Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Dag van de Arbeid: een feest van arbeiders

33 Salades voor mensen die salades haten

 1. Zelfs terwijl de natie dit lange weekend doorbrengt om het Amerikaanse personeel te vieren, blijven de rechten en onderhandelingsmacht van Amerikaanse arbeiders uitgehold. Van de ongebreidelde daling van het lidmaatschap van de vakbonden in het hele land tot de verwoesting van de rechten van werknemers onder de gouverneur Scott Walker in Wisconsin, ons nationale personeel staat voor zware uitdagingen voor het behoud van een eerlijke beloning en de rechten om zich te organiseren.

 2. In 60 jaar hebben we het aantal vakbonden in de particuliere sector zien dalen van ongeveer een derde van het personeelsbestand naar slechts 6,7 procent. Als gevolg hiervan is het loon voor werknemers in de particuliere sector de afgelopen 30 jaar dramatisch gestagneerd, waarbij mannelijke werknemers zonder vakbond een universitair diploma hadden met reëel loon dat nog lager was dan in de late jaren zeventig.

 3. Amalgamated Bank is gegrondvest op een vast geloof in het belang van het behoud van het eigen vermogen en het welzijn van de beroepsbevolking, en we blijven vandaag vechten voor de bescherming van werknemers en de verbetering van de financiële zekerheid van werkende mensen. . Als de grootste meerderheidsbank in het bezit van een unie in het land, streven we ernaar om de ondersteuning en diensten te bieden die werkende gezinnen nodig hebben en voeren we agressief aandeelhoudersactivisme om ervoor te zorgen dat bedrijven aan de hoogste verantwoordelijkheidsnormen worden gehouden.

 4. Dag van de Arbeid is een viering van de prestaties van werknemers in Amerika, en vertegenwoordigt het beste deel van de toewijding van onze natie om onze werknemers tegen bedrijfsmisbruik te beschermen. Vakbonden zorgen ervoor dat werkende mannen en vrouwen het loon en de bescherming krijgen die ze verdienen - zelfs als ze geen lid zijn. We weten zeker dat de aanwezigheid van vakbonden in een branche de lonen voor alle werknemers verhoogt en benchmarks creëert voor voordelen die de hele sector nastreeft. Staten met een hogere aanwezigheid van vakbonden zien doorgaans hogere minimumlonen en meer concurrentie tussen bedrijven om hun werknemers het beste loon en de beste voordelen te bieden.

 5. Ondertussen blijven conservatieve politici de rechten van werknemers wegnemen en ondersteunen zij "recht op werk" -wetten die het vermogen van werknemers om eerlijke bescherming te waarborgen, ondermijnen.

 6. In Wisconsin, waar werd bewezen dat vakbondswerkers 11,7 procent meer verdienden dan hun niet-vakbondscollega's, hebben ongeveer 130.000 vakbondsleden hun vakbonden verlaten en hebben sommige vakbonden helemaal gesloten nadat ze de jaarlijkse "hercertificering" hadden verzuimd stemmen gemandateerd door de "right-to-work" -wetten van Gouverneur Walker. In Indiana en Michigan hebben wetgevers soortgelijke wetsvoorstellen aangenomen om vakbondswerkplaatsen te verbieden niet-vakbondsleden rechten in rekening te brengen, financiering van vakbonden en politieke operaties te ondermijnen.

 7. Gedurende onze geschiedenis hebben we bij Amalgamated agressief gevochten namens werknemers en elke gelegenheid aangegrepen om hun vermogen om hun rechten te beschermen te verdedigen. In de jaren zestig hebben we trustfondsbeheerservices voor vakbonden geïntroduceerd en later hebben we de divisie Trust and Investment Services geopend voor het bedienen van pensioenfondsen en uitkeringsfondsen. In 1973 bleven we het hele weekend open om borgtochtcheques te geven aan opvallende leerkrachten in Philadelphia. Toen kopers zich in de jaren tachtig wenden tot in het buitenland gemaakte auto's, boden we dramatische prikkels aan binnenlandse autokopers om Amerikaanse werknemers in de auto-industrie te ondersteunen.

 8. Amalgamated hielp dit jaar werknemers in Washington, DC, Californië en New York als eerste in het land om een ​​minimumloon van $ 15 te krijgen - een stap die naar schatting door 60 procent van de Amerikanen wordt ondersteund .

 9. Wij geloven dat het onze taak is als een goede burger om de rechten van zowel onze eigen werknemers als de nationale beroepsbevolking te beschermen. Het is geen automatisering of technologische vooruitgang die de lonen van werknemers verlaagt; het is decennia van achteruitgang in de onderhandelingspositie en het respect voor de werknemers zelf. Het herstel van de loongroei en de bestrijding van de endemische loonongelijkheid die het land treft, begint met het machtigen van werknemers om voor hun rechten te vechten en een billijke behandeling te waarborgen.

 10. Als de eerste arbeidsbank van New York City staan ​​we trots bij de werkende families van ons land en zullen we blijven pleiten voor een eerlijkere economie voor alle werknemers.

 11. Zelfs terwijl de natie dit lange weekend doorbrengt om het Amerikaanse personeel te vieren, blijven de rechten en onderhandelingsmacht van Amerikaanse arbeiders uitgehold. Van de ongebreidelde daling van het lidmaatschap van de vakbonden in het hele land tot de verwoesting van de rechten van werknemers onder de gouverneur Scott Walker in Wisconsin, ons nationale personeel staat voor zware uitdagingen voor het behoud van een eerlijke beloning en de rechten om zich te organiseren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407