Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Deze Pumpkin Spice Smoothie geeft uw ontbijt de ultieme eiwitboost

Overwegingen bij opslag

 1. Natuurlijk, we willen graag elke ochtend wakker worden en gaan zitten voor een Pumpkin Spice Latte met een enorme plak slagroom-slagroom-pompoentaart - maar dat doen we niet, omdat we weet dat het ons in de sportschool zou vertragen en zou leiden tot een suikerongeluk in de middag.

 2. Als u een gezond pompoenontbijt of -snack wilt dat aanvoelt als een traktatie, probeer dan deze pompoensmoothie boordevol eiwitten, met al die heerlijke bakkruiden die meestal worden geassocieerd met herfst- en pompoentaart.

 3. Dankzij de toevoeging van veganistisch eiwitpoeder bevat deze smoothie 18 gram plantaardig eiwit. Eén hiervan bij het ontbijt helpt je de eetlust de hele ochtend onder controle te houden - of je nu aan het sporten bent of rechtstreeks naar kantoor gaat.

 4. De gezondheidsvoordelen houden daar niet op: de pompoenpuree brengt een gezonde dosis vitamine A en vezels aan de mix, terwijl de toevoeging van kurkuma betekent dat de smoothie ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen heeft .

 5. Dus de volgende keer dat je zin hebt in een traktatie vol suiker en lege calorieën, weet je dat je deze pompoen-eiwit smoothie kunt maken. Het is tenslotte niet nodig om uw gezondheidsdoelen op te blazen alleen omdat de feestdagen naderen.

 6. Natuurlijk, we willen graag elke ochtend wakker worden en gaan zitten voor een Pumpkin Spice Latte met een enorme plak slagroom-slagroom-pompoentaart - maar dat doen we niet, omdat we weet dat het ons in de sportschool zou vertragen en zou leiden tot een suikerongeluk in de middag.

 7. Als u een gezond pompoenontbijt of -snack wilt dat aanvoelt als een traktatie, probeer dan deze pompoensmoothie boordevol eiwitten, met al die heerlijke bakkruiden die meestal worden geassocieerd met herfst- en pompoentaart.

 8. Dankzij de toevoeging van veganistisch eiwitpoeder bevat deze smoothie 18 gram plantaardig eiwit. Eén hiervan bij het ontbijt helpt je de eetlust de hele ochtend onder controle te houden - of je nu aan het sporten bent of rechtstreeks naar kantoor gaat.

 9. De gezondheidsvoordelen houden daar niet op: de pompoenpuree brengt een gezonde dosis vitamine A en vezels aan de mix, terwijl de toevoeging van kurkuma betekent dat de smoothie ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen heeft .

 10. Dus de volgende keer dat je zin hebt in een traktatie vol suiker en lege calorieën, weet je dat je deze pompoen-eiwit smoothie kunt maken. Het is tenslotte niet nodig om uw gezondheidsdoelen op te blazen alleen omdat de feestdagen naderen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407