Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Deborah Lindquist: The Colour Green, St Patrick's Day, The End of the Rainbow

De echte reden dure pastasmaak smaakt beter dan de goedkope dingen

 1. Door Deborah Lindquist

 2. Als ik geen groen draag op St. Patrick's Day, word ik dan geknepen? Hoe zit het met de pot met goud?

 3. Volgens de Ierse folklore waren ondeugende kabouters van het "Emerald Isle" degenen die aan de kneltraditie begonnen. Kinderen brengen het in de praktijk, maar dragen voor de zekerheid groen tijdens de Iers-Amerikaanse feestdag van deze maand genaamd St. Patrick's Day. Zoals de legende zegt, maakt de kleur je onzichtbaar voor die chagrijnige kabouters, met het extra voordeel dat het gemakkelijker is om er een te vangen en naar het einde van de regenboog te worden geleid, waar je zeker genoeg een pot met goud zult vinden.

 4. En wie zou dat niet leuk vinden?

 5. Welke kleur groen er niet echt toe doet, voor zover ik weet. Ik zeg dat wat groen ook goed voor je is, van het helderste groen tot de stoffige salie, er is een perfecte tint groen voor jou.

 6. Bright Greens Hoewel het extra voordeel is dat je je enigszins onzichtbaar maakt in de bomen, is deze vintage parachute rok met camouflagepatroon een mooie heldere optie. Gekleed met een bustier, of omlaag met een eenvoudig t-shirt en schattige platte sandalen, kan het gemakkelijk van dag naar avond overgaan.

 7. Foto door Pattie Traynor

 8. Olijfgroen Olijfgroen is zijn eigen soort veelzijdige neutraal geworden, omdat het met vrijwel elke denkbare kleur kan worden gedragen. Dit vintage parachute, metallic lederen applique jasje kan over skinny donkere jeans en studs met studs worden gegooid, of worden gekleed met een vrouwelijke rok zoals deze zijden franjesrok.

 9. Foto door Chika Okazumi

 10. Dusty Sage Green Een ander veelzijdig maar zacht, gebleekt groen, salie groen is vooral mooi als het seizoen de lente ingaat. Hier gecombineerd met een stoffige turquoise vintage kanten bustier, is deze vintage parachute rok een gemakkelijke toevoeging aan je garderobe. Wie houdt er niet van een rok die van dag tot avond zo gemakkelijk beweegt?

 11. Foto door Pattie Traynor Houd de geest van St. Patrick's dag leuk en modieus op je eigen manier en draag groen om deze legendarische Ierse vakantie te vieren. Misschien vindt u gewoon uw eigen pot met goud!

 12. Als een van Amerika's meest gewilde milieubewuste ontwerpers, maakt Deborah Lindquist prachtige kleding uit een mix van 'gereïncarneerde' en nieuwe aardvriendelijke stoffen, zoals kasjmier, hennep en bamboe. De avant-gardekleding van Lindquist is tentoongesteld in tal van publicaties, waaronder Elle, In Style, Lucky, WWD, Vibe, People, Brides en Maxim. Je kunt ook haar unieke stukken vangen tijdens afleveringen van Lifetime's How to Look Naked en toegang krijgen tot Hollywood Green van Hollywood. Ze heeft trendsetters gekleed zoals Rihanna, Pink, Christina Aguilera, Jessica Simpson, Paris Hilton, Keisha Cole en Jessica Alba. Bekijk haar perspagina en blog voor meer informatie over Deborah.

 13. Door Deborah Lindquist

 14. Als ik geen groen draag op St. Patrick's Day, word ik dan geknepen? Hoe zit het met de pot met goud?

 15. Volgens de Ierse folklore waren ondeugende kabouters van het "Emerald Isle" degenen die aan de kneltraditie begonnen. Kinderen brengen het in de praktijk, maar dragen voor de zekerheid groen tijdens de Iers-Amerikaanse feestdag van deze maand genaamd St. Patrick's Day. Zoals de legende zegt, maakt de kleur je onzichtbaar voor die chagrijnige kabouters, met het extra voordeel dat het gemakkelijker is om er een te vangen en naar het einde van de regenboog te worden geleid, waar je zeker genoeg een pot met goud zult vinden.

 16. En wie zou dat niet leuk vinden?

 17. Welke kleur groen er niet echt toe doet, voor zover ik weet. Ik zeg dat wat groen ook goed voor je is, van het helderste groen tot de stoffige salie, er is een perfecte tint groen voor jou.

 18. Bright Greens Hoewel het extra voordeel is dat je je enigszins onzichtbaar maakt in de bomen, is deze vintage parachute rok met camouflagepatroon een mooie heldere optie. Gekleed met een bustier, of omlaag met een eenvoudig t-shirt en schattige platte sandalen, kan het gemakkelijk van dag naar avond overgaan.

 19. Foto door Pattie Traynor

 20. Olijfgroen Olijfgroen is zijn eigen soort veelzijdige neutraal geworden, omdat het met vrijwel elke denkbare kleur kan worden gedragen. Dit vintage parachute, metallic lederen applique jasje kan over skinny donkere jeans en studs met studs worden gegooid, of worden gekleed met een vrouwelijke rok zoals deze zijden franjesrok.

 21. Foto door Chika OkazumiDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407