Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De voordelen van onvruchtbaarheidsdekking voor u en uw werkgever

 1. Paren die voor IVF betalen, kunnen er ook voor kiezen om meerdere embryo's over te dragen om hun kansen op zwangerschap te verbeteren. Dit vormt een groter risico op meerdere geboorten met ernstige gezondheidscomplicaties voor baby's en moeders, waaronder een laag geboortegewicht, handicap en verhoogde C-sectiepercentages. Deze beïnvloeden de kwaliteit van leven en brengen mogelijk zeer hoge medische kosten met zich mee voor werkgevers - met name de tijd doorgebracht in de neonatale ICU (NICU). Werkgevers hebben ook te maken met hogere kosten in verband met ziekteverzuim, productiviteitsverlies plus arbeidsongeschiktheid op korte en lange termijn.

 2. Terwijl grote werkgevers nadenken over het ontwerpen van een vruchtbaarheidsvoordeel om de beste resultaten in kwaliteit en kosten te behalen, proberen ze werknemers naar hoogwaardige onvruchtbaarheidsklinieken te leiden die de voorkeur geven aan het implanteren van slechts één embryo in de hoop op het produceren van een baby, volgens Brenna Haviland Shebel van de National Business Group on Health (NBGH) die het probleem heeft onderzocht.

 3. RESOLVE herinnert ons eraan dat onvruchtbaarheid een behandelbare ziekte is en dat behandeling en dekking niet als 'optioneel' moeten worden beschouwd. Hoewel er bij grote bedrijven vooruitgang is geboekt om de zorg te dekken, is er ruimte voor iedereen om het veel beter te doen - vooral gezien ondersteunende gegevens over kosten en resultaten.

 4. Ga naar ARC Fertility voor meer informatie over het werkgeversprogramma voor meer informatie over opties voor werkgeversdekking. RESOLVE biedt ook bronnen, waaronder hoe u uw werkgever om dekking kunt vragen.

 5. Ongeacht de grootte van uw bedrijf, als u wilt dat uw werkgever onvruchtbaarheidsdekking biedt of hun voordeel verbetert, geef niet op! Dekking aanbieden is "trending" en het is de juiste keuze - niet alleen voor techbedrijven!

 6. Hoe gezinsvriendelijk is uw werkplek? Het hangt af van je perspectief. Als u en uw partner tot de 1 op 8 Amerikaanse koppels met onvruchtbaarheid behoren, zou u uw werkgever een hoge score geven als zij een uitkeringspakket zouden aanbieden dat de behandeling voor onvruchtbaarheidsdiensten dekt. Het is tenslotte de werkgever die uw voordelen bepaalt, geen verzekeringsmaatschappij.

 7. Volgens de International Foundation of Employee Benefit Plans (IFEBP) biedt 24% van de ondervraagde werkgevers nu een bepaald niveau van vruchtbaarheidsdiensten aan als onderdeel van hun zorgtoeslag. Als je voor een groot Amerikaans bedrijf werkt - met meer dan 500 werknemers - heb je meer kans op een vorm van onvruchtbaarheid dan als je in dienst bent van een klein of middelgroot bedrijf.

 8. De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) meldt dat 17% van de vrouwen van 25-44 jaar en 9,4% van de mannen van dezelfde leeftijd, behandeling zochten voor hun onvruchtbaarheid. Onvruchtbaarheid wordt gedefinieerd als een medische ziekte en heeft evidence-based behandelingen, waaronder stimulatie van de eierstokken, andere medicijnen, chirurgie, kunstmatige inseminatie (IUI) en geavanceerde reproductieve technologie (ART) zoals in-vitrofertilisatie (IVF).

 9. Minder dan 5% van de onvruchtbaarheidspatiënten ondergaan IVF, hoewel waarschijnlijk 20% of meer baat zou kunnen hebben bij de behandeling. Het aantal IVF-cycli in de VS groeit jaarlijks met 6%, gedreven door vrouwen die langer wachten om een ​​gezin te stichten, verhoogde acceptatie van ART, obesitas, gebruik van donoreieren en huwelijk van hetzelfde geslacht.

 10. Welke onvruchtbaarheidsbehandeling u ook nodig heeft, er zijn duidelijke voordelen wanneer werkgevers de benodigde zorg dekken. Deze omvatten hogere medewerkerstevredenheid en moreel en het vermogen om het beste talent aan te trekken en te behouden. Technische bedrijven als Apple en Facebook waren een van de eersten die het concurrentievoordeel van bredere dekking erkenden.

 11. Bedrijven verdienen ook positieve PR wanneer ze steun voor gezinnen en gezinsvorming tonen. De voordelen van het aanbieden van dekking worden weerspiegeld in de diversiteit van grote werkgevers die een soort dekking bieden - van Ace Hardware en Starbucks tot Ford en Gap.

 12. Werkgevers bieden een aantal verklaringen voor waarom ze onvruchtbaarheidsbehandelingen behandelen, naast concurrentie voor aanwervingen, waaronder dat werknemers "om de uitkering vroegen" en "het is het juiste om te doen." Toch zijn veel bedrijven - vooral kleine en middelgrote - terughoudend om een ​​voordeel aan te bieden of bieden ze een zeer beperkte dekking omdat ze de potentiële kostenbesparingen van het aanbieden van dekking mogelijk niet begrijpen, in tegenstelling tot het niet bieden van dekking. Velen zijn ook niet op de hoogte van nieuwe en innovatieve manieren om dit voordeel te structureren om de kwaliteit te verhogen en de kosten te beheersen.

 13. Jarenlange ervaring toont aan dat het aanbieden van een onvruchtbaarheidsvoordeel kosteneffectief is. Southwest Airlines en Massachusetts - met het breedste mandaat van de staat - vonden dat het voordeel minder dan 1% van de totale uitgegeven premium dollars toevoegt.

 14. Studies tonen ook aan dat het opnemen van onvruchtbaarheidsdiensten als onderdeel van een pakket voor zorgtoeslag kan leiden tot besparingen op de lange termijn en betere resultaten in vergelijking met de besparingen op korte termijn zonder dekking. Als paren betalen voor hun eigen onvruchtbaarheidsbehandeling, maken ze misschien niet altijd de beste keuzes en nemen ze mogelijk ongepaste risico's bij de behandeling. Dit kan leiden tot minder dan optimale resultaten, dus de kosten kunnen uiteindelijk hoger zijn.

 15. "Werknemers die toegang hebben tot onvruchtbaarheidsuitkeringen, kunnen in het algemeen lagere zorgkosten hebben omdat zij beslissingen nemen met hun artsen op basis van medische praktijken, niet op basis van persoonlijke financiële zorgen", zegt Julie Stich, CEBS , directeur onderzoek bij IFEBP. Koppels die alleen betalen, kunnen bijvoorbeeld aanbevolen genetische screening overslaan die genetische problemen kan onthullen die herhaald miskraam veroorzaken, of afzien van andere belangrijke tests.

 16. Dus hoe zou een goed onvruchtbaarheidsvoordeel eruit moeten zien? Dr. Mark Perloe, medisch directeur van Georgia Reproductive Specialists, zegt dat een effectief onvruchtbaarheidsvoordeel dekking voor IVF, genetische screening en embryo-evaluatie moet omvatten, en verplicht moet zijn dat slechts een enkel embryo kan worden geïmplanteerd voor een "veiliger, gezondere zwangerschapsuitkomst, die is duidelijk het beste voor de werkgever. "Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407