Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De vele voordelen van # x27; Sweatworking # x27;

OOK OP HUFFPOST OPINIE

 1. Historisch gezien was trainen vrij eenvoudig. Trek je sneakers aan en ga naar de sportschool of ga hardlopen. Verbrand wat calorieën. Verbeter uw gezondheid of laat wat kilo's vallen. Eenvoudig.

 2. Maar vandaag is het veel meer dan dat. Fitness is in zwang en het wordt een multidimensionaal facet van het leven dat veel verder gaat dan calorieën verbranden en fit blijven. Groepsfitnesslessen, boetiekstudio's, wegraces en triatlons zijn culturele normen EN sociale en professionele hulpmiddelen geworden.

 3. Zoals goed bedacht door de New York Times ("For Real Sweat Equity" op 16 december 2011), is zweetwerken de nieuwe vorm van netwerken voor drukke professionals. In plaats van klanten voor eten en drinken, brengen professionals hun klanten nu een tijdje naar een zwetende spin-klasse of bokssessie. (Zodra de endorfines op zijn, wordt "JA" het werkwoord.)

 4. Bekijk de nieuwste manieren om te zweten:

 5. Happy hour aan de bar wordt nu happy hour aan de "barre". Vrienden en collega's kiezen voor een pre-diner in plaats van hun weg naar het avondeten te drinken. Trainen met vrienden is een efficiënte manier om aan je training te komen, een geweldige manier om verantwoording af te leggen (ga je je vriend echt laten staan ​​tijdens die 18.00 uur les) en een uitstekende manier om een ​​avondje uit te gaan ( of een avond om afhaalmaaltijden op de bank te bestellen).

 6. Veel fitnessstudio's spelen in op deze trend. Barry's Bootcamp heeft nu een dansavond op zaterdagavond en 's avonds worden er in de indoor cycling studio's thema- en pre-game ritten georganiseerd. Zulke lessen bewijzen dat je ook kunt sporten en plezier hebben.

 7. Sweat-Hearts

 8. Koppels die samen zweten, blijven samen. Bij FITiST noemen we het "zweterig", en je kunt je geliefde houden via fitness.

 9. Een voorbeeld hiervan is de groeiende trend van de 'Singles Class'. Afgelopen Valentijnsdag organiseerde Soul Cycle een rit voor singles waarbij renners hun twitterhandgrepen op hun fietsen plaatsten voor post-class rendez-vous. Wat is een betere manier om je partner te ontmoeten in het tijdperk van online dating dan door actief te zijn en iets te doen waar jullie allebei van houden? Iemand die fit en gezondheidsbewust is, heeft waarschijnlijk meer gemeen met iemand die hij of zij in de sportschool of een race tegenkomt dan in een bar. (Ik heb mijn man eigenlijk ontmoet in een indoor cycling-les.)

 10. Nu, om je "schatje" te bewaren: gegevens tonen aan dat paren eerder bij elkaar blijven wanneer ze dezelfde interesses hebben en samen buitenschoolse activiteiten vinden. [!1

 11. Het geschenk van zweet is het perfecte one-size-fits-all-cadeau waar mensen van houden. Wie heeft er nog een trui nodig? We zagen een piek in de verkoop tijdens het vakantieseizoen, maar bovendien zien we het hele jaar door klanten die hun geliefden "zweten" voor verjaardagen, nieuwe baby's, vrijgezellenfeesten en andere belangrijke gelegenheden. Het is het geschenk van gezond, gelukkig en warm.

 12. Sweat-Thropy

 13. Miljoenen dollars zijn door vele liefdadigheidsorganisaties ingezameld door marathon- en triatlonsponsoring door de jaren heen. Het afgelopen jaar haalde Cycle for Survival, een indoor fietsevenement, meer dan $ 8 miljoen op voor onderzoek naar zeldzame kankers. De volgende keer dat u zich vastlegt voor een race of evenement, moet u een belangrijke oorzaak achter uw zweet leggen. Met organisaties zoals Crowdrise is dit super eenvoudig. Met Crowdrise kun je eigenlijk een fondsenwerving starten voor elke race of elk evenement dat je doet.

 14. Dus, kort gezegd, spring op de bandwagon en krijg SWEATING, zoals je wilt.

 15. [!1Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407