Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De voordelen van kinderen die opgroeien met huisdieren

Hoe u door Rome kunt navigeren wanneer u met uw kinderen reist

 1. 6. Huisdieren (en dieren in het algemeen) kunnen zeer therapeutisch zijn voor kinderen. Studies hebben aangetoond hoe huisdieren de bloeddruk kunnen verlagen, de hersteltijd kunnen versnellen en stress en angst kunnen verminderen. We zien dit met onrustige kinderen en autistische kinderen, en, zoals mijn paardenfluistervriend heeft, met kinderen die PTSS ervaren: wanneer ze met dieren zijn, kunnen ze zich onmiddellijk in verband brengen omdat ze voelen dat de dieren onvoorwaardelijk zijn in hun liefde en genegenheid.

 2. Mijn lieve vriend is een paardenfluisteraar, die veel kinderen heeft geholpen met het genezen van een posttraumatische stressstoornis (PTSS). Op een dag terwijl ik samen lunchte, vroeg ik haar om uit te leggen waarom dieren, en met name paarden, kinderen met PTSS helpen te herstellen. Ze legde me uit dat kinderen van misbruik en huiselijk geweld, evenals kinderen met fysieke en emotionele uitdagingen, reageren op paarden (en andere dieren) omdat ze intuïtief erkennen dat ze hen kunnen vertrouwen.

 3. Kinderen die emotioneel en fysiek gewond en misbruikt zijn, hebben geen stem en zijn vaak emotioneel en fysiek verlamd, niet in staat zich uit te drukken. Deze kinderen zijn bevroren, en toch, terwijl ze schrijlings op een groot, krachtig paard zitten, leren ze opnieuw te vertrouwen, zich te ontspannen en zich over te geven aan de beweging van hun nieuwe bondgenoot. Een paard oordeelt noch bekritiseert, maar houdt onvoorwaardelijk. En niet alleen reageert hij met non-verbale signalen, zoals geluid, snuffelen en zijn oren oppakken, maar hij is ook eerlijk en laat uw kind nergens mee wegkomen - geen bedrog, geen bedrog. Verder, omdat een kind belast met fysieke of emotionele uitdagingen of misbruik vaak in oneerlijkheid wordt gehuld, kan hij voor het eerst een vriend tegenkomen op wie hij kan rekenen om hem niet in de steek te laten.

 4. Wanneer een paard uw kind draagt, dat zich klein en machteloos voelt, ontspant zijn beweging uw kind en herstelt de controle door actie. En wanneer hij zijn paard berijdt, kan uw kind een veilige plaats van onvoorwaardelijke acceptatie en liefde vinden met zijn beste vriend en therapeut ... zijn paard.

 5. De geschiedenis van de eerste connectie van de mensheid met gedomesticeerde dieren is lang besproken, maar een ontdekking in Israël van een man begraven met zijn armen rond een wolf-pup die 12.000 jaar oud is, kan bewijs zijn van hoe lang geleden mensen de voordelen van huisdieren ontdekten. Tegenwoordig houden veel gezinnen van hun huisdieren en beschouwen hun huisdieren als leden van hun eigen families. Of u nu een kat, een hond, een paard of een konijn kiest, de voordelen voor het grootbrengen van kinderen in een tehuis met huisdieren zijn geweldig.

 6. Hier zijn enkele voordelen aan het toevoegen van een huisdier aan uw gezin:

 7. 1. Huisdieren geven onvoorwaardelijke liefde. Ze zijn niet veroordelend en, vooral voor alleen kinderen, eenzame kinderen, of kinderen met broers of zussen rivaliteit of emotionele nood, geeft een huisdier hen iemand om mee te praten. Een huisdier kan troosten, ondersteuning bieden en luisteren naar de problemen van een kind zonder oordeel of consequentie. En tijdens het spelen kan een huisdier de partner en beste vriend van uw kind worden.

 8. 2. Een huisdier kan een kind leren dat hij zijn woede of angst voor anderen niet hoeft weg te nemen. Sommige kinderen worden pestkoppen en als ze geen veilige plek hebben om hun ware emoties te delen, kunnen ze die emoties op andere kinderen projecteren. Omdat een huisdier van je kind zal houden, ongeacht wat hij zegt, geeft een huisdier hem een ​​vertrouweling, een veilige plek om mondeling zijn angsten en woede uit te storten.

 9. 3. Een huisdier kan empathie leren. Zorgen voor een huisdier dat zo afhankelijk is van jou leert empathie. Uw kind leert de behoeften van uw huisdier te lezen: heeft hij honger? Moet hij naar buiten? Misschien is het huisdier bang voor de wind, regen of sneeuw en moet het worden getroost. Bovendien is empathie de enige vaardigheid die kan worden onderwezen en een vaardigheid die pestkoppen vaak missen.

 10. 4. Een huisdier kan vertrouwen en verantwoordelijkheid leren. Kinderen kunnen vertrouwen krijgen door de verantwoordelijkheid voor een huisdier te dragen. Kinderen vanaf drie jaar kunnen eenvoudige taken uitvoeren, zoals het vullen van water en voerbakken voor huisdieren. Naarmate uw kind ouder wordt, kan hij het huisdier verzorgen en uitlaten.

 11. 5. Dieren kunnen kinderen helpen socialiseren en verbale vaardigheden verbeteren. Je hebt waarschijnlijk zelfs kleine kinderen gezien die nog leren praten en proberen te praten met huisdieren. Op deze manier geven huisdieren niet alleen sociale en emotionele ondersteuning, maar ook ondersteuning voor cognitieve taalvaardigheid aan kinderen. De eenvoudige aanwezigheid van een huisdier biedt verbale stimulans om uw kind te helpen oefenen met praten en socialiseren met een ander wezen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407