Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De belastingaanslag is het leukste kerstcadeau tot nu toe

 1. In 1814 hielp First Lady Dolley Madison het beroemde portret van het Witte Huis van George Washington voor de Britten verbergen toen ze de hoofdstad in brand staken en plunderden. Maar als het huidige pakket van rovers DC zijn zin krijgt, tegen de tijd dat ze klaar zijn, zullen dat schilderij en elk ander stuk overheidsbezit dat niet is genageld gestolen en te koop worden aangeboden op eBay.

 2. Dat komt omdat een gigantische menigte de regering leidt. Als ze blijven zoals ze zijn, elk bureau, elk sociaal programma, elk voordeel en ieder van ons niet-rijke mensen zullen het in de portemonnee nemen terwijl ze roofzuchtig het systeem plunderen.

 3. Het belastinghervormingsplan is vandaag productie A. Dit is hebzucht, duidelijk en eenvoudig, toady aan de rijksten van het land die de campagnecontroles schrijven. Tegelijkertijd lijken Trump, zijn medewerkers en het Congres hun eigen zakken te vullen met slecht verkregen winst. En de hele tijd proberen te doen alsof het anders is voor een publiek dat zich met een marge van 2 op 1 al realiseert dat deze zogenaamde belastinghervormingswetgeving een totale oplichterij is, een klassiek lokmiddel.

 4. Zaterdag merkte Jim Tankersley in de New York Times op dat het pakket:

 5. Laat bijna elke grote belastingvoordeel op zijn plaats. Het creëert zoveel nieuwe voorkeuren voor speciale interesses als het wordt verwijderd. Het zal zakelijke accountants nog vele jaren bezig houden ... [!A

 6. ... Wat vrijdag in het eindproduct naar voren kwam dat door Republikeinse leden van een Huis-Senaatsconferentiecomité was overeengekomen, was een wetsvoorstel dat nieuwe belastingcomplexiteiten op grote en kleine ondernemingen legt wat een groter aandeel voordelen oplevert voor bedrijven en de rijken dan voor de middenklasse. "

 7. En toch schreven Jeff Stein en Mike DeBonis op zondag in de Washington Post dat leden van het GOP congresleiderschap met rechte gezichten argumenteerden dat het wetsvoorstel 'vooral bedoeld is om de middenklasse te helpen , het wegnemen van niet-partijgebonden analyses die aantonen dat het grootste deel van de voordelen van de wetgeving naar de rijken en bedrijven zou gaan. "

 8. Hier is een van hen, Texas Sen. John Cornyn op ABC's deze week: "Dit komt ten goede aan hardwerkende Amerikaanse gezinnen, mensen in de lagere inkomstenbelastinghaken, en iedereen in elke belastingschijf zal zie een belastingverlaging. "

 9. Wow. Er wordt zoveel rook door republikeinen geblazen dat je zou denken dat de hoofdstad midden in de bosbranden van Californië zat. De belastingcode is al ingewikkeld en ze hebben hun herschrijving van bestaande wetgeving tot een haastig vermengde mengelmoes gemaakt, een slecht geïnformeerde en slecht opgevatte puinhoop wordt doorgehaald om voor het einde van het jaar een wetgevende overwinning te behalen en de jus van zijn goeden voordat het kiesfluitje blaast en we de boefjes op de rails gooien.

 10. In deze gigantische duizend pagina's tellende bank zitten tonnen winstgevende ontduikers - meer dan een biljoen dollar waard. Wijzigingen in de vermogensbelasting, bijvoorbeeld door het hoogste marginale belastingtarief te verlagen en het vennootschapsbelastingtarief te verlagen van 35 naar 21 procent. Sen. Bernie Sanders meldt dat 15 van onze grootste bedrijven alleen, waaronder Apple, GE, Goldman Sachs en Citigroup, nu "een extra belastingverlaging van $ 236 miljard" zullen ontvangen bovenop de $ 3,9 biljoen belastingvoordelen die ze de afgelopen tijd hebben ontvangen drie decennia.

 11. Maar kijk eens naar deze winactie die onze vriend David Sirota van International Business Times (IBT) en zijn collega's Alex Kotch, Andrew Perez en Josh Keefe heeft ontdekt. In het weekend en op maandag meldde het onderzoeksteam snel achter elkaar dat Tennessee Sen. Bob Corker, het enige Republikeinse lid dat tegen de Senaatsversie van het wetsvoorstel had gestemd maar nu zelf werd teruggedraaid, dit deed kort nadat een bepaling was toegevoegd dat geeft een belastingvoordeel voor vastgoedbeleggers zoals hij, en niet te vergeten Donald Trump, Jared Kushner, hun families en vele anderen.

 12. Onze wetgevers moeten naar Washington komen om het goede te doen. In plaats daarvan doen ze het goed, heel goed, de dollars binnenhalen ten koste van jou en mij. De inkomensongelijkheid blijft toenemen, waarbij de top 1 procent ongeveer 40 procent van de Amerikaanse rijkdom beheerst, aangezien de voordelen worden weggenomen van degenen die het hard nodig hebben.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407