Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De wonderen van prei

33 Salades voor mensen die salades haten

 1. Prei, ook bekend als de asperges van de arme man, heeft lang genoten rijke geschiedenis, een geschiedenis die door de eeuwen heen is terug te voeren. prei werden goed beschouwd door de oude Grieken. De Griekse filosoof Aristoteles schreef een duidelijke stem toe aan een dieet van prei; als gevolg hiervan Romeinse keizer Nero at vermoedelijk elke dag prei om zijn stem te laten horen sterker. De Welse soldaten plaatsten prei in hun pet op zich onderscheiden van hun tegenstanders. Tegenwoordig worden prei verbouwd in heel Europa, met name in Frankrijk en Duitsland.

 2. Het lichaam produceert urinezuur als bijproduct van het metabolisme van eiwitten, die via urine worden uitgescheiden. Wanneer overtollig urinezuur is geproduceerd, neigt het zich af te zetten in onze gewrichten, wat ontstekingen veroorzaakt en pijn (artritis).

 3. Het alkaliserende en diuretische effect van prei verhoogt de eliminatie van urinezuur zuur, dat gunstig is voor mensen die lijden aan jicht, artritis of nier wanorde. Prei bevat een aanzienlijke hoeveelheid zwavel en kan een belangrijke rol ter ondersteuning van de antioxidanten- en detoxsystemen van ons lichaam. Of u nu problemen heeft met gewrichtspijn of u bent in opkomst zanger heeft een geweldige stem nodig, deze soep laat je zonder pijn achter en met een geweldige stem. Genieten!

 4. Prei en courgette en broccolisoep

 5. 1 hele prei

 6. 2 courgetteschijf dun

 7. 1 kop broccolisteel

 8. 1 1/2 kopje water

 9. 1 kopje amandelmelk (vers gemaakt is het beste)

 10. 2 tenen knoflook

 11. 1/2 theelepel Herbamare-seizoen

 12. 1 theelepel chef-kok schudt kruiden

 13. Snijd de prei in dunne plakjes en was ze grondig. Zorg ervoor dat de groene delen van prei zijn in perfecte staat om de goede smaak te garanderen. Snijd de prei in dunne plakjes en was ze grondig (zorg ervoor dat de groene delen van prei zijn in perfecte staat om de goede smaak te garanderen) Snijden de courgette ook in dunne plakjes. Verwijder de bloem van de broccoli en gebruikte alleen het stengelgedeelte, schil het buitenste gedeelte en snijd dun. Zodra alle groenten schoon zijn en dun zijn gesneden, leg je ze erin sauspan container. Voeg het water en de amandelmelk, de knoflook toe plus de kruiden. Bak ongeveer 15 minuten. Pas de .... aan herbamare seizoen voor het geval je meer zout nodig hebt. Overgaan naar een goed blender en mix tot een gladde massa. Pas de amandelmelk aan als u een dunnere versie en geniet ervan!

 14. Herbamare is gemaakt door Vogel Company

 15. Chef-kokshake is gemaakt door Spice Hunter

 16. De soep is het beste als u verse zelfgemaakte amandelmelk gebruikt

 17. Prei, ook bekend als de asperges van de arme man, heeft lang genoten rijke geschiedenis, een geschiedenis die door de eeuwen heen is terug te voeren. prei werden goed beschouwd door de oude Grieken. De Griekse filosoof Aristoteles schreef een duidelijke stem toe aan een dieet van prei; als gevolg hiervan Romeinse keizer Nero at vermoedelijk elke dag prei om zijn stem te laten horen sterker. De Welse soldaten plaatsten prei in hun pet op zich onderscheiden van hun tegenstanders. Tegenwoordig worden prei verbouwd in heel Europa, met name in Frankrijk en Duitsland.

 18. Het lichaam produceert urinezuur als bijproduct van het metabolisme van eiwitten, die via urine worden uitgescheiden. Wanneer overtollig urinezuur is geproduceerd, neigt het zich af te zetten in onze gewrichten, wat ontstekingen veroorzaakt en pijn (artritis).

 19. Het alkaliserende en diuretische effect van prei verhoogt de eliminatie van urinezuur zuur, dat gunstig is voor mensen die lijden aan jicht, artritis of nier wanorde. Prei bevat een aanzienlijke hoeveelheid zwavel en kan een belangrijke rol ter ondersteuning van de antioxidanten- en detoxsystemen van ons lichaam. Of u nu problemen heeft met gewrichtspijn of u bent in opkomst zanger heeft een geweldige stem nodig, deze soep laat je zonder pijn achter en met een geweldige stem. Genieten!

 20. Prei en courgette en broccolisoep

 21. 1 hele prei

 22. 2 courgetteschijf dun

 23. 1 kop broccolisteel

 24. 1 1/2 kopje water

 25. 1 kopje amandelmelk (vers gemaakt is het beste)

 26. 2 tenen knoflook

 27. 1/2 theelepel Herbamare-seizoen

 28. 1 theelepel chef-kok schudt kruidenDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407