Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De helende krachten van hamburgers en gebakken kip

11 Keto-pastarecepten voor als u echt gewoon spaghetti wilt

 1. Kunnen hamburgers en gebakken kip echt goed voor je zijn? Ja. Maar niet de Five Guys moordenaarshamburger - niet dat soort. Het zijn hamburgers en kip die je zelf kookt. En waarom moet je ze zelf koken? Dit is waarom.

 2. Uit eten gaan kan je doden, vooral als je fastfood eet of de verslavende verwerkte suiker en vetten die meestal worden verpakt in bijna elk voedsel dat in een fabriek wordt gemaakt. De gemiddelde Amerikaan eet 29 pond frites, 23 pond pizza, 24 pond ijs en verbruikt 53 liter frisdrank, 24 pond kunstmatige zoetstoffen, 2.736 gram zout en 90.700 milligram cafeïne per jaar. Denken we echt dat we gezondheid kunnen creëren in die giftige voedselomgeving?

 3. Een jonge Nieuw-Zeelandse vrouw met acht kinderen stierf onlangs na het consumeren van 2,2 liter cola per dag, die trouwens twee pond suiker en 900 milligram cafeïne bevat (genoeg om een hartkloppingen van olifanten).

 4. De Wall Street Journal rapporteerde onlangs over een onderzoek dat liet zien dat de levensverwachting onder vrouwen in Amerika daalde, vooral in het Zuiden (het gebied met de hoogste percentages obesitas en diabetes in het land). De auteurs van de studie werden geciteerd als verrast door deze gegevens. Een onderzoeker van Harvard zei dat proberen erachter te komen waarom "het actuele onderwerp is, proberen te begrijpen wat er aan de hand is."

 5. Echt waar? De levensverwachting daalt als obesitas, diabetes en de consumptie van junkfood, fastfood en suiker stijgt, en onderzoekers het verband niet zien? Het is geen rocket science. En toch zijn wetenschappers van Harvard perplex en besteden de National Institutes of Health elk jaar 800 miljoen dollar aan onderzoek naar de oorzaak van obesitas.

 6. De oorzaak van obesitas is zeker complex - verhoogde stress, toxines uit het milieu, onze zittende levensstijl en onze slapeloosheid als natie spelen allemaal een rol. Maar de olifant in de kamer hier is onze giftige industriële voedselvoorziening, met name suiker. Om president Clinton te parafraseren: "Het is het eten, dom."

 7. Ik ben net terug uit China, waar ze dezelfde chronische ziekten en obesitas ervaren als in het Westen, omdat onze industriële voedselcultuur op elke hoek en elke bocht hun wereld is doordrongen. - KFC, McDonald's, Subway, Coke, Pepsi zijn overal. Tegenwoordig heeft China de meeste Type 2-diabetici ter wereld. Ja, ze hebben meer mensen, maar hun diabetespercentage is ongeveer hetzelfde als dat van de Verenigde Staten: ongeveer 10 procent. Dertig jaar geleden reisde ik naar China en zag ik slechts één vrouw met overgewicht, en zij reed op een fiets. In 30 jaar is het percentage diabetes daar gestegen van één op 150 naar één op 10, en nu is één op de vijf mensen boven de 60 in China diabetes - en 60 procent wordt niet eens gediagnosticeerd. Obesitas en diabetes zijn er ongebreideld en nemen veel sneller toe dan in de Verenigde Staten, en deze verschuiving kan direct worden gekoppeld aan hoe volledig ze ons bewerkte, industriële, suikerrijke dieet hebben omarmd.

 8. Ik ben de voorzitter van het Instituut voor Functionele Geneeskunde en we werden door de Chinezen gevraagd om hun artsen te komen leren hoe ze omgaan met levensstijlgerelateerde chronische ziekten. Een groep van ons ging hen laten zien hoe ze terug konden keren naar hun traditionele manieren om voedsel als medicijn te gebruiken.

 9. Het is triest dat een land waar voedsel al lang als medicijn wordt beschouwd - met specifieke zorg voor speciale voedingsmiddelen met genezende eigenschappen bij elke maaltijd - deze kennis opnieuw moet leren. In feite is het woord voor 'neem je medicijn' in het Chinees 'chi yao', wat betekent 'eet je medicijn'. We gingen naar een speciaal restaurant waar alles op het menu werd gekozen vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen, inclusief allerlei exotische schimmels en planten en dieren zoals zeekomkommers.

 10. Maar we hoeven geen grappig uitziende planten en dieren met rare texturen en smaken te eten om ons medicijn te eten. We kunnen zelfs beginnen met hamburgers en gefrituurde kip.

 11. Onlangs deed ik een segment op de Dr. Oz Show waarin ik demonstreerde hoe voedsel te gebruiken als medicijn, kookrecepten uit mijn nieuwe kookboek, The Blood Sugar Solution Cookbook. Ik selecteerde zorgvuldig genezende, medicinale, bloedsuiker in evenwicht brengende ingrediënten en vermomde ze als ons favoriete voedsel.

 12. Hamburgers met zoete aardappelen (op pagina 114 van het kookboek)Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407