Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
  • Ingrediënten
  • Diëten
  • Allergieën
  • Voeding
  • Technieken
  • Keukens
  • Tijd
Zonder


De belangrijke rol van vader

10 Keto-salades die je elke dag van 2019 wilt eten

  1. Een recente studie van het National Institute of Child Health and Human Development (NICHD) geeft aan dat vaders zich meer dan ooit bezighouden met zorgen. De redenen hiervoor zijn gevarieerd, maar ze omvatten: moeders die meer uren werken en hogere salarissen ontvangen, vaders die minder werken, meer psychologisch bewustzijn, copingvaardigheden, interventie bij psychische aandoeningen, eigenwaardeproblemen, intimiteit in het huwelijk, sociale verbinding en betere rol modellering voor kinderen.

  2. Verder hebben kinderen die een goede band hebben en geliefd zijn bij de betrokken vaders, minder gedragsproblemen en zijn ze enigszins ingeënt tegen alcohol- en drugsmisbruik. Maar wanneer vaders minder betrokken zijn, zullen kinderen eerder met school stoppen en meer problemen vertonen met gedrag en drugsmisbruik. Onderzoek wijst uit dat vaders net zo belangrijk zijn als moeders in hun respectieve rol als zorgverleners, beschermers, financiële supporters, en vooral, modellen voor sociaal en emotioneel gedrag. Een relatief nieuwe structuur die in onze cultuur is ontstaan, is de vader die thuis blijft. Dit prototype groeit dagelijks, mede dankzij de sterke financiële winst van vrouwen, de recente recessie, de toename van bedrijfsontslagen en het opkomende sterke zelfgevoel van mannen.

  3. Zelfs wanneer vaders fysiek uit hun gezin worden verwijderd, zijn er manieren om gezonde relaties met hun kinderen te onderhouden. Angela Patton erkende bijvoorbeeld de belangrijke rol die vaders spelen in het leven van dochters en startte een programma waarin jonge meisjes hun vaders in de gevangenis gingen bezoeken voor een vader-dochter-dans. Het was een succesvol programma dat zich over het hele land heeft verspreid en niet alleen de dochters hielp bij het vinden van verbinding, liefde en steun van vaders, maar ook voor vaders om zich belangrijk te voelen in het leven van hun dochters.

  4. Bedankt, pap.

  5. Ten slotte is het op deze Vaderdag belangrijk om vaders te erkennen en te belonen voor hun aanwezigheid en om kinderen belangrijke levensvaardigheden aan te leren. Het is belangrijk voor hun kinderen, en zinvol voor vaders overal wanneer u zegt: "Bedankt, goed gedaan werk." Dit is tenslotte wat het leven de moeite waard maakt om te leven. Dit is je ware erfenis: zorgen voor de gezondheid en het welzijn van je kinderen, die toekomstige generatie zal zijn.

  6. Hoewel bijna elke man een kind kan verwekken, is er nog veel meer aan de belangrijke rol van vader zijn in het leven van een kind. Laten we eens kijken wie vader is en waarom hij zo belangrijk is.

  7. Vaders staan ​​centraal in het emotionele welzijn van hun kinderen; ze zijn bekwame verzorgers en discipelen.

  8. Studies tonen aan dat als de vader van je kind aanhankelijk, ondersteunend en betrokken is, hij een grote bijdrage kan leveren aan de cognitieve, taal- en sociale ontwikkeling van je kind, evenals academische prestaties, een sterke innerlijke kern hulpbron, gevoel van welzijn, goed gevoel van eigenwaarde en authenticiteit.

  9. Hoe vaders onze relaties beïnvloeden.

  10. De primaire relatie van uw kind met zijn / haar vader kan van invloed zijn op alle relaties van uw kind vanaf de geboorte tot de dood, inclusief die met vrienden, geliefden en echtgenoten. Die vroege patronen van interactie met vader zijn de patronen die naar voren zullen worden geprojecteerd in alle relaties ... voor altijd meer: ​​niet alleen het intrinsieke idee van je kind over wie hij / zij is zoals hij / zij zich verhoudt tot anderen, maar ook het bereik van wat uw kind als acceptabel en liefdevol beschouwt.

  11. Meisjes zullen op zoek gaan naar mannen die de patronen van een goede oude vader hebben, want ze weten tenslotte hoe "dat te doen". Daarom, als vader vriendelijk, liefdevol en zachtaardig was, zullen ze naar die eigenschappen bij mannen reiken. Meisjes zoeken in anderen naar wat ze hebben meegemaakt en waarmee ze in de kindertijd vertrouwd zijn geraakt. Omdat ze gewend zijn geraakt aan die familiale en historische gedragspatronen, denken ze dat ze hiermee in relaties kunnen omgaan.

  12. Jongens daarentegen modelleren zichzelf naar hun vaders. Ze zullen de goedkeuring van hun vader zoeken in alles wat ze doen en het gedrag kopiëren dat zij als succesvol en vertrouwd herkennen. Dus als papa beledigend, beheersend en dominant was, zullen dat de patronen zijn die hun zonen zullen imiteren en emuleren. Als vader echter liefdevol, vriendelijk, ondersteunend en beschermend is, willen jongens dat zijn.

  13. Mensen zijn sociale dieren en we leren door gedrag te modelleren. In feite leren alle primaten hoe te overleven en succesvol te functioneren in de wereld door sociale imitatie. Die vroege patronen van interactie zijn allemaal kinderen die weten, en het zijn die patronen die van invloed zijn op hoe ze zich over zichzelf voelen en hoe ze zich ontwikkelen. Uw kind is kwetsbaar voor die vroege patronen en neemt die gedragskwaliteiten op in zijn / haar repertoire van sociale uitwisseling.

  14. Het is onmogelijk om het belang van papa te overschatten. Meisjes die bijvoorbeeld goede relaties hebben met hun vaders, doen het meestal beter in wiskunde, en jongens die actief vaders hebben betrokken, hebben meestal betere cijfers en presteren beter op prestatietests. En goed gebonden jongens ontwikkelen zich veilig met een stabiel en aanhoudend zelfgevoel. Wie we zijn en wie we moeten zijn, we worden en vaders staan ​​centraal in dat resultaat.

  15. Familierollen wijzigen.

  16. Slechts 20 procent van de Amerikaanse huishoudens bestaat uit echtparen met kinderen. De kloof wordt opgevuld door allerlei gezinsstructuren, waarbij vaders op het bord stappen en talloze rollen op zich nemen. Als ze verloofd zijn, kunnen vaders echt het verschil maken. Hij kan klassiek getrouwd zijn, alleenstaand, gescheiden, weduwnaar, homo, hetero, adoptief, stiefvader, een thuisblijvende vader of de primaire gezinsaanbieder. Wat belangrijk is, is dat hij erbij betrokken is.

  17. De opkomst van vrouwen op de arbeidsmarkt heeft voor altijd de manier veranderd waarop de maatschappij de traditionele rollen van vaders en moeders ziet. Feminisme en financiële macht hebben de klassieke ouderschapstrends veranderd, en tegenwoordig werkt ongeveer 60 procent van de vrouwen. Voeg daar de verschuiving in huwelijk, scheiding, verlaagde geboortecijfers en alle gezinsstructuren aan toe, en je ziet de opkomst van een verzachting en verandering van traditionele opvoedingsrollen. Deze overgang in economie, verstedelijking en seksuele rollen heeft geleid tot meer open, flexibele en ongedefinieerde functies voor vaders.

  18. Wanneer vaders na een scheiding van hun kinderen worden gescheiden, zijn er veel manieren waarop ze verbonden kunnen blijven met hun kinderen. Hoewel echtscheiding zowel jongens als meisjes traumatiseert, kunnen sterke, consistente en liefdevolle opvoeding van vaders helpen de overgang succesvol te maken.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407