Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Cinco de Mayo: Get Your Fiesta On!

Appeltaart van Joyce Maynard

 1. Ay Caramba! Deze woensdag is een van mijn favoriete feestdagen het jaar - Cinco de Mayo. Deze jaarlijkse fiesta viert de Mexicaanse geschiedenis en cultuur die zo'n belangrijke rol hebben gespeeld bij het verrijken van onze natie met hun kleuren, smaken, muziek en kunst. Het is een liefdeslied voor onze buren in het zuiden. En ik omcirkel persoonlijk de datum in mijn kalender. Immers, ongeacht je achtergrond, iedereen heeft een klein feestje in zich.

 2. Mijn beste Cinco de Mayo-feesten zijn het makkelijkst te plannen. Begin met een te-die-for-pitcher van Margaritas (mijn favoriete recepten volgen) en een kleurrijk buffet met geweldige snacks - knapperige tortillachips, salsa, chili, guacamole, queso - en voeg enkele van je favoriete Mexicaanse voorgerechten toe, zelfgemaakt, of opgehaald bij je favoriete lokale restaurant. Hang wat papieren bloemen of slingers in regenboogkleuren, zet Gipsy Kings op de hifi en dans de hele nacht door.

 3. Ik hou van een goede margarita! Ik bedoel, elk feest is feestelijker met tequila. Als een echte cocktailliefhebber sta ik bekend om mijn margs. Klassiek en mango zijn altijd nietjes in mijn partijrepertoire. Dit jaar ben ik helemaal weg van de acaibes en zijn legendarische gezondheidsvoordelen. Mix dat erin en het is alsof je Botox in een glas drinkt - hoe geweldig is dat?!?

 4. Dus bel je amigo's, giet een kruik en laat het feest beginnen. Arriba !!

 5. Combineer de eerste vier ingrediënten in een kan gevuld met ijs. Zout de rand van een bril door eerst met een schijfje limoen te wrijven en vervolgens in een schotel met grof zout te dopen. Giet margaritas en garneer met partjes limoen.

 6. Mango Margarita Madness Gebruik het bovenstaande recept en vervang 4 oz. mango nectar voor het citroensap

 7. AY! Acai Berry Madness Marg Gebruik het bovenstaande recept en vervang 4 oz. acaibessensap voor het citroensap

 8. Ay Caramba! Deze woensdag is een van mijn favoriete feestdagen het jaar - Cinco de Mayo. Deze jaarlijkse fiesta viert de Mexicaanse geschiedenis en cultuur die zo'n belangrijke rol hebben gespeeld bij het verrijken van onze natie met hun kleuren, smaken, muziek en kunst. Het is een liefdeslied voor onze buren in het zuiden. En ik omcirkel persoonlijk de datum in mijn kalender. Immers, ongeacht je achtergrond, iedereen heeft een klein feestje in zich.

 9. Mijn beste Cinco de Mayo-feesten zijn het makkelijkst te plannen. Begin met een te-die-for-pitcher van Margaritas (mijn favoriete recepten volgen) en een kleurrijk buffet met geweldige snacks - knapperige tortillachips, salsa, chili, guacamole, queso - en voeg enkele van je favoriete Mexicaanse voorgerechten toe, zelfgemaakt, of opgehaald bij je favoriete lokale restaurant. Hang wat papieren bloemen of slingers in regenboogkleuren, zet Gipsy Kings op de hifi en dans de hele nacht door.

 10. Ik hou van een goede margarita! Ik bedoel, elk feest is feestelijker met tequila. Als een echte cocktailliefhebber sta ik bekend om mijn margs. Klassiek en mango zijn altijd nietjes in mijn partijrepertoire. Dit jaar ben ik helemaal weg van de acaibes en zijn legendarische gezondheidsvoordelen. Mix dat erin en het is alsof je Botox in een glas drinkt - hoe geweldig is dat?!?

 11. Dus bel je amigo's, giet een kruik en laat het feest beginnen. Arriba !!

 12. Combineer de eerste vier ingrediënten in een kan gevuld met ijs. Zout de rand van een bril door eerst met een schijfje limoen te wrijven en vervolgens in een schotel met grof zout te dopen. Giet margaritas en garneer met partjes limoen.

 13. Mango Margarita Madness Gebruik het bovenstaande recept en vervang 4 oz. mango nectar voor het citroensap

 14. AY! Acai Berry Madness Marg Gebruik het bovenstaande recept en vervang 4 oz. acaibessensap voor het citroensapDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407