Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De voordelen van online leren

50 van de beste dessertrecepten aller tijden

 1. Ambtenaren in het hoger onderwijs moeten partnerschappen zoeken met technologiebedrijven om ervoor te zorgen dat hun online leercursussen profiteren van alle nieuwe ontwikkelingen die het leervermogen vergroten.

 2. Ik voorzie een tijd dat er volledig virtuele hogescholen en universiteiten zullen zijn en studenten niet alleen lessen aan hun eigen instelling zullen volgen, maar hun reikwijdte zullen uitbreiden door zich in te schrijven voor cursussen aan de grote instituten om rond te leren de wereld. Beeld studeer politicologie met Bill Clinton of wetenschap met een Nobelprijswinnaar.

 3. Ik geloof sterk dat de toekomst van het hoger onderwijs ligt bij online leren. Steeds vaker vinden hogescholen en universitaire studenten andere verplichtingen dan het behalen van een diploma. Werk en gezinsverplichtingen stellen gelijke eisen aan hun tijd. De mogelijkheid hebben om online lessen te volgen en in hun eigen tijd te studeren, is van cruciaal belang. Tegelijkertijd zijn veel overheidsinstellingen niet in staat om iedereen die lessen op de campus wil volgen, te ondersteunen, waardoor de vraag naar online leren escaleert.

 4. Eindelijk moet levenslang leren nu deel uitmaken van ieders loopbaanplannen. In de huidige banenmarkt helpt het volgen van online cursussen werknemers om concurrerend te blijven en ze hoeven hiervoor geen vrije tijd te nemen.

 5. Community hogescholen lopen voorop in online leren. In het semester 2010-11 telde Ivy Tech in Indiana meer dan 79.000 niet-gedupliceerde studenten in 300 online cursussen die krediet verdienen. Gouverneur Jerry Brown uit Californië heeft zojuist een proefprogramma aangekondigd met goedkope online cursussen aan de openbare instellingen voor hoger onderwijs van de staat. De nadruk zal worden gelegd op cursuswerk voor beginnende wiskunde, universiteitsalgebra en elementaire statistieken - onderwerpen die normaal een hoog faalpercentage hebben.

 6. Studenten moeten bepalen of online leren een optie voor hen is, omdat niet iedereen het goed doet met dit type studie. Sommige vragen die potentiële online studenten moeten stellen, zijn of ze onafhankelijk kunnen leren; hoe georganiseerd ze zijn met hun tijd; of ze computerbewust zijn; hun niveau van begrijpend lezen; en als ze ten minste tien uur per week hebben om aan elke cursus te wijden.

 7. Velen maken de fout om aan te nemen dat een online les gemakkelijker zal zijn dan een les in een traditioneel klaslokaal. Vaak wijzen online instructeurs meer leesmateriaal toe dan vereist in een gewoon klaslokaal om te zorgen dat studenten betrokken zijn. Motivatie is de sleutel tot het succes van een online student, evenals zijn vermogen om zowel instructeurs als medestudenten te bereiken met behulp van software zoals Blackboard.

 8. Dat softwareprogramma integreert sociale media naadloos, waardoor het mogelijk wordt om online communities te creëren die specifiek zijn voor de cursus. Blogs, tweets, podcasts, webcasts, online chats, discussieborden en virtuele studiejams maken allemaal deel uit van de online mix. Succes in een online cursus hangt vaak af van hoe verbonden een student zich voelt met zijn instructeur en medestudenten.

 9. Ik geloof dat online leren het hoger onderwijs kan revolutioneren. Studenten kunnen in hun eigen tempo leren en problemen die zo eenvoudig zijn als het vinden van een parkeerplaats op de campus worden geëlimineerd. Openbare hogescholen en universiteiten kunnen eenvoudig geen nieuwe faciliteiten bouwen om al diegenen die credits in het hoger onderwijs nodig hebben, te huisvesten. Bovendien zijn kredieturen die online worden genomen, vooral aan een community college, vaak minder duur. Het is daarom verstandig om als student kerncursussen online te volgen aan een community college en die credits vervolgens over te dragen aan een instelling van vier jaar.

 10. Lokale bedrijven kunnen ook profiteren van online leren. Bij Ivy Tech werken we rechtstreeks samen met lokale productiebedrijven om aan hun toekomstige personeelsbehoeften te voldoen. Online leren leidt niet alleen de werknemers van de toekomst op, het kan ook een carrièrepad bieden voor werknemers die nieuwe vaardigheden moeten leren. Werkgevers moeten online cursussen aanbevelen die helpen bij loopbaanontwikkeling en, indien mogelijk, collegegeldvergoeding aanbieden.

 11. Om online leren te laten slagen, is het ook essentieel dat we instructeurs vinden en opleiden die zich kunnen aanpassen aan dit nieuwe medium. Gelukkig maakt de nieuwe technologie het voor instructeurs mogelijk om opwindende nieuwe manieren om online te leren te creëren die studenten betrekken op manieren die effectiever zijn dan een collegezaal met honderden studenten.

 12. We moeten ook een nationale transferpool ontwikkelen, zodat bepaalde online cursussen overal in het land kunnen worden gevolgd en vervolgens kunnen worden overgedragen aan de thuisinstelling van de student. Geen enkele student mag geconfronteerd worden met het sluiten van een klas, hij moet een diploma halen wanneer hij dezelfde cursus online aan een andere instelling kan volgen.

 13. We zijn in de begindagen van online leren. De mogelijkheden zijn onbeperkt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407