Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De BBQ die goed voor u is: claim op 4 juli onafhankelijkheid door ongezond grillen!

Appeltaart van Joyce Maynard

 1. De luie, wazige zomerdagen zijn aangebroken en komen met een paar favoriete seizoensaccessoires - strandstoelen, terrasmeubilair, badpakken en natuurlijk de barbecue. Terwijl die barbecue tevoorschijn komt, is de vraag 'Is barbecueën gezond?' en je zult blij zijn te weten dat het snelle antwoord is: "Het kan zijn!"

 2. In de traditie van de Fransen om Amerika geschenken te geven om zijn vrijheid te vieren (herinner je het Vrijheidsbeeld?), Geef ik mijn tips om jezelf te bevrijden van onnodige barbecue-zorgen en ongezonde barbecue-gewoonten - precies op tijd voor de vierde juli-vakantie.

 3. Een barbecue kiezen

 4. Er zijn verschillende soorten barbecues en ik raad u aan om een ​​hout- of kolenvuurbarbecue of een elektrische barbecue te gebruiken. Het is het beste om gasbarbecues te vermijden, omdat de warmte die wordt gebruikt om het voedsel te koken wordt geproduceerd door de verbranding van propaan of butaan. Omdat studies niet hebben uitgesloten dat voedsel het residu kan absorberen dat wordt geproduceerd door de verbranding van deze gassen, is het het beste om weg te blijven van deze specifieke methode.   Zolang bepaalde veiligheidsmaatregelen worden genomen, is barbecueën niet gevaarlijk voor uw gezondheid en niet carcinogeen. De sleutel is om te voorkomen dat voedsel te gaar wordt, zodat de koolwaterstoffen (als gevolg van de verbranding van hout en de resulterende rook) niet doordringen wat u uiteindelijk in uw lichaam zult stoppen! Om voedsel grondig te koken zonder het te verkolen, plaatst u de grill minstens 10 centimeter boven de kolen, omdat studies hebben aangetoond dat koolwaterstoffen niet voorkomen in voedsel dat zo ver van de hitte is gekookt. Bovendien, hoe minder vet er op de kolen druppelt, hoe minder het voedsel waarschijnlijk koolwaterstoffen bevat. (Denk eraan: vet + vuur = rook en vlammen!)

 5. Hoeveel is teveel?

 6. Als deze richtlijnen worden gevolgd, is het prima om een ​​tot twee keer per week gegrild voedsel te hebben. Hoewel de inname van giftige stoffen niet bestaat als er geen gas wordt gebruikt, is het toch raadzaam om niet te vaak te barbecueën, omdat mineralen en antioxidanten worden vernietigd wanneer voedsel wordt blootgesteld aan zeer hoge hitte. Om deze reden grill ik graag vlees, vis en schaaldieren, maar geen groenten, omdat ik niet wil dat ze al hun voedingsstoffen verliezen.

 7. De voordelen van barbecue

 8. Het voordeel van de barbecue is dat vet in het voedsel dat wordt gekookt smelt en afdruipt vanwege de hoge temperatuur van de grill. Dit is geweldig, omdat het betekent dat je jezelf een beetje kunt uitgeven en vlees eet dat een beetje vetter is, zoals lamsvlees. Dat betekent natuurlijk niet dat je te veel moet eten - blijf vettig voedsel zoals spek en worst vermijden.

 9. Het barbecueseizoen is nog steeds een beetje eng voor diegenen die willen afvallen of afvallen. Een grote factor is de begeleiding bij een gegrilde maaltijd, inclusief specerijen zoals mayonaise en zware sauzen zoals barbecuesaus en Bearnaise. Brood is ook de schuldige - omdat de broodjes op het buffet meestal die zijn gemaakt met wit meel en een hoge glycemische index hebben. Andere mogelijke valkuilen zijn de chips, bier, wijn, op mayonaise gebaseerde salades en ijs die vaak worden geserveerd bij cookouts en andere zomerpicknicks.

 10. Dus wat kunt u doen om te voorkomen dat de barbecue uw gewicht verwoest?

 11. De luie, wazige dagen van de zomer zijn aangebroken en komen met een paar favoriete seizoensaccessoires - strandstoelen, terrasmeubilair, badpakken en natuurlijk de barbecue. Terwijl die barbecue tevoorschijn komt, is de vraag 'Is barbecueën gezond?' en je zult blij zijn te weten dat het snelle antwoord is: "Het kan zijn!"

 12. In de traditie van de Fransen om Amerika geschenken te geven om zijn vrijheid te vieren (herinner je het Vrijheidsbeeld?), Geef ik mijn tips om jezelf te bevrijden van onnodige barbecue-zorgen en ongezonde barbecue-gewoonten - precies op tijd voor de vierde juli-vakantie.

 13. Een barbecue kiezenDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407