Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Boter vervangen door Griekse yoghurt in koekjes

Aanvullende overwegingen en tips

 1. Het vervangen van ingrediënten in elk recept kan het resulterende product veranderen. Een recept is een chemische formule met alle elementen in bepaalde verhoudingen samengesteld met een specifieke methode om uw koekjes te produceren op de manier die u gewend bent ze te ervaren. Het vervangen van boter in je koekjesrecept, vooral door een magere of magere Griekse yoghurt, kan de vochtigheid en houdbaarheid van je favoriete koekje veranderen. Griekse yoghurt kan echter ook romigheid en tederheid aan uw recept toevoegen, het vetgehalte verlagen en extra calcium en eiwitten leveren.

 2. Vervang de helft van de boter in uw koekjesrecept door half zoveel volle Griekse yoghurt. Als het koekjesrecept bijvoorbeeld 1 kopje boter vereist, kunt u 1/2 kopje boter en 1/4 kopje Griekse yoghurt gebruiken. Experimenteer het vervangen van meer yoghurt door boter om te bepalen of je de smaak en textuur van je koekje nog steeds lekker vindt met weinig tot geen boter.

 3. Roer 1 el. van maïzena in je yoghurt als je niet-vette Griekse yoghurt vervangt in je koekjesrecept. Dit zorgt ervoor dat de yoghurt tijdens het bakken soepel blijft.

 4. Vervang olie of bakvet in uw koekjesrecept als uw recept deze ingrediënten vereist in plaats van boter. Vervang de helft van de olie of het bakvet in het recept door driekwart van de hoeveelheid Griekse yoghurt. Als uw koekjesrecept bijvoorbeeld 1 kopje olie vereist, gebruik dan slechts 1/2 kopje olie en ongeveer 1/3 kopje Griekse yoghurt.

 5. Het vervangen van ingrediënten in elk recept kan het resulterende product veranderen. Een recept is een chemische formule met alle elementen in bepaalde verhoudingen samengesteld met een specifieke methode om uw koekjes te produceren op de manier die u gewend bent ze te ervaren. Het vervangen van boter in je koekjesrecept, vooral door een magere of magere Griekse yoghurt, kan de vochtigheid en houdbaarheid van je favoriete koekje veranderen. Griekse yoghurt kan echter ook romigheid en tederheid aan uw recept toevoegen, het vetgehalte verlagen en extra calcium en eiwitten leveren.

 6. Vervang de helft van de boter in uw koekjesrecept door half zoveel volle Griekse yoghurt. Als het koekjesrecept bijvoorbeeld 1 kopje boter vereist, kunt u 1/2 kopje boter en 1/4 kopje Griekse yoghurt gebruiken. Experimenteer het vervangen van meer yoghurt door boter om te bepalen of je de smaak en textuur van je koekje nog steeds lekker vindt met weinig tot geen boter.

 7. Roer 1 el. van maïzena in je yoghurt als je niet-vette Griekse yoghurt vervangt in je koekjesrecept. Dit zorgt ervoor dat de yoghurt tijdens het bakken soepel blijft.

 8. Vervang olie of bakvet in uw koekjesrecept als uw recept deze ingrediënten vereist in plaats van boter. Vervang de helft van de olie of het bakvet in het recept door driekwart van de hoeveelheid Griekse yoghurt. Als uw koekjesrecept bijvoorbeeld 1 kopje olie vereist, gebruik dan slechts 1/2 kopje olie en ongeveer 1/3 kopje Griekse yoghurt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407