Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De kracht van één: jezelf eren

Geciteerd werken

 1. Vorig jaar schreef ik in mijn essay over Huffington Post Valentijnsdag: "De kracht van één helpt een geheel te maken", schreef ik over hoe belangrijk Valentijnsdag is en hoe ik ga nadenken over de komende vakantie na de laatste vakantie eindigt. Ik legde uit hoe ik een aantal maanden doorbreng met het formuleren naar wie ik kaarten zal sturen en naar wie ik zal bellen / zien / ontmoeten gewoon om te zeggen: "Ik hou van jou" en mijn dank en dankbaarheid uit te spreken voor het zijn in mijn leven.

 2. Ik schreef over hoe ik in de aanloop naar de weken V-Day boxershorts (ooit katoen, nu massief zijde) zal kopen voor mijn nu volwassen stiefkinderen (en hun partners); het grootste Reese's chocoladehart dat ik kan vinden en hartpyjama's voor mijn man; een hartketting en / of armband voor mijn jonge dochter en het spreekwoordelijke knuffeldier met hart voor mijn snelgroeiende zoon van de basisschool (die dit op dit moment verontrustend vindt).

 3. En hoe, op deze gezegende (bijna verheven) dag, ik meer chocolade zal eten dan normaal, mezelf in rood drapeer en veel kaarten stuur die liefde, dankbaarheid en waardering overbrengen. Traditioneel lever ik ook meer dan een handvol aardbeien met chocolade (individueel verpakt en opgehaald bij Whole Foods om 8 uur 's ochtends) aan die mensen die me het afgelopen jaar op een of andere manier hebben aangeraakt - van wie velen op de periferie van mijn leven. Ik doe er alles aan om elke persoon te erkennen, ongeacht hoe groot of klein hun belang is.

 4. Valentijnsdag is een dag waar ik van ben gaan houden. En hoewel ik er het hele jaar hard aan werk om liefde te geven en te tonen, blijft deze ene dag een cruciale gelegenheid om volledig uit te drukken wat er in mijn hart is.

 5. Dit jaar zal ik de traditie doorbreken door me te concentreren. Ik ben er zeker van dat ik voor velen van jullie spreek als ik zeg dat ik weinig doe om mezelf te vieren of mezelf zelfs vrijaf te geven, vooral als ik altijd bezig ben een vrouw, moeder en professional te zijn. Maar dit was een jaar van introspectie en persoonlijke groei. Ik hoop deze gelegenheid te gebruiken om mezelf opnieuw aan te vullen en eraan te herinneren wat echt belangrijk is. Ik hoop dat ik net zo vriendelijk, attent en medelevend voor mezelf kan zijn als ik naar anderen streef. En, al is het maar voor één dag (om te beginnen), misschien kan ik mijn kleine baby stappen in de richting van zelfliefde maken in een andere, al langer bestaande traditie.

 6. Dus, wat is een betere tijd dan nu om mezelf te eren en voor jou om jou te eren?

 7. Wat als u uzelf een Valentijnsdagkaart zou geven? Wat zou het zeggen? Wat als u net zoveel tijd aan uzelf zou besteden als aan anderen? Wat als u een Valentijnsgeschenk voor uzelf zou kopen, het inpakte en met verrassing, dankbaarheid en verwondering opende?

 8. Hier zijn mijn 20 Valentijnsdag-suggesties. Voel je vrij om toe te voegen aan mijn lijst. We hebben alle hulp nodig die we kunnen krijgen. Ik wil graag een hele lange lijst maken met een aantal zeer goede suggesties.

 9. Geef jezelf een Valentijnsgeschenk. Wat zou dat zijn?

 10. Neem een ​​lang, warm bad. Een massage krijgen. Neem een ​​knipbeurt, manicure of wat dan ook waardoor je je goed voelt.

 11. Adem diep en vaak in.

 12. Zoek tijd weg van uw normale routine om iets nieuws en / of anders te doen.

 13. Eten, dansen, slapen, spelen.

 14. (Op welke manier je dit ook leest) Gun jezelf een pauze.

 15. Leg langdurige wrok, vijandigheid en jaloezie opzij. Zoek naar een alternatief.

 16. Journal of schrijf dankbaarheidsnotities aan jezelf.

 17. Niets doen.

 18. Wat gaat u op deze meest bijzondere dagen voor uzelf doen?

 19. Vorig jaar schreef ik in mijn essay over Huffington Post Valentijnsdag: "De kracht van één helpt een geheel te maken", schreef ik over hoe belangrijk Valentijnsdag is en hoe ik ga nadenken over de komende vakantie na de laatste vakantie eindigt. Ik legde uit hoe ik een aantal maanden doorbreng met het formuleren naar wie ik kaarten zal sturen en naar wie ik zal bellen / zien / ontmoeten gewoon om te zeggen: "Ik hou van jou" en mijn dank en dankbaarheid uit te spreken voor het zijn in mijn leven.

 20. Ik schreef over hoe ik in de aanloop naar de weken V-Day boxershorts (ooit katoen, nu massief zijde) zal kopen voor mijn nu volwassen stiefkinderen (en hun partners); het grootste Reese's chocoladehart dat ik kan vinden en hartpyjama's voor mijn man; een hartketting en / of armband voor mijn jonge dochter en het spreekwoordelijke knuffeldier met hart voor mijn snelgroeiende zoon van de basisschool (die dit op dit moment verontrustend vindt).Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407