Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De gezondste en ongezondste saladedressings

 1. Salade kiezen boven een broodje of hamburger zorgt altijd voor een gezondere lunch, toch? Dankzij flinke portiegroottes, extravagante toppings en bepaalde saladedressings van merknamen die tot 200 calorieën en 20 gram vet per portie bevatten, is dit misschien niet altijd het geval. We hebben voedingsinformatie gevonden voor de toonaangevende in de winkel gekochte merken ranch, duizend eiland, Caesar en Italiaanse / vinaigrette saladedressings en hebben ze elk gerangschikt, in de aanloop naar degene met de meeste vet en calorieën (Credit: wikipedia commons) .

 2. Klik hier om de ongezondste saladedressings te zien

 3. Verder negeren de meeste mensen de portiegrootte van hun saladedressing, meestal slechts twee eetlepels. Als de enige manier om van een salade te genieten is door hem in een kopje dressing te drenken, dan krijg je misschien niet de gezondste lunch die je kunt krijgen.

 4. Klik hier om de gezondste saladedressings te zien

 5. Hoewel u op uw hoede moet zijn voor saladedressings van winkelmerken met een hoog vet- en caloriegehalte, herinneren voedingsdeskundigen salade-liefhebbers eraan om helemaal geen vet te vermijden en waarschuwen dat caloriearm of laag- dikke verbanden zijn misschien niet altijd een gezondere optie dan hun volvette tegenhangers.

 6. GERELATEERD: Maak saladedressings gezonder

 7. Nutritionish Keri Glassman waarschuwt dat wat "lichte" verbanden besparen op calorieën en vet, ze vaak meer goedmaken dan natrium en suiker. We hebben ook dezelfde variëteiten dressings gerangschikt volgens welke de minste vet en calorieën hadden. Hoewel dit gezonde alternatieven lijken te zijn, is het natriumgehalte de moeite waard om op te letten. Glassman beweert verder dat "lichte" en "vetvrije" verbanden vaak de meest voorkomende plaatsen zijn om maïssiroop met een hoge fructose te vinden die zij een "dieet no-no."

 8. GERELATEERD: Waarom grootte belangrijk is voor uw salade

 9. Verder voorkomen vetarme saladedressings het vermogen van het lichaam om de carotenoïde antioxidanten in saladegroenten en tomaten te absorberen, waardoor het grote gezondheidsvoordeel van het eten van salade aanzienlijk wordt verminderd. Een Purdue University-onderzoek wees uit dat bepaalde gezonde vetten - zoals die in olijfolie - nodig waren om de volledige voordelen van de andere groenten in de salade te absorberen.

 10. Dus, waarmee zou u in plaats daarvan uw salade moeten aankleden? Glassman beveelt aan om dressings te kiezen met de kortste lijst van herkenbare ingrediënten en bij voorkeur een op olie gebaseerde viniagrette.

 11. Controleer de volgende keer dat u uw favoriete saladedressing grijpt, het voedingsetiket voordat u een beslissing neemt. Je kunt ook thuis je eigen dressing maken met behulp van gezonde vetbronnen zoals avocado en olijfolie.

 12. - Ally Bruschi, The Daily Meal

 13. Meer uit de dagelijkse maaltijd: 10 meest zinloze saladedressings maken saladedressings interessanter Makkelijke en leuke zomersalades 10 eenvoudige saladerecepten die een maaltijd waard zijn

 14. Salade kiezen boven een broodje of hamburger zorgt altijd voor een gezondere lunch, toch? Dankzij flinke portiegroottes, extravagante toppings en bepaalde saladedressings van merknamen die tot 200 calorieën en 20 gram vet per portie bevatten, is dit misschien niet altijd het geval. We hebben voedingsinformatie gevonden voor de toonaangevende in de winkel gekochte merken ranch, duizend eiland, Caesar en Italiaanse / vinaigrette saladedressings en hebben ze elk gerangschikt, leidend naar degene met de meeste vet en calorieën (Credit: wikipedia commons) .

 15. Klik hier om de ongezondste saladedressings te zien

 16. Verder negeren de meeste mensen de portiegrootte van hun saladedressing, meestal slechts twee eetlepels. Als de enige manier om van een salade te genieten is door hem in een kopje dressing te drenken, dan krijg je misschien niet de gezondste lunch die je kunt krijgen.

 17. Klik hier om de gezondste saladedressings te zien

 18. Hoewel u op uw hoede moet zijn voor saladedressings van winkelmerken met een hoog vet- en caloriegehalte, herinneren voedingsdeskundigen salade-liefhebbers eraan om helemaal geen vet te vermijden en waarschuwen dat caloriearm of laag- dikke verbanden zijn misschien niet altijd een gezondere optie dan hun volvette tegenhangers.

 19. GERELATEERD: Maak saladedressings gezonderDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407