Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De administratie van Trump wil nog steeds voedselvoordelen in een doos stoppen

Ga gewoon.

 1. De regering Trump laat het idee niet los dat een democraat ronduit dom noemde toen ze het vorig jaar voorstelde: voedselvoordelen voor miljoenen Amerikanen vervangen door dozen met ingeblikte goederen.

 2. Als onderdeel van een symbolisch budgetvoorstel dat het leger stimuleert en de binnenlandse uitgaven drastisch beperkt, zei de administratie maandag dat het bij het "Harvest Box" -idee bleef, ook al hebben ze nooit echt geprobeerd uit te leggen hoe het zou kunnen werken.

 3. In plaats van een maandelijks bedrag dat ze aan levensmiddelen in supermarkten kunnen uitgeven, ontvangen begunstigden van het Supplemental Nutrition Assistance-programma een deel van hun voordeel als doos met voedsel. Het zou een radicale verandering zijn van een van Amerika's grootste programma's. In plaats van voedsel te kopen zoals gewone klanten zoals nu, zouden miljoenen huishoudens een deel van hun voordeel ontvangen als een door de overheid gekozen doos met voedsel.

 4. Vorig jaar vergeleek Trump-budgetchef Mick Mulvaney de Harvest Box met Blue Apron, de luxe bezorgservice voor maaltijden, hoewel het voorstel geen fondsen bood voor bezorging. En het zou één keer per maand zijn in plaats van elke dag. En het eten zou houdbaar zijn zoals bonen in blik of verdampte melk in plaats van verse ingrediënten voor gastronomische maaltijden.

 5. Rep. Jim McGovern (D-Mass.) Noemde het vorig jaar "dom" en zei dat het uit het niets was gekomen. Toen Rep. Suzan DelBene (D-Wash.) Vorig jaar tijdens een hoorzitting aan Mulvaney vroeg of hij de kosten en logistiek van thuisbezorging had overwogen, kon hij de vraag niet beantwoorden - hij zei alleen dat het voorstel geld zou besparen.

 6. Vanaf maandagochtend had de administratie geen informatie verstrekt over het verschil tussen het nieuwe Harvest Box-voorstel en het oude. En toch herhaalde een ambtenaar dat voedsel rechtstreeks naar de deuren van mensen zou gaan.

 7. "Het Amerikaanse Harvest Box-voorstel houdt vast aan ons streven om honger te voorkomen en tegelijkertijd de kosten voor belastingbetalers aanzienlijk te verlagen door het op de retail gebaseerde SNAP-voordeel te combineren met de directe levering van voedzaam en 100% Amerikaans geteeld USDA-voedsel pakket rechtstreeks aan huishoudens verstrekt, "zei een ambtenaar van de administratie.

 8. Het Trump-budget voor 2020 zou de voedselhulp in het algemeen met bijna 30 procent verminderen. Dat en andere voorgestelde diepe bezuinigingen op binnenlandse programma's zouden nooit door het Congres komen, vooral niet wanneer Democraten het Huis van Afgevaardigden controleren. Maar zelfs toen de Republikeinen dat deden, konden ze niet doorgaan met delen van voedselzegels die bescheiden waren in vergelijking. Het idee van de voedselbox is zelfs volgens de normen van een symbolisch begrotingsdocument een bereik.

 9. De Harvest Box is gebaseerd op een klein initiatief genaamd het Commodity Supplemental Food Program, dat dozen met voedsel biedt aan ongeveer een half miljoen Amerikanen. Sommige begunstigden van dat programma kunnen thuisbezorgd worden als ze gehandicapt zijn, maar een groter deel moet het eten ophalen van een centrale locatie zoals een kerkkelder.

 10. Zelfs de conservatieve Heritage Foundation, die over het algemeen de inspanningen van de Trump-regering ondersteunt om de SNAP-uitgaven te beperken, heeft vorig jaar de Harvest Box ondersteund.

 11. "Het is niet duidelijk waarom ze een dergelijk gebrekkig en schadelijk idee opnieuw zouden voorstellen," Stacy Dean, expert op het gebied van voedingsbeleid bij het liberale Centrum voor Begroting en Beleidsprioriteiten.

 12. De regering Trump laat het idee niet los dat een democraat ronduit dom noemde toen ze het vorig jaar voorstelde: voedselvoordelen voor miljoenen Amerikanen vervangen door dozen met ingeblikte goederen.

 13. Als onderdeel van een symbolisch budgetvoorstel dat het leger stimuleert en de binnenlandse uitgaven drastisch beperkt, zei de administratie maandag dat het bij het "Harvest Box" -idee bleef, ook al hebben ze nooit echt geprobeerd uit te leggen hoe het zou kunnen werken.

 14. In plaats van een maandelijks bedrag dat ze aan levensmiddelen in supermarkten kunnen uitgeven, ontvangen begunstigden van het Supplemental Nutrition Assistance-programma een deel van hun voordeel als doos met voedsel. Het zou een radicale verandering zijn van een van Amerika's grootste programma's. In plaats van voedsel te kopen zoals gewone klanten zoals nu, zouden miljoenen huishoudens een deel van hun voordeel ontvangen als een door de overheid gekozen doos met voedsel.

 15. Vorig jaar vergeleek Trump-budgetchef Mick Mulvaney de Harvest Box met Blue Apron, de luxe bezorgservice voor maaltijden, hoewel het voorstel geen fondsen bood voor bezorging. En het zou één keer per maand zijn in plaats van elke dag. En het eten zou houdbaar zijn zoals bonen in blik of verdampte melk in plaats van verse ingrediënten voor gastronomische maaltijden.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407