Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Dankbaarheid: het geschenk dat u geeft ... om te houden

Je wist het niet, maar dit is waarom je aardbeien zou moeten eten

 1. Naarmate deze tijd van het jaar nadert en de seizoenen veranderen, zul je dat woord waarschijnlijk steeds vaker overal om je heen zien verschijnen ... dankbaarheid. Dankbaarheid is een steeds bekendere manier om meer positiviteit en gezondheid in je leven te cultiveren. Het wordt erkend als een tegengif voor depressie, angst, eenzaamheid en schaamte.

 2. Robert Emmons stelt dat dankbaarheid "een bevestiging van goedheid is. We bevestigen dat er goede dingen in de wereld zijn, geschenken en voordelen die we hebben ontvangen." Hij vervolgt met te stellen dat "we erkennen dat de bronnen van deze goedheid buiten onszelf liggen. We erkennen dat andere mensen - of zelfs hogere machten, als je geestelijk ingesteld bent - ons veel geschenken hebben gegeven, groot en klein , om ons te helpen de goedheid in ons leven te bereiken. "

 3. Dankbaarheid gaat voorbij aan een vluchtig 'dankjewel'. Het is de ervaring van genoeg hebben op dit moment - goed genoeg zijn, mooi genoeg, succesvol genoeg, gelukkig genoeg en jezelf toestaan ​​dat te voelen. Heb je ooit het gevoel gehad dat je genoeg had? Dat je genoeg was?

 4. "Genoeg" is een feest. - Boeddhistisch gezegde

 5. Wanneer je dankbaarheid oefent, ben je bezig met alles binnen het huidige moment en de ruimte in je leven die je actief erkent. Dus ... het zou volkomen logisch zijn om te zeggen dat de beste manier om dank voor die erkenning te geven, is om het weg te geven. Dankbaarheid wordt niet in een vacuüm geboren. Het is het product van verbinding en systemen. Zelfs als het geen verbinding is met een ander wezen, is het een verbinding met iets buiten jezelf. Als mensen zich afvragen hoe ze hun ervaring van dankbaarheid kunnen uitbreiden, is mijn eerste gedachte: 'geef het weg'. [! 3120 => 1140 = 1!

 6. Geef je dankbaarheid weg. Deel het. Verpak het in de vorm van vriendelijkheid en mededogen voor anderen en handel dienovereenkomstig. Als je ergens dankbaar voor bent, zeg dat dan - of laat het tenminste zien! Denk eens aan de keren dat je een 'dankjewel' of de ontvanger van een onbaatzuchtig geschenk van liefde, vriendelijkheid of respect hebt ontvangen. Ik weet dat je weet dat het geweldig voelt.

 7. Neem niet alleen mijn advies aan. Volg anderen die bewust toegewijd zijn aan het cultiveren van dankbaarheid en het verspreiden ervan over de hele wereld. Project Happiness en Mindful zijn een paar van mijn favorieten.

 8. Geniet van het verspreiden van wat dankbaarheid gedurende je hele leven deze feestdagen!

 9. Naarmate deze tijd van het jaar nadert en de seizoenen veranderen, zul je dat woord waarschijnlijk steeds vaker overal om je heen zien verschijnen ... dankbaarheid. Dankbaarheid is een steeds bekendere manier om meer positiviteit en gezondheid in je leven te cultiveren. Het wordt erkend als een tegengif voor depressie, angst, eenzaamheid en schaamte.

 10. Robert Emmons stelt dat dankbaarheid "een bevestiging van goedheid is. We bevestigen dat er goede dingen in de wereld zijn, geschenken en voordelen die we hebben ontvangen." Hij vervolgt met te stellen dat "we erkennen dat de bronnen van deze goedheid buiten onszelf liggen. We erkennen dat andere mensen - of zelfs hogere machten, als je geestelijk ingesteld bent - ons veel geschenken hebben gegeven, groot en klein , om ons te helpen de goedheid in ons leven te bereiken. "

 11. Dankbaarheid gaat voorbij aan een vluchtig 'dankjewel'. Het is de ervaring van genoeg hebben op dit moment - goed genoeg zijn, mooi genoeg, succesvol genoeg, gelukkig genoeg en jezelf toestaan ​​dat te voelen. Heb je ooit het gevoel gehad dat je genoeg had? Dat je genoeg was?

 12. "Genoeg" is een feest. - Boeddhistisch gezegde

 13. Wanneer je dankbaarheid oefent, ben je bezig met alles binnen het huidige moment en de ruimte in je leven die je actief erkent. Dus ... het zou volkomen logisch zijn om te zeggen dat de beste manier om dank voor die erkenning te geven, is om het weg te geven. Dankbaarheid wordt niet in een vacuüm geboren. Het is het product van verbinding en systemen. Zelfs als het geen verbinding is met een ander wezen, is het een verbinding met iets buiten jezelf. Als mensen zich afvragen hoe ze hun ervaring van dankbaarheid kunnen uitbreiden, is mijn eerste gedachte: 'geef het weg'. [! 3120 => 1140 = 1!Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407