Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


"De beste" roomkaas brownies

Gezonde relaties op volwassen leeftijd met mannen

 1. En hoewel ik mijn Oscar-stemming nog niet volledig moet invullen, weet ik één ding zeker. Colin Firth is "de beste" acteur. En ik zal die verklaring niet kwalificeren met een "Naar mijn mening", "Ik denk dat" of "Als u het mij vraagt." Het is mijn dekvloer en ik zal een uitzondering maken als ik dat wil.

 2. Ingrediënten 6 eetlepels ongezouten boter, in stukjes gesneden 4 gram bitterzoete of halfzoete chocolade, gehakt 2/3 kop suiker 2 grote eieren, op kamertemperatuur 1/2 kopje bloem 1 eetlepel ongezoet cacaopoeder 1/8 theelepel zout 1 theelepel vanille-extract 1/2 kop chocoladeschilfers

 3. 8 ons roomkaas, bij kamertemperatuur 1 grote eierdooier 5 eetlepels suiker 1/8 theelepel vanille-extract

 4. Routebeschrijving Bekleed een 9-inch vierkante pan met folie, zorg ervoor dat het alle vier de zijden omhoog gaat. Gebruik indien nodig twee vellen. Boterfolie lichtjes.

 5. Verwarm de oven voor op 350 graden

 6. Smelt de boter en chocolade in een middelgrote pan op laag vuur en roer tot een glad mengsel. Haal van het vuur en klop de 2/3 kop suiker, dan de eieren.

 7. Roer de bloem, het cacaopoeder en het zout erdoor, en de vanille en chocoladeschilfers tot ze volledig zijn opgenomen. Giet in de voorbereide pan en verdeel gelijkmatig met een spatel.

 8. Klop in de kom van een elektrische mixer (in de hand of peddel) de roomkaas, de dooier, 5 eetlepels suiker en vanille tot een glad mengsel.

 9. Strooi acht klodders van het roomkaasmengsel over het browniemengsel. Roer het roomkaasmengsel met een bot mes of spatel door het chocoladebeslag. Het beslag ziet er gemarmerd uit.     Bak 35 tot 40 minuten, of tot het beslag in het midden van de pan net gaar aanvoelt.

 10. Plaats de pan op een rek en laat volledig afkoelen, til vervolgens de folie eruit en trek deze weg. Snijd de brownies in kleine vierkantjes.

 11. Opbrengst: 16 brownies

 12. Lijdt u aan vermoeidheid van de awardshow? Ik zou het je niet kwalijk nemen, hoewel ik dat niet ben. Ik kan niet genoeg krijgen van het kijken naar gevierde beroemdheden en met de Oscars om de hoek groeit mijn verwachting voor de grootste filmavond. De verschillende verenigingen (Globes, SAG, DGA enz.) Kunnen hun eigen taalgebruik gebruiken, maar hun prijzen erkennen allemaal hetzelfde: wie en wat is "de beste"

 13. Ik wil weten wie heeft besloten dat "de beste" de beste is. We leven in een cultuur die geobsedeerd is door wedstrijden en uitersten. Elk facet van ons leven wordt als goed, beter, best (of slecht, slechter en slechtst) beoordeeld. Mensen, Harper's Bazaar en E! allen bepalen wie hun best geklede lijsten bovenaan staat. Elk jaar vertelt de Times ons "de beste" wijn om te serveren met Thanksgiving-diner. Reality shows laten deelnemers het uitzoeken om te bepalen wie "de beste" Top Chef, Survivor, Amazing Race-r zal zijn. Waar stopt het En wie zegt dat?

 14. Mijn probleem met dingen als 'het beste' beschouwen, komt voort uit een weerstand tegen te horen krijgen wat te denken of te voelen. Ik heb jarenlang ruzie gemaakt met mijn vader over zijn gebrek aan het gebruik van de zinnen: "Naar mijn mening" of "Ik denk dat" of "Als je het mij vraagt" voordat hij zijn sterke mening geeft. Wanneer je wordt opgevoed in een omgeving van proclamaties en hyperbolische verklaringen, duurt het jaren om te beseffen, wacht, dit is de mening van één man en de mijne, hoewel anders, is even geldig. De ene "de beste" kan de andere "de slechtste" zijn!

 15. Ondertussen denk ik dat er een reëel risico bestaat om iemand te belonen met "het beste" van alles op een te jonge leeftijd. Er zijn mensen die zo vroeg pieken dat er geen manier is om hun jonge succes te behouden. Neem Tatum O'Neal. (Trouwens, ik kan niet WACHTEN op de aanstaande docu-serie waarin Ryan en Tatum "opnieuw proberen verbinding te maken." Bedankt Oprah.) Een Oscar die op 10-jarige leeftijd werd geschonken, heeft haar niet precies op weg gezet naar het beste van de toekomst.

 16. Dit alles wil zeggen dat "de beste" zijn gevaarlijke zaken zijn. Als je daar eenmaal bent aangekomen, hoe blijf je dan je best doen? Hoe definieer je het opnieuw zodat je nooit op je besten rust? Ik weet niet dat je dat echt kunt. Eerlijk gezegd zou ik nergens 'de beste' willen zijn en ik denk niet echt dat je dat kunt zijn. Er zal altijd iemand zijn die ergens beter in is dan jij. Misschien niet precies op dat moment maar geef het de tijd, de concurrentie zal komen. Zoals mijn oma altijd zei: "Er wordt elk jaar een nieuwe Miss America gekroond."

 17. Voedseltijdschriften beweren constant "de beste" te hebben gevonden in alles wat door onze slokdarm zwemt. De cover van Bon Appetit van deze maand schreeuwt "BESTE OOIT BROWNIES." Met één blik wist ik dat ze niet 'de beste' waren omdat ze vol walnoten zitten. Sla er een en je bent eruit. Ik houd niet van walnoten in elk scenario en ik geloof niet dat noten mijn brownies kunnen onderbreken. Het is dus duidelijk dat dit recept niet mijn best-of-lijst zou maken. Maar dat ben ik alleen. Er kan iemand zijn die dol is op walnoten, wiens mond niet jeukt als ze ze opeten en die graag heeft dat de dichte fudginess van een brownie wordt verstoord door een crunch. Daarom denk ik dat er subcategorieën moeten zijn voor alles dat 'de beste' wordt genoemd. [! 574 => 1140 = 1!

 18. Ga voor meer verhalen met uw recepten naar In Sweet Treatment

 19. De beste roomkaas brownies Aangepast van Ready For Dessert, David Lebovitz 2010Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407