Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De traditie van de "June Bride": waarom zijn zomerbruiloften zo populair?

8. In plaats van een groot huwelijk te gooien, ontsnapte dit stel in IJsland

 1. Toen ik in 2007 voor het eerst begon met het plannen van bruiloften met bestemmingen in het Caribisch gebied, had ik nooit verwacht zo druk te zijn als in de zomer in de tropen. Ik leerde al snel dat er geen "buiten het seizoen" is voor de planning van de bruiloft van de bestemming.

 2. Ik vroeg me af waar de traditie van "juni-bruiden" vandaan kwam, dus ik deed een beetje onderzoek en was gefascineerd om te leren dat de traditie dateert uit de Romeinse tijd toen ze het feest van de godheid Juno vierden en zijn vrouw Jupiter, die de godin van het huwelijk en de bevalling was, op de eerste dag van juni. In de Victoriaanse tijd wordt gedacht dat de traditie zich heeft voortgezet omdat er bloemen beschikbaar waren voor een bruiloftsdecor en de geur van de bloemen gemaskeerde lichaamsgeur. Romantisch, hè?

 3. Nu kun je het hele jaar door bloemen krijgen en bijna iedereen draagt ​​deodorant, dus waarom is de zomer nog steeds zo populair voor bruiloften in het algemeen? Het is de gemakkelijkste tijd van het jaar voor de meeste bruiden en bruidegoms om langdurig verlof te nemen van het werk. Veel beroepen zijn aanzienlijk flexibeler tussen Memorial Day en Labor Day. Heck, in Europa zijn hele steden in augustus gesloten voor vakantie. En als er kinderen bij de bruiloft betrokken zijn, is het coördineren van schoolroosters op elk ander moment van het jaar een complete nachtmerrie.

 4. Voor bestemmingshuwelijken is de zomer buiten het seizoen in de meeste tropische en veel bergachtige locaties, vandaar betere tarieven op trouwlocaties omdat de hotels niet vol zitten alsof ze de rest van het jaar zijn. Het orkaanseizoen is technisch juni tot november, maar iedereen die onderzoek doet, ziet dat het grootste deel van het Caribisch gebied zorgeloos is, behalve eind augustus tot begin oktober. Het zijn de kusten van Florida (beide) die in de zomer meer kans maken op stormen.

 5. Ik trouwde op Labor Day weekend in 2004, tussen de orkanen Ivan en Jack. We hadden niet eens een druppel regen in Puerto Rico tijdens mijn huwelijksweekend, maar de stormen in het noorden verpesten vluchten voor sommige van mijn gasten die van vliegtuig moesten veranderen in Miami en andere plaatsen in Florida. Als ik het opnieuw moest doen, zou ik twee weken eerder zijn getrouwd voordat het weer smerig werd. Maar ik heb geen spijt van een zomerhuwelijk in het Caribisch gebied.

 6. Er zijn absoluut enkele trucs om een ​​zomerbestemming voor de bruiloft te plannen, en ik ga er hier vijf met je delen:

 7. Toen ik in 2007 voor het eerst begon met het plannen van bruiloften met bestemmingen in het Caribisch gebied, had ik nooit verwacht zo druk te zijn als in de zomer in de tropen. Ik leerde al snel dat er geen "buiten het seizoen" is voor de planning van de bruiloft van de bestemming.

 8. Ik vroeg me af waar de traditie van "juni-bruiden" vandaan kwam, dus ik deed een beetje onderzoek en was gefascineerd om te leren dat de traditie dateert uit de Romeinse tijd toen ze het feest van de godheid Juno vierden en zijn vrouw Jupiter, die de godin van het huwelijk en de bevalling was, op de eerste dag van juni. In de Victoriaanse tijd wordt gedacht dat de traditie zich heeft voortgezet omdat er bloemen beschikbaar waren voor een bruiloftsdecor en de geur van de bloemen gemaskeerde lichaamsgeur. Romantisch, hè?

 9. Nu kun je het hele jaar door bloemen krijgen en bijna iedereen draagt ​​deodorant, dus waarom is de zomer nog steeds zo populair voor bruiloften in het algemeen? Het is de gemakkelijkste tijd van het jaar voor de meeste bruiden en bruidegoms om langdurig verlof te nemen van het werk. Veel beroepen zijn aanzienlijk flexibeler tussen Memorial Day en Labor Day. Heck, in Europa zijn hele steden in augustus gesloten voor vakantie. En als er kinderen bij de bruiloft betrokken zijn, is het coördineren van schoolroosters op elk ander moment van het jaar een complete nachtmerrie.

 10. Voor bestemmingshuwelijken is de zomer buiten het seizoen in de meeste tropische en veel bergachtige locaties, vandaar betere tarieven op trouwlocaties omdat de hotels niet vol zitten alsof ze de rest van het jaar zijn. Het orkaanseizoen is technisch juni tot november, maar iedereen die onderzoek doet, ziet dat het grootste deel van het Caribisch gebied zorgeloos is, behalve eind augustus tot begin oktober. Het zijn de kusten van Florida (beide) die in de zomer meer kans maken op stormen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407