Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De meest eenvoudige jachthaven aller tijden is ook een van de beste

# 6 Clean Home

 1. Als er de afgelopen tien jaar een thema in de culinaire wereld is ontstaan, is het waarschijnlijk dat eenvoud de koning is. Voorbij zijn de dagen dat liefhebber, uitgebreider en duurder beter betekende. Chef-koks zijn gericht op het presenteren van ingrediënten van hoge kwaliteit met minimale voorbereiding in plaats van onvermoeibaar te werken aan recepten die dagen duren om te bereiden. Ook restaurants zijn eenvoudiger, zowel qua inrichting als qua presentatie. (Wanneer zag je voor het laatst een menu met een actuele beschrijving in plaats van slechts een paar ingrediënten die onder een gerecht worden vermeld?)

 2. Deze marinade volgt misschien niet de trend van boer tot bord en volgt ook zeker niet de ambachtelijke trend van het eten. Het is zelfs gemaakt met twee sterk verwerkte ingrediënten. Maar het is doodeenvoudig en behoorlijk perfect.

 3. Dus wil je weten wat het al is? Het is een deel Italiaanse dressing, plus een deel barbecuesaus. Dat is het. Je kunt elke soort Italiaanse dressing en barbecuesaus gebruiken die je wilt, maar een voorkeursroute is Wish-Bone Italiaanse saladedressing en Kraft, Original of Honey Hickory Smoke.

 4. De voordelen van dit recept zijn legio: ten eerste kunt u de verhoudingen eenvoudig aanpassen op basis van de hoeveelheid vlees of kip die u gebruikt, omdat het een een-op-een-verhouding is. Ten tweede kun je de ingrediënten vrijwel overal vinden, en ten derde zullen ze de bank niet breken. Eindelijk, het is gemakkelijk en smaakt echt, echt goed.

 5. U kunt de marinade gebruiken om te grillen en uw steaks, ribben of wat u ook gebruikt een paar uur of zelfs een nacht in de marinade laten zitten. Je kunt het ook gebruiken om kip in de oven of slowcooker te koken. De pittige dressing gaat geweldig samen met de zoetere saus, en je zou nooit raden dat het eindproduct uit slechts twee flessen komt, en zulke gemakkelijk beschikbare flessen.

 6. Mijn tante vond dit recept door twee vrouwen erover te horen praten op de T in Boston in haar woon-werkverkeer. "Een deel Italiaanse dressing, een deel barbecuesaus" bleef in haar hoofd steken toen ze deze twee vrouwen hoorde praten over deze sensationele nieuwe marinade. Mijn tante gebruikt het sindsdien en heeft het in de geest van hoe ze erover leerde het aan velen doorgegeven.

 7. De zomer is nog niet voorbij, dus ga aan de slag met deze doodeenvoudige marinade. En laat ons weten op welke snelle en gemakkelijke recepten je deze zomer vertrouwt.

 8. Als er de afgelopen tien jaar een thema in de culinaire wereld is ontstaan, is het waarschijnlijk dat eenvoud de koning is. Voorbij zijn de dagen dat liefhebber, uitgebreider en duurder beter betekende. Chef-koks zijn gericht op het presenteren van ingrediënten van hoge kwaliteit met minimale voorbereiding in plaats van onvermoeibaar te werken aan recepten die dagen duren om te bereiden. Ook restaurants zijn eenvoudiger, zowel qua inrichting als qua presentatie. (Wanneer zag je voor het laatst een menu met een actuele beschrijving in plaats van slechts een paar ingrediënten die onder een gerecht worden vermeld?)

 9. Deze marinade volgt misschien niet de trend van boer tot bord en volgt ook zeker niet de ambachtelijke trend van het eten. Het is zelfs gemaakt met twee sterk verwerkte ingrediënten. Maar het is doodeenvoudig en behoorlijk perfect.

 10. Dus wil je weten wat het al is? Het is een deel Italiaanse dressing, plus een deel barbecuesaus. Dat is het. Je kunt elke soort Italiaanse dressing en barbecuesaus gebruiken die je wilt, maar een voorkeursroute is Wish-Bone Italiaanse saladedressing en Kraft, Original of Honey Hickory Smoke.

 11. De voordelen van dit recept zijn legio: ten eerste kunt u de verhoudingen eenvoudig aanpassen op basis van de hoeveelheid vlees of kip die u gebruikt, omdat het een een-op-een-verhouding is. Ten tweede kun je de ingrediënten vrijwel overal vinden, en ten derde zullen ze de bank niet breken. Eindelijk, het is gemakkelijk en smaakt echt, echt goed.

 12. U kunt de marinade gebruiken om te grillen en uw steaks, ribben of wat u ook gebruikt een paar uur of zelfs een nacht in de marinade laten zitten. Je kunt het ook gebruiken om kip in de oven of slowcooker te koken. De pittige dressing gaat geweldig samen met de zoetere saus, en je zou nooit raden dat het eindproduct uit slechts twee flessen komt, en zulke gemakkelijk beschikbare flessen.

 13. Mijn tante vond dit recept door twee vrouwen erover te horen praten op de T in Boston in haar woon-werkverkeer. "Een deel Italiaanse dressing, een deel barbecuesaus" bleef in haar hoofd steken toen ze deze twee vrouwen hoorde praten over deze sensationele nieuwe marinade. Mijn tante gebruikt het sindsdien en heeft het in de geest van hoe ze erover leerde het aan velen doorgegeven.

 14. De zomer is nog niet voorbij, dus ga aan de slag met deze doodeenvoudige marinade. En laat ons weten op welke snelle en gemakkelijke recepten je deze zomer vertrouwt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407