Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De voordelen van Obamacare worden echt op nieuwjaarsdag

Als opvoeder die onder de armoedegrens leeft, verlies ik nooit hoop voor mijn kinderen

 1. Nally heeft uit eigen zak betaald voor de medicijnen die ze nodig heeft om gezond te blijven en voor doktersbezoeken en tests die ze nodig heeft om ervoor te zorgen dat haar toestand niet verslechtert. "Ik heb de dingen gedaan waarvan ik zeker weet dat ze me zullen doden als ik het niet doe," zei ze. Nally vermijdt doktersbezoeken voor routinematige ziekten en verwondingen, heeft in twee jaar geen mammogram gehad en heeft regelmatige gynaecologische onderzoeken overgeslagen.

 2. Na moeite met de uitwisselingswebsite van de ziekteverzekering, brak Nally eindelijk door op 22 december en schreef zich in. Zij en haar man hebben in 2014 medische en tandheelkundige dekking voor $ 58 per maand, inclusief de belastingkredieten en een extra subsidie ​​voor mensen met lage inkomens die hun eigen kosten, inclusief aftrekbare kosten, verlagen, zei Nally. Hun 10-jarige dochter, die jeugdartritis en autisme heeft, valt onder een bestaand beleid dat $ 200 per maand kost.

 3. De administratie weet niet hoeveel van de 2,1 miljoen mensen die zich hebben ingeschreven, dekking hebben verkregen door hun eerste premie te betalen, te betalen op 10 januari in de meeste staten. Een ontelbaar aantal personen zal merken dat hun inschrijvingen niet door de balky uitwisselingssystemen zijn gekomen. Anderen zullen leren dat hun nieuwe verzekeraars hun inschrijvingen nog niet hebben verwerkt. En de beschikbare gegevens laten niet zien hoeveel mensen wiens polissen zijn geannuleerd vanwege de wet nieuwe dekking hebben gevonden, en hoeveel zullen onverzekerd worden woensdag.

 4. De Obama-administratie, zorgverzekeraars en medische zorgverleners bereiden zich voor op de verwarring die zal ontstaan ​​als individuen met problematische inschrijvingen, samen met nieuw gedekte mensen die om gezondheidszorg zoeken, hun voordelen beginnen te gebruiken in januari . Verzekeringsmaatschappijen hebben mensen meer tijd geboden om hun premies te betalen, de federale overheid en sommige staten bieden speciale hulp aan mensen die niet zijn ingeschreven vanwege technologische problemen, en apotheken zoals Walgreens en CVS zullen medicijnen aan patiënten verstrekken terwijl ze hun dekking.

 5. De administratie en staten met hun eigen ziektekostenverzekeringsuitwisselingen blijven ver verwijderd van de 7 miljoen particuliere inschrijvingen die door het Congressional Budget Office zijn gepland. Het is van cruciaal belang dat geïntensiveerd bereik nodig is om jongere en gezondere mensen aan te trekken met lagere medische kosten om de uitgaven van oudere, ziekere personen op de beurzen te compenseren. En tientallen miljoenen Amerikanen met een laag inkomen blijven onverzekerd, ondanks dat velen in aanmerking komen voor Medicaid of genereuze subsidies.

 6. Een deel van die gerichte hulp vindt zijn weg naar de mensen voor wie het is ontworpen. Nathaniel Carroll, een 28-jarige rechtenstudent in St. Louis, zal volgend jaar honderden dollars per maand besparen op ziektekostenverzekering dankzij de belastingkredieten, zei hij. Carroll en zijn vrouw Rebecca, 25, hebben zich vorige week aangemeld voor een beleid dat hen $ 43 per maand kost, vergeleken met de ongeveer $ 300 die hij betaalt voor een studentengezondheidsplan. Hun kinderen in de leeftijd van 5 en 3 zijn ingeschreven voor het Children's Health Insurance Program.

 7. Wanneer de klok middernacht slaat voor het nieuwe jaar woensdag, zal hij ook een nieuwe dag luiden voor het Amerikaanse gezondheidszorgsysteem.

 8. President Barack Obama heeft de Affordable Care Act bijna vier jaar geleden in de wet ondertekend, en 1 januari 2014 leidt tot veel werk, strijd en angst. Het betekent ook de geboorte van een nieuwe markt voor ziektekostenverzekeringen voor personen die niet worden gedekt door hun werkgevers of overheidsprogramma's zoals Medicare, vooral voor mensen met een laag inkomen en onverzekerden die ongekende hulp krijgen die voor dekking betalen. [! 2793 => 1140 = 1!

 9. Meer dan 2,1 miljoen Amerikanen hebben zich aangemeld voor particuliere ziektekostenverzekeringen met behulp van de ziekteverzekeringsuitwisselingsmarkten tot en met 28 december, zei minister van Volksgezondheid en Human Services Kathleen Sebelius dinsdag. In oktober en november meldden staten dat er nog 3,9 miljoen meer waren aangemeld voor Medicaid, dat zich uitbreidt naar meer mensen in 25 staten en het District of Columbia, en het Children's Health Insurance Program, hoewel dat cijfer ook mensen omvat die bestaande voordelen verlengen. Inschrijving steeg als de deadline voor januari dekking, die 23 december was in de meeste staten, naderde.

 10. "De nieuwe wet is transformationeel voor ons hele gezondheidszorgsysteem en voor miljoenen Amerikanen die eindelijk gezondheidsbeveiliging hebben," zei Sebelius.

 11. Deze ingeschreven personen veranderen de politiek van Obamacare. Republikeinen hielden tientallen congresstemmen om de Affordable Care Act in te trekken, brachten een overheidssluiting tot stand in een poging om de wet te weerleggen, bracht een Supreme Court-uitdaging aan tegen de grondwettigheid, weigerde Medicaid uit te breiden in de helft van de staten en beloofde Obamacare ongedaan te maken als ze wonnen het Witte Huis in 2012. Dergelijke inspanningen in 2014 zouden betekenen dat miljoenen mensen geen voordelen meer zouden hebben.

 12. Het begin van de eerste inschrijvingsperiode onder Obamacare, die begon op 1 oktober en loopt tot 31 maart, was rommelig. De eerste weken en maanden van de nieuwe voordelen zullen nieuwe uitdagingen met zich meebrengen naarmate patiënten, medische zorgverleners en verzekeringsmaatschappijen zich aanpassen aan het nieuwe systeem.

 13. Aanhoudende technische problemen met de uitwisselingen van federale en nationale ziektekostenverzekeringen zullen ertoe leiden dat sommige consumenten merken dat de verzekering die ze hebben gekozen niet echt bestaat. Anderen, wier beleid werd geannuleerd omdat ze niet aan de normen van de Affordable Care Act voldeden, zullen hun dekking verliezen als ze niet tijdig aanvragen voor nieuwe plannen konden voltooien, of als ze zich geen duurdere vervangingen op de beurzen konden veroorloven.

 14. Obamacare's moeilijke begin en zorgen over de onzekere toekomst hebben sinds oktober nationale aandacht getrokken. Maar de lancering van het programma bracht ook verlichting en hoop voor mensen zoals Nancy Nally van Palm Coast, Fla.

 15. Nally, 42, zelfstandig schrijver en redacteur, is sinds januari 2012 niet verzekerd. Haar man Michael, 45, verloor zijn baan en de gezondheidsvoordelen van het gezin in juni 2010, waarna ze wendde zich tot een duur COBRA-plan dat meer kostte dan hun hypotheek, zei Nancy Nally.

 16. Omdat ze lupus heeft, kon Nally geen vervangende verzekering vinden toen de COBRA na 18 maanden op was, zei ze.

 17. "Ik heb mensen halverwege de zin letterlijk ophangen als ik het woord 'lupus' zeg," zei Nally. "Je kunt gewoon geen verzekering kopen als je lupus hebt."

 18. Ondanks succesverhalen als die van Nally begint Obamacare 2014 op onzekere grond.

 19. "Het is altijd een beetje krap om de rekeningen te betalen," zei Carroll. "Nu kunnen we nadenken over sparen. We kunnen kleding aan de kinderen doen, omdat ze groeien."Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407