Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De voor- en nadelen van een competitieve persoonlijkheid

Ik wed dat je geen idee had hoe Quinoa eruitziet als het groeit

 1. De meesten van ons zijn zich terdege bewust van onze eigen persoonlijkheidskenmerken en of we een concurrentievoordeel bezitten of niet. De grote vraag is nu: werkt het in ons voordeel of niet? Hoe competitief bent u en vindt u het nuttig om op de een of andere manier te werken? Al vele jaren bestudeer ik mensen, persoonlijke ontwikkeling en persoonlijkheidskenmerken. Ik heb gemerkt dat het enorm voordelig is om soms competitief te zijn en in sommige gevallen een negatieve eigenschap te hebben. Naar mijn professionele mening is het vinden van de juiste balans cruciaal.

 2. Mensen die zeer competitief zijn, volharden meestal tot ze hun gewenste doelen bereiken, ze geven niet gemakkelijk op en ze bestuderen het beste van het beste in een bepaald gebied waarin ze concurrerend willen zijn in dus ze kunnen ook de beste van de beste zijn. Als je bijvoorbeeld een topsporter wilt worden, de grootste invloedrijke ondernemer, het meeste geld wilt verdienen in je bedrijf, de meest liefdevolle relatie met je partner wilt hebben, de snelste auto wilt rijden, de beste in de klas wilt kleden, moet je bestuderen hoe mensen die als zodanig zijn gelabeld en doen wat ze doen om de gewenste resultaten te bereiken. Concurrerende mensen doen wat nodig is om hun verlangens te vervullen om bij te blijven, winnen bij sport, bordspellen en zelfs de loterij. Dit soort mensen hebben veel vertrouwen in zichzelf en de wet van aantrekking zijn belangrijke elementen om een ​​winnende houding te hebben en het beter te doen dan de meeste anderen. Als je ook zoveel in jezelf gelooft als competitieve mensen doen, stelt dit hen in staat om te slagen, ongeacht welke obstakels ze in de weg staan. Veel competitieve mensen concurreren rechtstreeks met zichzelf en streven ernaar beter te zijn dan de vorige dag / week / jaar.

 3. Competitief zijn heeft ook nadelen, zoals mensen die worden aangemerkt als verwaand, geabsorbeerd, te kieskeurig, vol van zichzelf en niet flexibel en soms passief agressief zijn. Er kan ook een positieve correlatie zijn met een begin van (GAD) Gegeneraliseerde angststoornis, omdat zeer competitieve aard sommige mensen de neiging geeft om stress te veroorzaken als ze niet winnen en altijd doen, zijn, hebben, studeren, één uppen en alles doen wat ze doen kan doen om te winnen is stressvol en kan vol angst zijn voor een persoon die niet weet hoe hij zijn verliezen kanaliseert en het als een leerles in plaats van een nederlaag kan gebruiken.

 4. Het is het beste om uw concurrentiekarakteristieken in evenwicht te brengen en te leren van verliezen en weten dat het goed is om te verliezen. Een goede houding hebben en de eindresultaten accepteren, zijn meestal aantrekkelijker en maken mensen meer benaderbaar in plaats van muren op te zetten omdat ze niet altijd winnen, het gebruik van dat verdedigingsmechanisme is een moeilijke gewoonte om te breken. Ik moedig je aan te weten dat je goed genoeg bent zoals je bent en altijd authentiek jezelf bent. Vergeet niet om in je kracht te stappen en massale actie te ondernemen voor krachtige resultaten!

 5. De meesten van ons zijn zich terdege bewust van onze eigen persoonlijkheidskenmerken en of we een concurrentievoordeel bezitten of niet. De grote vraag is nu: werkt het in ons voordeel of niet? Hoe competitief bent u en vindt u het nuttig om op de een of andere manier te werken? Al vele jaren bestudeer ik mensen, persoonlijke ontwikkeling en persoonlijkheidskenmerken. Ik heb gemerkt dat het enorm voordelig is om soms competitief te zijn en in sommige gevallen een negatieve eigenschap te hebben. Naar mijn professionele mening is het vinden van de juiste balans cruciaal.

 6. Mensen die zeer competitief zijn, volharden meestal tot ze hun gewenste doelen bereiken, ze geven niet gemakkelijk op en ze bestuderen het beste van het beste in een bepaald gebied waarin ze concurrerend willen zijn in dus ze kunnen ook de beste van de beste zijn. Als je bijvoorbeeld een topsporter wilt worden, de grootste invloedrijke ondernemer, het meeste geld wilt verdienen in je bedrijf, de meest liefdevolle relatie met je partner wilt hebben, de snelste auto wilt rijden, de beste in de klas wilt kleden, moet je bestuderen hoe mensen die als zodanig zijn gelabeld en doen wat ze doen om de gewenste resultaten te bereiken. Concurrerende mensen doen wat nodig is om hun verlangens te vervullen om bij te blijven, winnen bij sport, bordspellen en zelfs de loterij. Dit soort mensen hebben veel vertrouwen in zichzelf en de wet van aantrekking zijn belangrijke elementen om een ​​winnende houding te hebben en het beter te doen dan de meeste anderen. Als je ook zoveel in jezelf gelooft als competitieve mensen doen, stelt dit hen in staat om te slagen, ongeacht welke obstakels ze in de weg staan. Veel competitieve mensen concurreren rechtstreeks met zichzelf en streven ernaar beter te zijn dan de vorige dag / week / jaar.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407