Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De gave om niets te geven

Je wist het niet, maar dit is waarom je aardbeien zou moeten eten

 1. We hebben behoorlijk veel geluk in onze familie. Ik kan drie van de vier van onze verjaardagen alleen in mei afstrepen! Dan wordt in december voor Kerstmis en de vierde verjaardag gezorgd. Dit zorgt voor veel minder tijd om je zorgen te maken over het kopen en geven van cadeautjes en veel meer tijd om na te denken over hoeveel dingen we hebben.

 2. Al dat denken aan het niet kopen van cadeaus gaf me een gedachte: ik kan me echt niet voorstellen dat er meer dingen in mijn huis zijn. Meer speelgoed, kleding, drinkbekers ... we hebben al zoveel. Ik ben constant bezig met het inpakken en doneren van speelgoed waar mijn jongens niet meer mee spelen, lijkt het. Nu wil ik niet verminderen of ondankbaar klinken voor de geweldige vrijgevigheid van onze vrienden en familie, we zijn meer dan dankbaar voor alles wat ze ons hebben gegeven ... maar het is gewoon ... zoveel. Zoveel meer dan ze nodig hebben.

 3. De berg met speelgoed in onze post-kerst-apocalyps

 4. Mijn jongens hebben echt niets anders nodig.

 5. Ik weet wat mijn favoriete ding is aan cadeaus ... het geeft ze. Ik besteed extra tijd en zorg erover om geschenken te geven aan mijn eigen familie, aan onze vrienden en aan hun families. Ik probeer attent te zijn op mijn eigen geschenk en ik weet hoe moeilijk het soms kan zijn om dat perfecte geschenk te vinden. Af en toe, voor een verjaardagsfeest of evenement, word ik overweldigd en koop ik iets alleen om het te brengen ... en misschien is dat niet de juiste aanpak.

 6. Wat als niemand mijn jongens meer geschenken zou geven? Wat als we alleen GIFTEN zouden geven.

 7. De geschenken van ervaring, avontuur en nog belangrijker, vertrouwdheid die ze echt nodig hebben. In plaats van de dingen (speelgoed, spelletjes, kleding) die ze niet eens wisten of wilden weten? Het enige wat ik echt denk dat mijn jongens nodig hebben, is meer tijd met hun gezin ...

 8. Dus, vanaf nu, dit jaar, voordat de feestdagen beginnen, begin ik een nieuwe traditie. Hoewel we altijd dankbaar zullen zijn voor de cadeaus die wij en onze jongens ontvangen, zou ik willen vragen dat onze vrienden en familie deze ervaringen en tijd met onze jongens doorbrengen in plaats van het geld dat eraan wordt besteed.

 9. Ik ga u niet vertellen wat u moet doen of wat u moet kopen ... maar hier zijn enkele suggesties:

 10. In plaats van mijn jongens een speelgoedleeuw te kopen, waarom niet een (of beide) naar de dierentuin brengen om een ​​echte te zien? Wat tijd doorbrengen met een familielid of vriend zou voor hen zoveel meer betekenen dan ander speelgoed.

 11. Niet veel tijd om te geven? Hoe zit het met het bijdragen aan een van de (schokkend dure) activiteiten waaraan de jongens zullen deelnemen? Piano / drum / gitaar lessen. Zwemlessen. Zomer voetbalseizoen. Danslessen.

 12. Heb je niet veel geld? (Hé, wij ook niet! Niet groot!) - Wat dacht je van gewoon wat quality time met de jongens doorbrengen? Stel een dag in en breng ze naar het park. Neem een ​​van hen mee op een fietstocht. Neem er een naar de film. Breng ze naar een lokaal speelcentrum. In plaats van te investeren in hun speelgoedcollecties, investeer je in je relatie met hen.

 13. Deze kleine jongens hebben niet meer nodig ... ze willen gewoon rondhangen!

 14. We hebben een hele goede vriend die in mei de derde verjaardag van Cash niet kon halen. Ze zei dat ze een cadeautje op een ander moment wilde afleveren en ik zei: "Hij heeft echt niets nodig, maar we willen graag een bezoek! Eigenlijk, in plaats van een cadeautje, waarom nemen we hem niet gewoon mee en doen we iets met hem?" alleen jullie twee? " Uiteindelijk gingen zij, haar vriend en hun vriend en haar dochter met Cash naar de dierentuin en hij vond het geweldig. Hij vraagt ​​nu veel naar deze vriend en wil weer tijd met haar doorbrengen omdat hij er zo van heeft genoten.

 15. Dit zou ik graag willen dat mijn jongens opgroeien. Geen bergen speelgoed (die met de minuut groter worden, dat zweer ik!) Maar ervaringen en hechte relaties met de mensen in hun leven die er het meest toe doen.

 16. Dit zijn de dingen waar ik aan denk, mensen. Diep, ik weet het.

 17. Maar serieus, als je in onze vrienden- of familiekring zit, koop dan alsjeblieft mijn kindercadeautjes niet, maar geef ze in plaats daarvan het geschenk van je tijd en liefde. Het hoeft niets te kosten, maar het is echt het enige dat ze nodig hebben.

 18. Christella Morris blogt regelmatig op www.crawltheline.com, waar dit stuk voor het eerst verscheen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407