A Teacher # x27; s Perspective - Recepten Gids Recepten Gids
 Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De 13 belangrijkste voordelen van vroegschoolse educatie:
A Teacher # x27; s Perspective

50 van de beste dessertrecepten aller tijden

 1. Het is belangrijk dat vroegschoolse opvoeders en ouders samenwerken om de veerkracht bij kinderen zo vroeg mogelijk te ontwikkelen. Door een consistente, veilige en eerlijke sociale omgeving te creëren, met duidelijke verwachtingen en voorspelbare gevolgen, kunnen kinderen vaardigheden ontwikkelen om zichzelf en hun emoties te beheersen.

 2. Het is de taak van een leraar om een ​​uitdagende omgeving te bieden waar kinderen kunnen leren door ervaringen uit de eerste hand. Ze kunnen stoten, kneuzingen of het verliezen van een spel van tijd tot tijd ervaren, maar dit is de basis voor het ontwikkelen van coping-strategieën voor grotere uitdagingen in het leven.

 3. Tijdens voorschoolse jaren verkennen kinderen bij elke gelegenheid nieuwe ervaringen, nieuwe vrienden en nieuwe omgevingen. Hun geest is zo levendig en fantasierijk.

 4. Als vroegschoolse opvoeders moeten we deze geest in balans brengen met het vermogen om te luisteren, aanwijzingen te volgen, taken uit te voeren en deel te nemen aan groepsactiviteiten om de kritische levensvaardigheid van concentratie te ontwikkelen.

 5. 10. Geduld:

 6. Elke dag als volwassenen komen we situaties tegen waarin ons geduld wordt getest. Kinderen hebben kansen nodig om betrokken te worden bij een overvloed aan sociale ervaringen, waar ze de sociale vaardigheid van geduld kunnen verkennen en oefenen.

 7. Door middel van voorbeelden, rolmodellering en sociale ervaringen kunnen kinderen hun geduld ontwikkelen en leren wachten op hun beurt. Voorbeelden uit de voorschoolse omgeving zijn onder andere het delen van de aandacht van een leraar, een stuk speelgoed, de speeltuin of in de rij staan ​​voor een spel.

 8. 12. Vertrouwen en zelfrespect:

 9. Dit is van cruciaal belang. Een sterk gevoel van welzijn biedt kinderen zelfvertrouwen, optimisme en zelfrespect, waardoor kinderen worden aangemoedigd om hun talenten, vaardigheden en interesses te verkennen.

 10. Positieve interacties met andere kinderen en leerkrachten zullen een positief, gezond en veilig beeld van zichzelf bevorderen dat hen in staat stelt situaties en problemen vol vertrouwen hun hele leven te benaderen.

 11. 13. Blootstelling aan diversiteit:

 12. Waarderingsverschil en diversiteit zijn cruciaal voor de vroege ontwikkeling van een kind. Vroegschoolse educatie dient om kinderen te begeleiden bij het waarderen en accepteren van verschillen en wordt een goed afgeronde bijdrage aan de samenleving.

 13. Het is belangrijk dat kinderen begrijpen dat iedereen op zijn eigen manier uniek en speciaal is met zijn eigen cultuur, overtuigingen en etniciteit.

 14. Preschool is zoveel meer dan spelen. Hoewel de fundamentele educatieve voordelen van kleuterschool (zoals geletterdheid en rekenvaardigheid) tastbaar zijn, zijn de vorderingen die kinderen boeken om goed afgeronde individuen te worden echt van onschatbare waarde.

 15. Laat uw kind deze unieke kans niet missen.

 16. Als kinderen jong zijn, leren ze sponzen. Elke nieuwe ervaring, elk woord dat ze leren, elk gedrag dat ze aannemen, is een investering in een vruchtbaardere toekomst.

 17. Je kunt nooit een grotere indruk op iemand maken dan in zijn vroege jeugdjaren.

 18. De meeste ouders hebben dit altijd inherent begrepen en de regering begint in te halen.

 19. President Obama stemde in zijn State of the Union-toespraak in 2013 in. Studie na studie na studie komt tot dezelfde conclusie: voorschoolse educatie heeft een enorme impact op de levensresultaten. Toch neemt slechts 51% van de 3- en 4-jarigen in de VS deel aan dagvullende programma's, zonder verbetering in de afgelopen 15 jaar.

 20. Vroegschoolse educatie gaat over het honen en vormen van het holistische kind, dat uiteindelijk de basis zal vormen voor hun levenslange reis.

 21. Vanuit mijn professionele ervaring van meer dan 35 jaar als voorschoolse leraar, heb ik 13 essentiële voordelen van voorschoolse educatie geïdentificeerd:

 22. 1. Socialisatie:

 23. Socialisatie met andere mensen dan het gezin van het kind in een veilige omgeving is een essentieel fundamenteel element voor de onderstaande gebieden.

 24. Als ouders begrijpen we intuïtief dat het belangrijk is om onze kinderen kennis te laten maken met andere kinderen en hun overgang naar hun eigen vriendschapsgroepen te ondersteunen.

 25. Hoe eerder we dit doen, hoe beter, omdat het kinderen helpt verlegenheid te overwinnen en zelfvertrouwen te krijgen. Als we dit te lang laten, belemmeren we eigenlijk hun sociale ontwikkeling.

 26. 2. Concept van samenwerking:

 27. Leren delen, samenwerken, om de beurt en volharden in een veilige leeromgeving, begeleid door professionals die de belangen van de kinderen voor ogen hebben.

 28. Dit is vooral belangrijk voor het eerste kind, dat misschien niet gewend is om thuis met zijn broers en zussen te delen - hoewel het een moeilijke les kan zijn, is het zo cruciaal om het vroeg te leren.

 29. 3. Holistische ontwikkeling aanmoedigen:

 30. De aanpak om een ​​sterke basis te leggen voor de emotionele, sociale, fysieke en mentale ontwikkeling van een kind, die hen zal voorbereiden op een leven lang.

 31. Opvoeders in de vroege kinderjaren worden getraind in het identificeren van gebieden waar ondersteuning voor elk kind nodig is en het bouwen van programma's en activiteiten rondom deze. Hun leeftijdsgenoten zijn in dit opzicht ook erg belangrijk, omdat kleuters meestal behulpzaam, coöperatief en inclusief zijn.

 32. 4. Enthousiasme voor levenslang leren:

 33. Lessen moeten op een leuke en opwindende manier worden gegeven die kinderen aanmoedigt om effectieve leerlingen te zijn. We moeten een honger naar enthousiasme en enthousiasme opwekken.

 34. Liefde voor onderwijs - voor lezen, leren, ontdekken, natuur - wortelt in de kleuterschool.

 35. 5. Breng de waarde van onderwijs door ervaring naar voren:

 36. De waarde van leren en onderwijs begrijpen door een voorbeeld te stellen als rolmodel en door feitelijke ervaringen te bieden.

 37. Hoewel ouders altijd de belangrijkste invloed zullen hebben op het vroege leven van een kind, biedt de introductie van kinderen in een voorschoolse omgeving een nieuw perspectief op het belang van onderwijs dat hen gedurende de hele school bijblijft reis. Het laat ook zien dat je hun opleiding zeer waardeert.

 38. 6. Respect:

 39. De waarde van respect voor anderen aanleren. Dit is niet beperkt tot mensen en bezittingen, maar kan ook respect voor hun omgeving betekenen, zowel onmiddellijk als wereldwijd.

 40. Er is geen betere plek om deze deugd te leren dan in een hectische voorschoolse omgeving, waar alles wordt gedeeld en beleefdheid en manieren zowel organisch worden geleerd als geleerd.

 41. 7. Teamwork:

 42. Het belang aantonen en versterken van teamwerk dat respect voor de meningen van anderen, luisteren, samenwerking en gelijkheid kan leren.

 43. Veel voorschoolse activiteiten zijn juist om deze reden gericht op teamwerk; een persoon die op jonge leeftijd leert in een team te werken, zal uiteindelijk meer sociaal afgestemd en meer inzetbaar zijn!

 44. 8. Veerkracht:Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407