Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De lessen die ik heb geleerd van een vader met gezondheidsproblemen

10. Vecht tegen ziekte en letsel

 1. Ik ben opgegroeid in een huis met ouders die het bijna allemaal eens waren (tenminste voor mij en mijn broers en zussen). Hun enige punt van meningsverschil manifesteerde zich in gezondheidsgewoonten: de filosofie van mijn moeder was meer toegeeflijk, met onmiddellijke voldoening, terwijl mijn vader verrassend de rol van gezondheidsnoot speelde. Het is een meningsverschil waar ik enorm dankbaar voor ben.

 2. Zes mijl loopt om de ochtend, gewichttraining van de anderen en een gezegende rustdag. Het ontbijt bestaat uit yoghurt met lijnzaad en haverzemelen, met een kant van eiwitten, bosbessen en een stuk volkoren toast met pindakaas (zelfs op vakantie). Geen witte bloem toegestaan. In het weekend aan het zwembad lezen en mij en mijn broers en zussen eraan herinneren niet te stresseren in de meest stressvolle situaties. Hij vond een balans die bij hem paste, maar bevorderde ook de geestelijke en lichamelijke gezondheid voor de rest van mijn gezin.

 3. Mijn vader heeft de zelfbeheersing en discipline van een 17-jarige, rechte-A-student wiens energie uitsluitend wordt besteed aan het accepteren van Harvard, behalve hij, Harvard is de langste leven dat hij mogelijk kan leven. Wanneer het brood aankomt tijdens het avondeten, negeert hij het. Als ik om 10.00 uur wakker word, is hij bijna zes uur wakker en heeft hij een uur lang gerend, is hij op de hoogte van al het wereldnieuws en heeft hij genoten van zijn evenwichtige ontbijt. Zijn enige uitzondering komt wanneer het dessertmenu wordt uitgedeeld, waar hij zichzelf zal belonen met een stuk bloemloze chocoladetaart of een paar bolletjes Edy's langzaam gekarneerd chocolade-ijs (de man houdt van zijn chocolade, kan hem daar niet de schuld van geven) . Het waren gewoonten waarmee ik niet alleen aan boord kon komen, maar ook gewoonten die ik omarmde naarmate ik ouder werd.

 4. Opgroeien Ik heb sterke herinneringen aan de avond "dessert voor het avondeten", bijna elke avond afhalen en meerdere desserts besteld toen we uit eten gingen. Mijn ouders waren nooit ontberingen. Ze laten ons onze eigen beslissingen nemen over eten en bewegen, maar vasthouden aan hun eigen persoonlijke routines. En mijn vader blijft me inspireren om een ​​gezonder leven te leiden.

 5. Ik arriveerde op de universiteit op 18-jarige leeftijd, gelukzalig onbewust van de schade die had kunnen worden toegebracht, en die aan veel van mijn vrienden was toegebracht, als mijn familie me onder druk had gezet om in te blijven vorm. Vriendinnen van mij deelden hun geheimen van moeders die hen duwden om perfect te zijn, ze vertelden dat ze nooit dun genoeg waren, kocht lidmaatschappen voor hun verjaardag voor hun verjaardag en vroegen vaak: "Wil je echt dat tweede koekje?"

 6. Mijn moeder is een fluctuator. Net als veel moeders heeft ze voortdurend te maken met universiteitstoepassingen, zeurende tieners en interieurrampen. Haar favoriete vorm van lichaamsbeweging is wandelen met haar vrienden en ze berooft zichzelf niet van haar favoriete voedsel.

 7. Omdat ik een moeder had die nooit nee zei tegen traktaties en een vader om mee te rennen, kon ik een harmonieus evenwicht vinden tussen gezond blijven en mezelf nooit beroven. Door nieuw en wetenschappelijk onderzoek te leren over superfoods, krachttraining versus cardio en de voordelen van ontspannen in stressvolle scenario's van mijn vader, heb ik realistische doelen gesteld, omdat ik mezelf niet vergeleek met een andere vrouw. Zijn mentaliteit stond me toe intimidatie te vermijden en in plaats daarvan in zijn voetsporen te treden ... zonder de eenvoudige geneugten op te geven die ik leuk vond.

 8. Als mijn gezinsdynamiek anders was geweest, was ik misschien een van de 91 procent van de universiteitsvrouwen die probeerden hun gewicht onder controle te houden via een dieet of de 25 procent van de universiteitsstudenten met eetstoornissen. Gelukkig bevorderden de levensstijlen van mijn ouders een bevredigend evenwicht dat mijn lichaam en geest in vorm houdt.

 9. Klik hier voor meer van Jessica Kane.

 10. Klik hier voor meer informatie over voeding en voeding.

 11. Ik ben opgegroeid in een huis met ouders die het bijna allemaal eens waren (tenminste voor mij en mijn broers en zussen). Hun enige punt van meningsverschil manifesteerde zich in gezondheidsgewoonten: de filosofie van mijn moeder was meer toegeeflijk, met onmiddellijke voldoening, terwijl mijn vader verrassend de rol van gezondheidsnoot speelde. Het is een meningsverschil waar ik enorm dankbaar voor ben.

 12. Zes mijl loopt om de ochtend, gewichttraining van de anderen en een gezegende rustdag. Het ontbijt bestaat uit yoghurt met lijnzaad en haverzemelen, met een kant van eiwitten, bosbessen en een stuk volkoren toast met pindakaas (zelfs op vakantie). Geen witte bloem toegestaan. In het weekend aan het zwembad lezen en mij en mijn broers en zussen eraan herinneren niet te stresseren in de meest stressvolle situaties. Hij vond een balans die bij hem paste, maar bevorderde ook de geestelijke en lichamelijke gezondheid voor de rest van mijn gezin.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407