Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De 5 verbazingwekkende gezondheidsvoordelen van pittig eten

Ik wed dat je geen idee had hoe Quinoa eruitziet als het groeit

 1. Cayenne, jalapeno, habanero, chili - het lijkt erop dat er een miljoen verschillende soorten hete pepers zijn die u kunt kopen. En niet alleen zijn ze een geweldige manier om smaak toe te voegen aan uw recepten, onderzoek toont aan dat ze een verrassend positief effect op uw gezondheid kunnen hebben.

 2. Hete pepers, zoals jalapenos en koude rillingen, zijn rijk aan een component genaamd capsaïcine. "Wat we nu weten over capsaïcine is dat het veel voordelen heeft in termen van het toevoegen van de weerstand tegen ziekten," zegt Cary Present, M.D., een medisch oncoloog in het ziekenhuis City of Hope in Californië en auteur van Surviving American Medicine. "Capsaïcine als lokale behandeling kan helpen bij pijn. Paprika's eten kan ook helpen de immuniteit te verbeteren, en we weten uit enorme onderzoeken in China dat mensen die een paar keer per week paprika's aten een langere levensduur hadden."

 3. Nog een go-to kruid voor het verbeteren van uw gezondheid: Tumeric, het gele kruid dat vaak wordt gebruikt in Indiaas eten en curry's. De belangrijkste actieve component van kurkuma iscurcumine, waarvan studies hebben aangetoond dat het kanker kan helpen voorkomen, ontstekingen in het lichaam kan verminderen en andere positieve effecten kan hebben. Lees verder voor meer informatie.

 4. 1. Gewichtsverlies

 5. 2. Hartziekte

 6. 3. Longevity

 7. 4. Kankerpreventie

 8. 5. Pijnstilling

 9. Hoeveel moet u eten?

 10. 9 voedingsmiddelen waar je op kunt snacken zonder je schuldig te voelen

 11. 6 voedingsmiddelen die helpen uw bloedsuiker te reguleren

 12. 12 Beste en slechtste fastfood kindermaaltijden

 13. Cayenne, jalapeno, habanero, chili - het lijkt erop dat er een miljoen verschillende soorten hete pepers zijn die u kunt kopen. En niet alleen zijn ze een geweldige manier om smaak toe te voegen aan uw recepten, onderzoek toont aan dat ze een verrassend positief effect op uw gezondheid kunnen hebben.

 14. Hete pepers, zoals jalapenos en koude rillingen, zijn rijk aan een component genaamd capsaïcine. "Wat we nu weten over capsaïcine is dat het veel voordelen heeft in termen van het toevoegen van de weerstand tegen ziekten," zegt Cary Present, M.D., een medisch oncoloog in het ziekenhuis City of Hope in Californië en auteur van Surviving American Medicine. "Capsaïcine als lokale behandeling kan helpen bij pijn. Paprika's eten kan ook helpen de immuniteit te verbeteren, en we weten uit enorme onderzoeken in China dat mensen die een paar keer per week paprika's aten een langere levensduur hadden."

 15. Nog een go-to kruid voor het verbeteren van uw gezondheid: Tumeric, het gele kruid dat vaak wordt gebruikt in Indiaas eten en curry's. De belangrijkste actieve component van kurkuma iscurcumine, waarvan studies hebben aangetoond dat het kanker kan helpen voorkomen, ontstekingen in het lichaam kan verminderen en andere positieve effecten kan hebben. Lees verder voor meer informatie.

 16. 1. Gewichtsverlies

 17. 2. Hartziekte

 18. 3. Longevity

 19. 4. Kankerpreventie

 20. 5. Pijnstilling

 21. Hoeveel moet u eten?

 22. 9 voedingsmiddelen waar je op kunt snacken zonder je schuldig te voelen

 23. 6 voedingsmiddelen die helpen uw bloedsuiker te reguleren

 24. 12 Beste en slechtste fastfood kindermaaltijdenDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407