Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


BYOD op de werkplek: voordelen, risico's en verzekeringsimplicaties

Muziek blijft bij je.

 1. De wereldwijde markt voor Bring Your Own Device (BYOD) zal naar verwachting in 2017 $ 181,39 miljard bereiken. BYOD-beleid kan een geweldige manier zijn om de tevredenheid en het gemak van werknemers te verhogen, en 74% van de organisaties zijn ofwel gebruik maken van deze trend of van plan zijn in de toekomst.

 2. Terwijl BYOD blijft uitbreiden, moeten werkgevers ervoor zorgen dat zij zichzelf en hun werknemers goed beschermen tegen bijbehorende risico's. Dit omvat het hebben van de juiste verzekeringsdekking.

 3. Maar hoe ziet die juiste verzekering eruit voor een snel groeiend technologielandschap? Verzekeraars hebben evenveel werk voor hen. De verzekeringssector moet vooruit plannen om dekkingen te ontwikkelen of bestaande aanbiedingen te verbeteren die bedrijven beschermen tegen nieuwe en opkomende risico's in verband met BYOD (bijv. Partijen die verantwoordelijk zijn voor gecompromitteerde gegevens). Dit biedt organisaties de opties voor bescherming en dekking die ze nodig hebben.

 4. Terwijl de gegevensbescherming evolueert, moeten bedrijven op de hoogte blijven van de voordelen, risico's en verzekeringsimplicaties van BYOD op de werkplek.

 5. Voordelen van BYOD Wanneer u medewerkers toestaat hun eigen apparaten mee te nemen naar het werk, kan dit een meer open, efficiënte en ontspannen omgeving creëren waar beide partijen baat bij hebben. Enkele BYOD-voordelen zijn:

 6. Hoewel BYOD uw werkomgeving kan stimuleren, kan dit beleid de deur openen voor nieuwe risico's en blootstellingen. Om deze risico's te voorkomen, moeten bedrijven begrijpen wat ze inhouden en hoe ze een extra beveiligingslaag kunnen bieden om kritieke gegevens te beveiligen.

 7. Risico's die een bedreiging voor uw bedrijf kunnen vormen Volgens het rapport van Tech Pro Research uit 2014 noemde 78% van de organisaties hun grootste aarzeling om BYOD te gebruiken veiligheid. Als het gaat om BYOD, houden veel risico's verband met privacyoverwegingen voor u en uw werknemers.

 8. Als u werknemers toestaat BYOD op de werkplek te gebruiken, kunt u beveiligingsrisico's ervaren die te maken hebben met:

 9. Elk van deze risico's vormt een bedreiging voor de waardevolle en gevoelige gegevens van uw bedrijf als er geen goede voorzorgsmaatregelen zijn getroffen.

 10. Voordat u een BYOD-beleid in uw bedrijf implementeert, moet u een beveiligingsplan opstellen met voorschriften die werknemers moeten naleven. Informeer uw werknemers over het belang van het volgen van deze voorschriften, zodat u het risico kunt vermijden dat gegevens in gevaar komen.

 11. Verzekeringsimplicaties van BYOD Zelfs met de beste beveiligingsmaatregelen, werkwijzen en beleidsmaatregelen kunnen bedrijfsgegevens kwetsbaar worden voor hackers. Dat is waar cyberaansprakelijkheidsverzekering een rol speelt.

 12. Als ze dat nog niet hebben gedaan, moeten verzekeraars producten en diensten ontwikkelen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van gegevensprivacy waarbij bedrijven en hun werknemers zijn betrokken. Om dit te doen, moet de verzekeringsbranche voorop blijven lopen om ervoor te zorgen dat producten up-to-date zijn met BYOD-trends en nieuwe blootstellingsgebieden, zoals wie verantwoordelijk is voor gestolen gegevens en daaruit voortvloeiende verliezen, zelfs als apparaten buiten van de werkplek.

 13. Door diepgaande kennis te hebben van eventuele zorgen en risico's van BYOD, kunnen verzekeraars pijnpunten opsporen en essentiële bescherming bieden die commerciële klanten nodig hebben. Omdat BYOD werknemers in staat stelt om "altijd aan te zijn", moet de dekking van een zakelijke verzekering ook zijn.

 14. Bedrijven en verzekeraars moeten de unieke risico's van BYOD begrijpen, zodat een goede dekking kan worden geboden als kritieke informatie in het gedrang komt.

 15. Wilt u weten hoe u de kritieke gegevens van uw bedrijf adequaat kunt beveiligen? Lees onze post, "5 manieren waarop risicobeheer uw bedrijfsgegevens kan beschermen."

 16. Opmerking: een versie van dit artikel is verschenen op www.INGUARD.com.

 17. Afbeeldingskrediet: kaboompics via Pixabay

 18. De wereldwijde markt voor Bring Your Own Device (BYOD) zal naar verwachting in 2017 $ 181,39 miljard bereiken. BYOD-beleid kan een geweldige manier zijn om de tevredenheid en het gemak van werknemers te verhogen, en 74% van de organisaties zijn ofwel gebruik maken van deze trend of van plan zijn in de toekomst.

 19. Terwijl BYOD blijft uitbreiden, moeten werkgevers ervoor zorgen dat zij zichzelf en hun werknemers goed beschermen tegen bijbehorende risico's. Dit omvat het hebben van de juiste verzekeringsdekking.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407