Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Deze baby's eten verjaardagstaart zoals de natuur het bedoeld heeft: Face First

De echte reden dure pastasmaak smaakt beter dan de goedkope dingen

 1. Wat met onze verbale vaardigheden en, weet je, volledig gevormde schedels, wij volwassenen hebben veel dingen die baby's niet hebben. Maar een ding ontbreekt ons aan een sociaal aanvaardbare methode om gezicht en mond eerst in verjaardagstaart te dompelen.

 2. Voordeel: baby's.

 3. Vooral omdat "hoe kunnen we nee zeggen tegen dat schattige widdle-gezicht?", Baby's ons hebben gezogen om ze hele, volledig wegwerptaartjes te geven op hun eerste verjaardagen in een ritueel dat bekend staat als "Cake Smash" ." We werkten samen met Clorox om de leukste, rommeligste en jaloezie opwekkende voorbeelden van baby's die naar de stad gaan op hun eerste taart af te ronden.

 4. Bereid je voor om plaatsvervangend te leven terwijl vers geslagen 1-jarigen voor de eerste magische keer alle glorie ervaren die cake is.

 5. Eerst denken ze allemaal: "Wat is dit mysterieuze, kleurrijke en schijnbaar brandbare blok dat de Groten mij hebben gegeven?" Video met dank aan Preston Parker.

 6. Dan ontstaat verwarring. Immers, tot op dit punt hebben ouders de hele routine van het in de mond zetten van de baby afgekeurd. Nu is het plotseling allemaal: "Ga je gang, speel met je eten! Slabbetjes zijn volledig optioneel!" Video met dank aan Malinda Massey.

 7. Dus wat doet een ontluikend mens naast dit nieuwe avontuur? (Hoewel met voorzichtige niveaus van achterdocht.) Video met dank aan Katie Connor.

 8. (... Natuurlijk zijn avonturen vermoeiend, en soms vereisen ze extra glazuur - studie, extra studie.) Video met dank aan Aaron Kotyluk.

 9. Maar tot slot, de epiphany: deze cake stuff - het is niet slecht. Het is net als vingerverven. Gemengd met suiker. Video met dank aan Katie Connor.

 10. "Nee, echt" - munch, munch, munch - "hebben jullie dit allemaal geprobeerd?" Video met dank aan Alicia Rydman.

 11. Dan volgt de sensatie van het ontdekken dat de taart ALLEEN BIJ U hoort. "Het is van mij!" Video met dank aan Malinda Massey.

 12. "Dat gezegd hebbende, Grote, ik verleen je beperkte toegang tot het zoete berijpte blok om een ​​versnelde glazuurlevering te vergemakkelijken." Video met dank aan Kristen Ness.

 13. Nieuwe toepassingen voor cake ontstaan. Frosting, zo blijkt, zorgt voor uitstekende oorlogsverf. Video met dank aan Patricia Pare.

 14. We kunnen zeker veel leren van dit vroegrijpe kind: bel altijd en bestel meer cake voordat je huidige cake op is. Video met dank aan Alicia Rydman.

 15. En van deze: elke outfit past bij cake. (Hoe formeel de stropdas ook is.) Video met dank aan Daily Davidsons en Tiffany Darlyn.

 16. Maar misschien is het beste wat baby's ons kunnen tonen dit: Leun naar de taart. Ook het leven. Leun naar cake en het leven! Video met dank aan Sheree bij Posh Classy Mom.

 17. We gaan ons niet eens meer bezighouden met bijschriften. We zouden willen dat het sociaal aanvaardbaar was om dit met onze taart te doen. Video met dank aan Devin en Erica.

 18. Als er een moraal is in dit verhaal, dan is het wel dat taartregels. Baby's regeren. Taart en baby's heersen. Video met dank aan Todd Farino.

 19. Zelfs als baby's niet hals over kop in het glazuur duiken, worden hun kleren vaak een beetje ... rommelig. Gelukkig kunnen de vlekkenverwijderende en kleurverhogende wasproducten van Clorox de ergste vlekken van uw kleding aan. (Zodat ze hun cake ook kunnen eten en opeten.)

 20. Wat met onze verbale vaardigheden en, weet je, volledig gevormde schedels, wij volwassenen hebben veel dingen die baby's niet hebben. Maar een ding ontbreekt ons aan een sociaal aanvaardbare methode om gezicht en mond eerst in verjaardagstaart te dompelen.

 21. Voordeel: baby's.

 22. Vooral omdat "hoe kunnen we nee zeggen tegen dat schattige widdle-gezicht?", Baby's ons hebben gezogen om ze hele, volledig wegwerptaartjes te geven op hun eerste verjaardagen in een ritueel dat bekend staat als "Cake Smash" ." We werkten samen met Clorox om de leukste, rommeligste en jaloezie opwekkende voorbeelden van baby's die naar de stad gaan op hun eerste taart af te ronden.

 23. Bereid je voor om plaatsvervangend te leven terwijl vers geslagen 1-jarigen voor de eerste magische keer alle glorie ervaren die cake is.

 24. Eerst denken ze allemaal: "Wat is dit mysterieuze, kleurrijke en schijnbaar brandbare blok dat de Groten mij hebben gegeven?" Video met dank aan Preston Parker.

 25. Dan ontstaat verwarring. Immers, tot op dit punt hebben ouders de hele routine van het in de mond zetten van de baby afgekeurd. Nu is het plotseling allemaal: "Ga je gang, speel met je eten! Slabbetjes zijn volledig optioneel!" Video met dank aan Malinda Massey.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407