. Het is minstens zo goed de volgende dag. ("Het maakt een lekker broodje.") 7. Het kan veel mensen voeden. 8. Het is een uiterst flexibel recept. 9. Iedereen houdt ervan - zowel kinderen als volwassenen. (Vegetariërs, niet zo veel.) 10. Het belangrijkste is dat het heerlijk is om van te watertanden en "off-the-bone" zacht. En er is zelfs geen bot.

 4. Ja, mijn vrienden: zeg hallo tegen Beer Braised Brisket of Beef. De naam borst zelf is misschien niet sexy, maar het gerecht wel.

 5. U hoeft slechts een paar dingen te doen: * Een grote pan met een nauwsluitend deksel dat groot genoeg is voor het stuk vlees dat je gaat koken. Het wordt over het algemeen een soeppan of de interessantere klinkende "Dutch Oven" genoemd. * Het vlees, uien, knoflook, een soort tomatenproduct en bier. Zout, peper en olie spelen ook een rol. * Een beetje geduld; pracht kan niet worden gehaast.

 6. De ui en knoflook voegen veel smaak toe, dus ik gebruik veel van beide, met name de uien, die profiteren van lang koken om zoet en zacht te worden.

 7. Met "tomatenproduct" bedoel ik een vorm van ingeblikte tomaat. Het kunnen hele tomaten zijn, geplet, gepureerd of tomatenpuree, die elk een kleur en smaak aan de mix toevoegen. Vertel het aan niemand, maar ik heb ook ketchup met succes gebruikt.

 8. Het bier wordt gebruikt om het vlees te "stoven", wat langzaam koken in vloeistof betekent. Met voldoende warmte en tijd kookt de alcohol uit het bier maar laat een rijke smaak achter. Dus je wilt misschien uitgeven aan iets vollere, zoals een amberkleurig bier. Maar als u dit liever zonder bier maakt, kunt u eenvoudig rundvlees of groentebouillon vervangen en toch heerlijke resultaten bereiken. (Rode wijn werkt ook.)

 9. Nu het spelplan:

 10. 1. Haal je ingrediënten

 11. 1 runderborst (ongeveer 3 pond om zes te voeden) 2 teentjes knoflook, geschild en dun gesneden 1 eetlepel zout en gemalen zwarte peper naar smaak 1/2 theelepel cayennepeper of hete Hongaarse paprika (optioneel, maar leuk als je van een kleine kick houdt) 2 eetlepels plantaardige olie 4 grote uien, geschild en in plakjes 2-3 flessen pils of amberbier (kan worden vervangen door 3 koppen rundvlees of groentebouillon) 10-ounce blikje geplette tomaten OF 1 klein blikje tomatenpuree

 12. 3. Voeg de laatste hand toe

 13. Serveer naast iets dat alle saus verwelkomt, zoals aardappelpuree, noedels, couscous of een stokbrood en wat zakgroenten met een zakje olijfolie, citroen en zout.

 14. Zodra u de basistechniek van het schroeien en stoven begrijpt, kunt u uw eigen versie aanpassen met een verscheidenheid aan smaakvolle toevoegingen die u boeien - 40 teentjes knoflook, kruiden zoals tijm of een beetje rozemarijn, kruiden zoals komijn, kaneel of kerriepoeder, rode wijn in plaats van bier, gedroogde abrikozen of wortelen en pastinaak die tijdens het laatste uur van koken zijn toegevoegd.

 15. Als u niet in de stemming bent voor borst, ga dan verder en smoor korte ribben. Of een schouder van varkensvlees. Het concept is hetzelfde: breng het vlees op smaak en schroei het, voeg aroma's zoals knoflook en ui toe en kook het langzaam in een smaakvolle vloeistof tot het net zo zacht wordt als je hard bent.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407