Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De voordelen van deze recessie

12 Offbeat Smoothie-recepten om u uit uw Rut te halen

 1. Sommige vrienden en ik zonken weg in die achtergrond van schemerhemel, flikkerende lichten en mensen in beweging die buiten eten in deze stad zo vreemd gezellig en vermakelijk maken ... en we begonnen te praten. Er zijn enkele voordelen aan deze recessie als het gaat om het terugbrengen van New York City naar een deel van zijn leefbaarheid en charme. Is het mijn verbeelding of omdat mensen minder uitgaan, lijken ze er meer van te genieten? Misschien is het alleen maar zomer en is iedereen meer ontspannen, is het verkeer lager en zijn de straten rustiger, maar iets in New York voelt gewoon minder hectisch. Er stromen bijvoorbeeld heel veel mensen het park in; vrienden, geliefden en gezinnen met kleine kinderen volgeladen met picknickmanden, dekens neerleggen en zich vestigen voor gratis concerten en films. Stoeprestaurants zitten vol met aantrekkelijke, interessant uitziende mensen die in geanimeerde gesprekken leunen over brood, wijn en borden pasta.

 2. En een extra bonus, sommige van de ergste soorten New York-typen zijn minder duidelijk. De wannabes die door de straat lopen schreeuwen in hun mobiele telefoons, proberen eruit te zien als wielerhandelaren, de meesters van de universumentypes die staren ... somber en zelfvoldaan ... door de getinte ramen van hun zwarte limousines; de overgeklede, overjuwelen en over-geamuseerde shoppers voor wie niets helemaal klopt. Ken je de types? Als er minder geld is om uit te geven of te pronken, doen mensen minder uit en pronken ze. Het is een opluchting.

 3. Deze recessie heeft veel gedaan om mensen eraan te herinneren wat echt belangrijk is, om ons te laten nadenken over hoe dingen in het begin zo uit de hand liepen; het is vernederend geweest en soms brengt vernedering het beste in mensen naar boven. Humbled mensen zijn vaak minder glad en competitief en meer gefocust om ermee door te gaan en van het moment te genieten. De eenvoudige geneugten lijken meer waard; wandelingen door het park, diners met vrienden; opmerken en waarderen wat je al hebt en waar je al bent in plaats van altijd meer te willen hebben en ergens anders te zijn.

 4. En cultuur wordt weer belangrijker. Naar het museum gaan is immers goedkoop amusement en veel verhogend (nou ja, dat kan worden betoogd, neem ik aan) dan winkelen. Het zien van een toneelstuk, hoewel niet goedkoop, is nog steeds minder dan sommige avonden kunnen oplopen in New York, het is een goede prijs, meer waar voor je geld. Een ervaring om te onthouden.

 5. Als de huren dalen, kunnen hier meer mensen wonen. De stad was snel op weg om iedereen te prijzen, behalve grote geldmakers of huurders, en dat is niet gezond. New York heeft zijn kunstminnende, mensgerichte, intelligente middenklasse nodig, degenen die hier zijn om de stad te gebruiken en ervan te genieten in plaats van het te bezitten en te bezitten.

 6. Misschien krijgen we onze stad terug zodat degenen die hier wonen, hun families hier opvoeden en houden van de kleine dingen die deze stad tot "deze stad" maken. Ze kunnen zich herinneren waarom ze hier in de eerste plaats wilden wonen. Een wandeling over Fifth Avenue, kronkelend door de zijstraten van het centrum, Chinatown, bagelwinkels, hoekwinkeltjes, boekhandels en de zeldzame mix van mensen uit alle lagen van het leven kan worden herontdekt. We kunnen een korte pauze nemen om ademloos vooruit te komen, stoppen en de rozen niet precies te ruiken, maar houden van dat gevoel omringd te zijn door iets dat leeft en eindeloos interessant is, een stad die een eigen pols heeft die nooit ophoudt met kloppen. En we kunnen eigenlijk wat tijd besteden aan gewoon genieten van elkaars bedrijf in plaats van constant te netwerken en "vooruit te komen" naar een plek die niemand helemaal kan definiëren. Als minder rijkdom betekent meer in ons lichaam te leven en minder in ons hoofd en portemonnee, dan kunnen we misschien iets over onszelf leren in deze periode, misschien kunnen we de waarde onthouden van minder doen en er meer van genieten.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407