Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Dems bestrijden werkloosheidsverval met kerstmetaforen

# 6 Clean Home

 1. WASHINGTON - Op een persconferentie woensdag startten democraten de jaarlijkse vakantietraditie van het eisen van het congres behalve werkloosheidsuitkeringen of anders Kerstmis ruïneren voor meer dan een miljoen mensen.

 2. Zoals meerdere jaren achter elkaar het geval is, zal het Congres, als het Congres niets doet, rond de vakantie vervallen. Net als in voorgaande jaren vechten Democraten met vakantie-metaforen.

 3. "Voor dit land, het rijkste ter wereld, om tegen mensen tegen kerst te zeggen, wanneer je in je kerstsok kijkt, zul je een brok kolen van het Congres vinden - dat is verkeerd, "zei Rep. Jim McDermott (D-Wash.).

 4. "Met nog een paar weken te gaan, stelt [!House Speaker John Boehner (R-Ohio)

 5. Rep. Lloyd Doggett (D-Texas) heeft Thanksgiving ingeroepen.

 6. "Als we volgende week met onze families rond de Thanksgiving-tafel komen om onze zegeningen te tellen, zijn er teveel Amerikaanse families die hun weken van tevergeefs zoeken naar werk zullen tellen," zei Doggett. "Als na een jaar hier in het Congres zo weinig te doen, Republikeinen een vakantie van drie weken beginnen die medio december begint, terwijl dit vitale programma afloopt, zal die kleine mate van hoop ook aflopen."

 7. Infographic van Alissa Scheller voor de Huffington Post.

 8. Federale werkloosheidsverzekering begint voor werknemers die door de overheid gefinancierde uitkeringen gebruiken, die in de meeste staten zes maanden duren. Sinds de Tweede Wereldoorlog, toen een recessie toesloeg, heeft het Congres de langdurige werkloze extra weken federale voordelen gegeven, maar de uitbreidingen waren tijdelijk. Het is niet alleen onder het toezicht van president Barack Obama dat de federale werkloze compensatie tijdens de vakantieperiode ten einde is gekomen.

 9. In november 2002 werd het congres voor het jaar uitgesteld, hoewel bijna 1 miljoen werkloze werknemers na Kerstmis hun uitkering zouden verliezen. "Het congres staat erop Scrooge te spelen tijdens de kerst", toen-Rep. David R. Obey (D-Wis.) Zei destijds, volgens de Washington Post.

 10. "Kijk maar naar de grafieken!" Rep Sander Levin (D-Mich.) Zei dat hij aangeeft dat de langdurig werklozen nog steeds een onevenredig groot deel van de werklozen uitmaken in vergelijking met eerdere recessies. "Het blijft historisch hoog."

 11. Rep. Chris Van Hollen (D-Md.), De hoogste huisdemocraat in een speciale conferentiecommissie die belast was met het opstellen van een begroting vóór 13 december, zei dat hij het werkloosheidsprobleem met Republikeinen in het panel had besproken.

 12. Sen. Debbie Stabenow (D-Mich.) Zei dat er ook discussies waren onder leden van het Senaatsfinanciëncomité over manieren om de voordelen te behouden. Ze zei dat er twee of drie andere wetgevende voertuigen zijn om de compensatie te behouden, inclusief rekeningen met betrekking tot Medicare's compensatieformule voor artsen.

 13. WASHINGTON - Op een persconferentie woensdag startten democraten de jaarlijkse vakantietraditie van het eisen van het congres behalve werkloosheidsuitkeringen of anders Kerstmis ruïneren voor meer dan een miljoen mensen.

 14. Zoals meerdere jaren achter elkaar het geval is, zal het Congres, als het Congres niets doet, rond de vakantie vervallen. Net als in voorgaande jaren vechten Democraten met vakantie-metaforen.

 15. "Voor dit land, het rijkste ter wereld, om tegen mensen tegen kerst te zeggen, wanneer je in je kerstsok kijkt, zul je een brok kolen van het Congres vinden - dat is verkeerd, "zei Rep. Jim McDermott (D-Wash.).

 16. "Met nog een paar weken te gaan, stelt [!House Speaker John Boehner (R-Ohio)

 17. Rep. Lloyd Doggett (D-Texas) heeft Thanksgiving ingeroepen.

 18. "Als we volgende week met onze families rond de Thanksgiving-tafel komen om onze zegeningen te tellen, zijn er teveel Amerikaanse families die hun weken van tevergeefs zoeken naar werk zullen tellen," zei Doggett. "Als na een jaar hier in het Congres zo weinig te doen, Republikeinen een vakantie van drie weken beginnen die medio december begint, terwijl dit vitale programma afloopt, zal die kleine mate van hoop ook aflopen."

 19. Infographic van Alissa Scheller voor de Huffington Post.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407