Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Chocolademelk drinken na een training biedt voordelen voor de prestaties na het sporten en spierherstel

Chocolademelk drinken na een training biedt voordelen voor de prestaties na het sporten en spierherstel

 1. Een van de beste hersteldrankjes na het sporten kan al in je koelkast liggen, volgens nieuw onderzoek dat deze week werd gepresenteerd op de American College of Sports Medicine-conferentie. In een reeks van vier onderzoeken ontdekten onderzoekers dat chocolademelk een herstelvoordeel bood om spieren te helpen herstellen en opnieuw op te bouwen, in vergelijking met speciaal ontworpen koolhydraat-sportdranken. Experts zijn het erover eens dat het venster van twee uur na het sporten een belangrijk, maar vaak verwaarloosd onderdeel is van een fitnessroutine. Na zware training is deze herstelperiode na de training van cruciaal belang voor actieve mensen op alle fitnessniveaus - om het beste uit een training te halen en in topvorm te blijven voor de volgende training. Het nieuwe onderzoek suggereert dat het drinken van vetvrije chocolademelk na het sporten kan helpen het lichaam spieren vast te houden, aan te vullen en opnieuw op te bouwen om uw lichaam te helpen herstellen. Het drinken van magere chocolademelk na een inspannende training kan zelfs de voorbereiding van spieren helpen om beter te presteren in een volgende periode van oefening. Specifiek vonden de onderzoekers een voordeel van chocolademelk voor:

 2. Er zijn geen referenties vermeld voor dit artikel.

 3. Bezoek onze categorie Voeding / Dieet categorie voor het laatste nieuws over dit onderwerp, of meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de laatste updates over Voeding / Dieet.

 4. Gebruik een van de volgende formaten om dit artikel in uw essay, paper of rapport te vermelden:

 5. Let op: als er geen auteursinformatie wordt verstrekt, wordt in plaats daarvan de bron vermeld.

 6. Een van de beste hersteldrankjes na het sporten kan al in je koelkast liggen, volgens nieuw onderzoek dat deze week werd gepresenteerd op de American College of Sports Medicine-conferentie. In een reeks van vier onderzoeken ontdekten onderzoekers dat chocolademelk een herstelvoordeel bood om spieren te helpen herstellen en opnieuw op te bouwen, in vergelijking met speciaal ontworpen koolhydraat-sportdranken. Experts zijn het erover eens dat het venster van twee uur na het sporten een belangrijk, maar vaak verwaarloosd onderdeel is van een fitnessroutine. Na zware training is deze herstelperiode na de training van cruciaal belang voor actieve mensen op alle fitnessniveaus - om het beste uit een training te halen en in topvorm te blijven voor de volgende training. Het nieuwe onderzoek suggereert dat het drinken van vetvrije chocolademelk na het sporten kan helpen het lichaam spieren vast te houden, aan te vullen en opnieuw op te bouwen om uw lichaam te helpen herstellen. Het drinken van magere chocolademelk na een inspannende training kan zelfs de voorbereiding van spieren helpen om beter te presteren in een volgende periode van oefening. Specifiek vonden de onderzoekers een voordeel van chocolademelk voor:

 7. Er zijn geen referenties vermeld voor dit artikel.

 8. Bezoek onze categorie Voeding / Dieet categorie voor het laatste nieuws over dit onderwerp, of meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de laatste updates over Voeding / Dieet.

 9. Gebruik een van de volgende formaten om dit artikel in uw essay, paper of rapport te vermelden:

 10. Let op: als er geen auteursinformatie wordt verstrekt, wordt in plaats daarvan de bron vermeld.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407